Trudnoća nakon konizacije!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    31. Svibanj 2015. 22:14

Cestitke...  Moj prvi je rodjen u 36tt, ali je mora lezat 20 dana na neonatologiji...a s ovim sam ostala 7 dana jer je ima zuticu... Sretno! 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

renchiii
    01. Lipanj 2015. 11:41

Cestitke mistyme! I pusa malom borcu!
    Kako je prošao porod? Jesi dobila trudove ili su oni inducirali zbog nečega?

Dare12
    03. Lipanj 2015. 22:43

Jeste li dosli kuci? 

mistyme
    04. Lipanj 2015. 21:02

Jesmo u.ponedjeljak  Tocnije pet dana nakon.poroda.. Sad se hranimo mazimo i pazimo.. 

Dare12
    05. Lipanj 2015. 22:59

Super, sad gustajte...

• crvena
    13. Siječanj 2016. 21:58

Evo curke da se i ja javim nakon sto godina. Imam curu,sad je vec tri i pol mjeseca. Ziva i zdrava,hvala Bogu! Nego sta htjedoh rec;nakon svih plasenja od strane nasih ginekologa,da necu izdrzat ni do pola trudnoce,podvezivanja,strogog mirovanja,pijenja lijekova i jos svast nest,ja,cure moje,rodim sa punih 41 tjedan!!! A najjaca stvar u svemu je to sto sam morala na inducirani porod ic,jer upravo mi oziljak od konizacije nije dao da se otvorim. Doktor me otvarao dok sam bila na dripu! Al neka, bitno da je sve dobro proslo! Onoliki strahovi,dobru sam nagradu dobila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.