Bila sam u ponedjeljak kod Goluže i sve je uredno. naručio me za tjedan dana što je po meni sasvim ok. pošto mi je termin 23. pretpostavljam da ću svaki ponedjeljak do termina na pregled. ovo kod tebe mi je stvarno dug period bez kontrole bez obzira što je sve ok.
Bok, je li netko bio u zadnjih mjesec dana u KB Merkur? Trebam na prvi pregled tamo, sad sam u 36.tjednu.
Je li zna netko možda raspored rada doktora? Poslala sam mail i rekli su neka dođem bilo koji dan od osam ujutro u ambulantu.
Hvala!
Evo ja sam bila jučer, dotičnog doktora nije bilo pa me pregledavala doktorica Šrkablin i još jedna žena, moguće specijalizantica. Znači do pregleda sam čekala 2 sata, bila je neka bezobrazna sestra koja je stalno puhala jer sam prvi put tamo pa neznam di je šta. Na pregledu me ispitali pitanja na brzaka, pogledali jesam li otvorena i otkucaje srca. Ultrazvuk nisu radili. Naručili me za 2 tjedna. Slučajno sam zaboravila vestu, kad sam se vratila, veste više nigdje.
Jel to uvijek tak tam? I je li uopće rade ultrazvuk ili da odem privatno?
Pozdrav, da li je netko iz Pule ili okolice? :)
barbs i mene zanima :) iduci tj moram ici u pulu vadit krv.. ne znam ni di moram ici ni di je bolnica ni nist :((
Pozdrav, da li je netko iz Pule ili okolice? :)
barbs i mene zanima :) iduci tj moram ici u pulu vadit krv.. ne znam ni di moram ici ni di je bolnica ni nist :((
Moraš u Mornaričku bolnicu. :) Kao trudnica se nigdje ne moraš zapisati za nalaz. Ideš prema odjelu transfuziologije (to ti je u dvorištu. Pored odjela za transfuz. ti je odjel gdje trudnice i djela vade krv. :D
Nadam se da sam ti nešto pomogla. :D
Ne za nalaz nego za pregled XD
Svakako možeš pitati tetu na info pultu. Ona će ti sve objasniti. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji