Evo da ti kažem svoje iskustvo- zatrudnila sam sa 21 sa dečkom s kojim sam bila 6 godina. Nisam bila presretna jer mi je to bilo još rano, ali zbog male sredine u kojoj živim odlučila sam se udati za njega. Nismo se slagali, samo smo se svađali i nakon 4 godine se rastali. Nakon toga upoznala sam svog sadašnjeg muža koji je ljubav mog života, presavršen i prelijepo mi je s njim. Sad mi je žao što sam se uopće udavala i mislim da bi mi bilo bolje, i za mene i moje dijete koje je imalo grozne 4 godine života, da sam bila sama. Ako on sad ne želi čuti za tebe vjerovatno te ne voli i nije te vrijedan, a onaj pravi će doći. Vjeruj mi da ti je bolje biti sama s djetetom nego s čovjekom za čiju ljubav moraš moliti. Samo budi hrabra i probaj sad misliti na sebe i bebu.
.
Prvo se probaj smiriti, i zbog sebe i zbog bebe koju nosiš. To malo biće je nešto najbolje što će ti se ikada dogoditi, ne daj da te obeshrabri kreten koji te napustio. Roditelji i prijatelji neka ti budu oslonac, nemoj se sramiti tražiti pomoć.
Želim tebi i bebi svu sreću ovog svijeta.
I ja se slazem sa curama, pronadi potporu u obitelji u prijateljima i usredotoci se na sebe i svoje djete, budi jaka i hrabra, bit ces ponosna na sebe kad vidis svoju bebu. Nedaj se i bori se, budi jaka.
zebrica
potpisujem sve izreceno...samo hrabro i kad ce ti bit najteze mi smo uvijek tu i saslusat cemo svaku tvoju rijec... neces bit prva koja ce bit samohrana majka,al nikako nemoj ubit zivot koji raste ispod tvog srca zbog nekog tko nije zasluzio ni da se pise kao otac tom djetetu.. zato samo hrabro i sretno..
Laura 21.08.2014 :-*
Slazem se sa svim dosad recenim. Budi hrabra i snazna,ako imas podrsku svoje obitelji,ne odustaj od bebice! Jer to je zbilja posebna ljubav!
<3<3<3 Karl <3<3<3
hrabro naprijed,vjeruj da nisi jedina a on te nije vrijedan,nadam se da te obitelj podrzava...zelim ti svu srecu
puno setaj, procitaj neku knjigu..zaokupiraj se s stvarima da ne mislis na njega. uzivaj u trudnoci a kad dode bebac nista osim njega ti nece bit vaznije. vjerojarno ce ti bit tesko al ako ti je mama u mogucnosti pomoc bilo bi super ili najbolja prijateljica. sve ce bit u redu vidit ces. puno srece zelim
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Draga Ana vjerujem da ces izdrzati do kraja. Ljubav koju ce ti tvoja bebica dati bit ce ti I vise nego dovoljna a osoba koja te je napustila kad tad ce uvidit svoju gresku. Ako ti bude trebala pomoc u robici ili nekim potrebstinama za bebu kad se rodi vjerukem da cemo mi sa klokanice biti spremne pomoci. Ja imam sad bebaca od 2 mjeseca. Ako rodis deckica mogu ti poslati puno toga za njega
Sortiraj odgovore
Najstariji