Cure drage, zao mi je sto testici nisu pokazali plus. Tesko je to sve podnijeti kad je zelja za bebicom jaka. Ja sebi stalno govorim da se sve dogada u najbolje moguce vrijeme i da ce sve doci na svoje. To me opusti i stvarno sam nakon nekog vremena i pocela vjerovati u to. Tako da i vama zelim reci da se sada opustite prije pocetka novoga cilklusa, da ne brinete i da cete uskoro drzati svoju bebicu, samo se treba naoruzati strpljenjem 🙏🏻❤
Baby P 03/21 💙
Znam ih nekoliko kojima je od prve uspjelo, a meni je to djelovalo kao znanstvena fantastika. Al eto.. događa se valjda.
Meni se je bilo teško fokusirati na išta drugo osim na trudnoću dok smo pokušavali. Stalno sam razmišljala o tome, googlala, čitala forume i iskustva i pazila da ne profulamo O, onaj osjećaj kad ti je to 24 h na dan u glavi a ne možeš s odlijepiti od toga. I sad nakon spontanog bi najradije svoju bebu nazad, da ne moramo opet iščekivati i raditi na tome ali tako je kako je. Iako je nama treći ciklus bio dobitan, što je relativno brzo, ali svaki dan od kad smo krenuli je bilo kao vječnost dok nismo dobili +.
da znam da otvaraju apettit, pokusavam manje jest a trbuh ko u okruglice :D
iskreno se nadam da cemo uspjet jer sto vi kazete ovo je bas opterecenje
Hormoni luduju bio PMS ili nesto drugo...drago mi je da smo se sada malo ispuhale i oke,idemo dalje !!! Folna itekako otvara apetit ,ja sam ju nedavno bacila u smece...jedem kao vrapcic a zaokruzila se. Pila sam ju od 11.mj i rekoh dosta je,zalihe su valjda tu 😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
ma sad cu je i ja prestat pit, radije bi zalihe slagala u onim slatkim mjesecima nego vec sada
Pozdrav cure 🙂
Nova sam tu, ovaj mjesec cemo pokusati dobiti plusoc na testu i jakooo sam uzbudena 😃
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Dali ste koristile trakice za ovulaciju?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Ja sva sretna kad smo recimo ja i dragi u setnji i onda prodje neka bakica i kaze "A kad ocekujemo bebicu?", a ja nisam trudna, nego imam malu bušicu, pa samo izgleda tako. 😂🤦♀️
Cvrsto vjerujem da je samo pitanje vremena, tj ciklusa kad cemo i ja i dragi ugledat plusic🙏 dotad odlucuje sto manje opterecivat se youtube videima, forumima o tome kaj sve treba napravit, kaj je sve poslo krivo. Zelim se opustit i uzivat. Inace sam veeeliki empat, imam takvu narav koja je vrlo sklona preuzeti tude osjecaje. Zao mi je sto neke ne ugledaju plusic, iako je taj mjese sve skolski "obavljeno".
Nema razloga da se bediram, jer bi meni menga trebala doc za 8 dana. A ja i dragi smo tek poceli radit na bebi. Nije jos ni mjesec dana☝️ meni je 31, dragom 32. Idemo se opustit i uzivat👌
Ja sva sretna kad smo recimo ja i dragi u setnji i onda prodje neka bakica i kaze "A kad ocekujemo bebicu?", a ja nisam trudna, nego imam malu bušicu, pa samo izgleda tako. 😂🤦♀️
Cvrsto vjerujem da je samo pitanje vremena, tj ciklusa kad cemo i ja i dragi ugledat plusic🙏 dotad odlucuje sto manje opterecivat se youtube videima, forumima o tome kaj sve treba napravit, kaj je sve poslo krivo. Zelim se opustit i uzivat. Inace sam veeeliki empat, imam takvu narav koja je vrlo sklona preuzeti tude osjecaje. Zao mi je sto neke ne ugledaju plusic, iako je taj mjese sve skolski "obavljeno".
Nema razloga da se bediram, jer bi meni menga trebala doc za 8 dana. A ja i dragi smo tek poceli radit na bebi. Nije jos ni mjesec dana☝️ meni je 31, dragom 32. Idemo se opustit i uzivat👌
Jako lijepo, želim vam svu sreću i da brzo ugledate + :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Maša25 dobro nam dosla ! Sretno u lovljenju plusica 👆😊
Jagodica125 cekamo barem tvoje rezultate da nas razvesele ♥🙌 ma slazem se da treba biti opusten ali nikako ne mogu sakriti ceznju i nadu kada sam pratila O i sve, ali oke,ne odlucujemo mi.
Strpljen-spasen kako je vec netko rekao !
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji