Zara01 ma ponovi sutra s nekim drugim testicem da se ne mucis :) ajde drzimo palceve da je cudnovati testic veliki plusic ♥🙌
Nema Valeere i ja je se sjetim,mislim da se udaljila malo,vjerojatno da ne razmislja stalno o trudnoci!!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro cure,evo mog carobnog stapica pretvorio me u ljutu i placljivu jutros https://imgbb.com/
Ok,idemo dalje u novi ciklus! Nije jos dosla M no osjecam da je na putu,sve se krcka i bucka...
Sretno svima ostalima
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Dobro jutro cure
watson009 draga, ne mogu otvoriti sliku ali žao mi je, baš sam se nadala lijepim vijestima kod tebe ovaj mjesec ☹️
Ne gubi nadu, idemo zajedno u novi ciklus 🤞💜
Kod mene je ista situacija-pratila sam temperaturu i bila je cijelo vrijeme 36.8,nije padala pa sam se ipak nadala... M je kasnila jedan dan,danas izmjerim odmah na novo temp.i vidim pala je, odem u wc i vidim stigla je ☹️
Rekla sam samoj sebi da više neću raditi testove dok ne zakasni barem tjedan dana i dobro da nisam. Razmišljam da opet odem do svog doktora i tražim ga uputnice za dodatne pretrage, postajem očajna već od svega ovog 😒
👱♀️32|🙎♂️42
Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
Obavljene pretrage:
👱♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?
Jutro dame :)
HOPE
ja sam isto malo nesto utihnula, pokusavam toliko ne mislit o trudnoci i svemu tome
za sada kod mene nema nista, mjerim trakicama O ali je jos nema, malo mi je zeznuto jer mi je M na poslu szbog guzve 12h pa se nekako ni ne nadam da ce ovaj mj biti uspjesan
Watson009 bas sam imala nekako nadu da ces ovaj mj uspjeti, ali glavu gore u nove pobjede :)
Tissa i ti isto nema predaje, isplacite se ili sto god vec i nastavljamo dalje zajedno :)
Tjesi vas ona koja je toliko u banani od tog svega :D al ne dam se
Nije ni kod mene bajna situacija osim sto M nema vec 5 dan, jucer sam dobila nalaz od kompletne krvne slike, ni on nije bajan, TSH nije povisen al je na granici, urati i leukociti su nesto poviseni pa me pitala dal sam imala kakvu upalu nedavno, reko kolko znam nisam, pa mi je palo na pamet ono sto me boljela zdjelica i sve pet dana prije nego sam trebala dobit, i blago povisena temp, da se mozda radi o upali jajnika, samo ne znam odakle ni kako 🤷♀️ pa cu danas zvat G za UZV, a u petak sam narucena kod endokrinologa ☹
Dobro jutro, cure! Ja sam jutros pocela sa mjerenjem temperature: 36.3°C. Danas radim do 22h😒 Danas je 7 dpo, (ne)treba doc za 8 dana. Idemo dalje u nove pobjede💓
Sortiraj odgovore
Najstariji