evo i mene :)
upravo druga bebica na putu,termin 14.01. pa sam trenutno na mirovanju godine..
prve dve godine ekonomskog sam zavrsila u roku uz bebicu i posao sastrane..ali sad vidim da je to zahtjevalo puno zrtve, pa sam odlucila predahnuti i iskoristiti mirovanje godine da se posvetim samo majcinskim obvezama.. a nakon toga nastavljam gdje sam stala :)
prva bebica na putu, 15. 1. termin :) još mi je ostao jedan ispit i diplomski na diplomskom studiju ekonomije u Zg, usporedno s time sam i radila... trenutno sam na mirovanju godine i čuvanju trudnoće... nadam se da ću diplomirati do 6.mj iduće godine :)
Cure, sta je sve potrebno za porodiljnu naknadu kod nas studentica? Samo potvrda s faksa ili jos nesto?
I zna li tko sta ako se tokom tih godinu dana promjeni status, odnosno diplomiram i prijavim se na burzu, da li se samo nastavlja naknada ili?
Kad se dijete rodi, na HZZO treba ponijeti presliku rodnog lista za dijete, presliku osobne i zdravstvene iskaznice majke (i original samo da se pokaže), uvjerenje Policijske uprave o prebivalištu majke, potvrdu o redovnom školovanju i još se jedan zahtjev ispuni tamo
http://public.mzos.hr/Default.aspx?sec=3532
Drage cure, evo izašao je natječaj za državnu stipendiju, pa ako kome treba nek baci oko :)
Znate li da li nam treba za jos sta potvrda o redovnom studiranju osim za porodiljnu naknadu?
Sortiraj odgovore
Najstariji