Trudna sam, a otac djeteta ne želi čuti za mene

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana62
    26. Studeni 2014. 13:28

Poštovane, 
    Imam 20 godina.. Otkrila sam ovih dana da sam trudna..  Otac djeteta ne zeli ni cuti za mene.. no ja ne zelim pobacit.. sto da radim?

antonio
    26. Studeni 2014. 13:37

Draga Ana.,znam da si mlada i da je tesko samoj odgajat djete ali zadrzi svoje djete jer ono ti je sve u zivotu.

cloudy
    26. Studeni 2014. 15:09

Slažem se sa curama...za par mjeseci ćeš imati svoju bebicu... ja da sam na tvom mjestu ne bi uopće razmišljala o njemu...možda će ti biti teško..ali probaj naći potporu u obitelji,frendicama :)

Nalah
    26. Studeni 2014. 15:11

Potpis na tenu.Fokusiraj se na sebe i dijete,budi hrabra i samo naprijed,sve će se već nekako posložiti

Vmnina
    26. Studeni 2014. 15:41

Mozda nemas njegovu ljubav, al' uskoro bi mogla imati najvecu ljubav u svom zivotu.
    Sada ste vazni samo ti i bebica a on nije ni svjestan sto propusta. Pusti ga, sto ce ti takav uopce.
    Ne brini nista, znam da nije lako al' polako... Sve ce doci na svoje
    LuKi5
    26. Studeni 2014. 15:45

Slazem se s curama. Tvoje dijete ce ti pruziti najvecu mogucu ljubav obostranu. Misli na svoje dijete, a za tog kako ga vise nazvat, nema rijeci.

14.06.2014. L ♥

MarijaŠ
    26. Studeni 2014. 17:29

Slažem se sa svima. Pokušaj potporu i pomoć pronaći u obitelji, bliskim i dragim ljudima.
    Kada dođe bebica, vidjet ćeš koliko će ti sreće i ponosa donijeti.
    Ostani jaka i bori se!

Krešimir 19.08.2014. <3

Miki35
    26. Studeni 2014. 17:40

Najveća je ljubav ljubav prema dijetetu , kad rodiš svoje djete osijetiš posebnu vrstu ljubavi koja traje cijeli život, a kad ti počme vračati zagrljaje i poljubce vidjet ces da se sve isplati, sigurno ti je teško sada ali za tu ljubav se umire.... želim ti svu srecu 

Nixie
    26. Studeni 2014. 20:06

Draga Ana,
    to je jako teška odluka, ali i ja mislim da se ništa ne može mjeriti s bebicom.
    Ako želiš svoju bebicu, ne treba ti on da bi ju rodila.
    Drži se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.