Trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • deedee

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Imala sam nezasticene odnose  tijekom podnih dana.
    U vrijeme kada je za očekivati implantacijsko krvarenje, imala sam jako malu sitnu svjetlocrvenu tockicu.  Kasni mi 3 dana.  Prvi dan sam napravila test na vecer, bio je negativan. Drugi sam napravila ujutro, 2 dan isto ništa. Cijeli tj prije očekivane M i sada povremeno imam grceve i pritisak kao da cu dobiti no ništa. Imam samo bijeli iscjedak.  Postoji li šansa za trudnocom?

  • anameri

    Broj poruka: 236

    Prijavi adminu

    deedee

    Imala sam nezasticene odnose tijekom podnih dana.
    U vrijeme kada je za očekivati implantacijsko krvarenje, imala sam jako malu sitnu svjetlocrvenu tockicu. Kasni mi 3 dana. Prvi dan sam napravila test na vecer, bio je negativan. Drugi sam napravila ujutro, 2 dan isto ništa. Cijeli tj prije očekivane M i sada povremeno imam grceve i pritisak kao da cu dobiti no ništa. Imam samo bijeli iscjedak. Postoji li šansa za trudnocom?


    Ponovite test za par dana s prvom jutarnjom mokraćom iako bi Vam nakon 3 dana kašnjenja test pokazao plusić da ste trudni. Sretno ❣

    <a href="https://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lmtf.lilypie.com/EoQ2p2.png [lmtf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie

    Maternity tickers" /></a>
    Stiže nam curica Eva 🌸💝

    32+6 tt. 2231 g - VELIKA CURICA🌸🌸🌸
    36+0 tt. 3240 g 🌸
    31.10. Stigla je Eva 🥰 u 9:15

  • Avatar lullaby13

    lullaby13

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Najbolje izvadite betu,iako vam i test vec moze pokazati ako ste trudni. 

  • Deleted user

    Broj poruka: 2787

    Prijavi adminu

    Da se i ja pridruži Suprug i ja planiramo drugu bebu. 7 dana prije menstruacije napravila sam clearblue, nisam bila sigurna je li pokazalo laganu liniju ili umišljam, dok ju je suprug vidio. Danas pet dana prije napravila sam digitalni. Pokazao je plus i 1-2. Gravignost mini mi je jučer pokazao negativno. Što kažete? Da ili ne?  Je li mi rano za ponadati se? 

  • Deleted user

    Broj poruka: 185

    Prijavi adminu

    mrvičak

    Da se i ja pridruži Suprug i ja planiramo drugu bebu. 7 dana prije menstruacije napravila sam clearblue, nisam bila sigurna je li pokazalo laganu liniju ili umišljam, dok ju je suprug vidio. Danas pet dana prije napravila sam digitalni. Pokazao je plus i 1-2. Gravignost mini mi je jučer pokazao negativno. Što kažete? Da ili ne? Je li mi rano za ponadati se?


    Vjerujem da je trudnoća u pitanju, pošto je prvi pokazao +, i digitalni ➕ i to 1-2tjedna…pokušaj se strpiti i napraviti još jedan kad ti bude kasnila.. Ili otiđi izvaditi betu… 🤞🤞da ishod bude kakav želite😊

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.