Pretražila sam forum i nisam našla ovu temu,stoga otvaram.Prije 6 godina sam imala konizaciju,operativni zahvat putem kojeg se odstranjuje grlić maternice,koji je zahvaćen predkanceroznim stanicama i raznim lošim promjenama.Sad sam opet trudna,4. put.Ako imate iskustva sa trudnoćom nakon konizacije,molim vas podijelite,jer ja strahujem svaki dan.Sad sam trudna 15 tjedana i svaki trudni dan mi je poklon!
Ja sam imala operaciju prije 11 g. Lani sam rodila u 36tt prvu bebu, trudnoca bila uredna, i operacija nije uzrok ranijeg poroda al moj je problem sta se nisam otvarala pa sam zavrsila na carski. Al sve je to od zene do zene. Postoji mogucnos ranog otvaranja, pa rade serklazu i mirovanje, ovo sta se meni dogodilo ili da porod prodje normalno. Sad sam vec drugi put trudna i prosli pregled mi je bija malo skracen cerviks pa moram malo usporit tempo. Sve u svemu, nema brige... sretno...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ja nakon operacije sam imala samo problema s grlicem, jer je srastao skupa sa ranom, pa su mi 3 puta radili "buziranje", tako to ovdi zovu, i to je najvjerovatnije uzrok sta se ja uopce nisam otvarala...ostalih posljedica nisam uopce imala... :)
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ma ja jedva čekam da me podvežu,ovako imam osjećaj ko da moram hodat po jajima.Imam osjećaj da je sve labavo,ne pomaže ni to što je beba jako nisko.Mokrim po 20 puta dnevno,a tek je 19 tjedana,šta će bit kasnije!Mislim da ću krevet u wc premjestit i tamo spavat!
Meni se nije tak puno piškilo... Je na početku i sad pred kraj, a ovo između normalno...
Bila jučer na pregledu i uzv!Beba super;mala cura!U ponedjeljak idem u bolnicu,u utorak će me podvezat!Nadam se izaći do petka,jer mi najmlađa kćer ima Svetu pričest tu nedjelju!Držite fige da sve dobro prođe!
Cestitam na curki!
Ako te i puste morat ces mirovati tako da nemoj se forsirati sa festama... Drzim fige!
Sortiraj odgovore
Najstariji