I meni se nekako čini da bi moglo krenuti ranije... da bar da krene ranije.... već mi je dosta teško, jedva hodam koliko me prepone bole...
hvala, nadam se da će proći sve kako treba... Sretno Cvrčko i tebi...
I meni se nekako čini da bi moglo krenuti ranije…da bar da krene ranije…. već mi je dosta teško, jedva hodam koliko me prepone bole…
hvala, nadam se da će proći sve kako treba… Sretno Cvrčko i tebi…
E i meni je tako, upravo šepam jer nemogu hodati od bolova u preponama a još su neke stvari mi ostale za obaviti..mužu nesmijem reći da boli jer me onda ne pušta nigdje a ja opet nemogu prepustiti njemu baš sve
Ja neznam da li bih htjela ranije ili kasnije, prvi mi je porod pa još ni neznam što si želim
Ma sve se siri i tijelo se priprema za porod! Treba samo priviknut se na stalnu bol i izdrzati jos malo. Cure mi to mozemo!
Ma sve se siri i tijelo se priprema za porod! Treba samo priviknut se na stalnu bol i izdrzati jos malo. Cure mi to mozemo!
Hehehe dobro si ovo rekla, tijelo se privikava na stalnu bol, možda i bolje tako!
<3<3<3 Karl <3<3<3
heheheh..... sreća da imamo još malo do kraja, jer mi je već pravi izazov obući tajice.... treba noge podići....
heheheh….. sreća da imamo još malo do kraja, jer mi je već pravi izazov obući tajice…. treba noge podići….
Ja umirem od smijeha svaki put kad moram čarape obući..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji