Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    06. Rujan 2020. 15:52

Bella🍁

Ivyyyy

Hej svima! Imala sam nezasticene odnose 22.8 i 25.8.(po kalendaru su mi bili plodni dani) i trebam tek dobiti 17.9 ( nemam redovite cikluse, niti vise znam kad su mi plodni dani i ovulacija).. Zadnjih tjedan dana, imam osjecaj napuhanosti, stalno mi se piski, umorna sam, spavam stalno, sise su mi uzasno naotekle, teske su, promjenile su boje, imam izrazenost vena oko sisa vise nego do sad, imam ko grceve u desnom jajniku( ne stalno, dodje ko tupa bol pa prodje, kad se nakasljem me cesto ko zaboli), primjetila sam i mucine kad jedem odredjenu hranu ( do sad nisam imala).. jucer sam radila test ali je bio negativan ( mozda je rano za test).. citam po netu sve te forume i ne znam vise sta je tocno sta nije 🤦‍♀️
    Koji su bili vasi prvi simptomi koje ste primjetile prije nego vam je mjesecnica izostala? 🙏🤗

Dobrodošla 🤗 meni je prvi simptom bio spotting kad je bila implantacija, bol u toj strani di je bila O i izostanak uobičajenih simptoma prije M.
    Napravi test krajem tjedna kako je Sayuri rekla, možda je sad još prerano.

Hvala i bolje vas nasla🤗🥰 ja sam primjetila iscjedak neki, bez mirisa, nije grudast niti nista, bez bolova bez icega.. cekam kraj tjedna da vidim sta ce bit, a do cekanja sam se zato prikuljucila temi da malo popricam i vidim kako je kod drugih bilo, jer ce me ovo citanje po netu kostat zivaca🙈😂🤦‍♀️

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Silver Moon
    06. Rujan 2020. 18:42

Hey....evo mene (jos sam tu cijelo vrijeme).
    Ja isto imam neredovite. Ovogodisnji ciklusi: 32/32/28/36!/30/26!/33/32.
    Sutra mi je termin vidjet cemo..prema ovome dobivam 32 i 33 dan vecinom. Sutra 32 dan.
    Ne pratim datum odnosa. Bez ikakve zastite od 5mj.2017. Biokem.2mj 2019. 
    Moj gin radi tek tolko uopce ne daje odg na ono sta ga se pita covjek je pred mirovinu tako da sam se sad prebacila drugoj mladoj ginekologici....naravno zbog situacije s koronom to je opet upitnu buduci da ju zovem 50puta i onda odem tam nesmije se unutra nego dode sestra i kaze zapisi ime prezime datum rodenja i broj mobitela zvat ce te nova ginekologica kroz tjedan dva....tako da ja sad nez hoce li me ona preuzet il ne buduci da nisam osobno isla do nje unutra. I to cemo isto vidjet. Buduci da je u mojem gradu bilo bi mi lakse za put. Al ne opterecujem se budici da imam ciste koje kao nisu opasne....i buduci da dobijem 26 a nekad 36 znaci 10 dana moram bit u pripremi nikad nez kad ce krenut...Ugl.planiramo t al se ne opterecujem. Skuzila sma da mi nema smisla radit 5 testova prije nego izostane a sva sreca pa mi moze izostat do 10 dana xD zato gledam krajnji datum vecinom. Sretno svima ! 

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Bella🌟
    06. Rujan 2020. 19:04

Leptir2014

Hey….evo mene (jos sam tu cijelo vrijeme).
    Ja isto imam neredovite. Ovogodisnji ciklusi: 32/32/28/36!/30/26!/33/32.
    Sutra mi je termin vidjet cemo..prema ovome dobivam 32 i 33 dan vecinom. Sutra 32 dan.
    Ne pratim datum odnosa. Bez ikakve zastite od 5mj.2017. Biokem.2mj 2019.
    Moj gin radi tek tolko uopce ne daje odg na ono sta ga se pita covjek je pred mirovinu tako da sam se sad prebacila drugoj mladoj ginekologici….naravno zbog situacije s koronom to je opet upitnu buduci da ju zovem 50puta i onda odem tam nesmije se unutra nego dode sestra i kaze zapisi ime prezime datum rodenja i broj mobitela zvat ce te nova ginekologica kroz tjedan dva….tako da ja sad nez hoce li me ona preuzet il ne buduci da nisam osobno isla do nje unutra. I to cemo isto vidjet. Buduci da je u mojem gradu bilo bi mi lakse za put. Al ne opterecujem se budici da imam ciste koje kao nisu opasne….i buduci da dobijem 26 a nekad 36 znaci 10 dana moram bit u pripremi nikad nez kad ce krenut…Ugl.planiramo t al se ne opterecujem. Skuzila sma da mi nema smisla radit 5 testova prije nego izostane a sva sreca pa mi moze izostat do 10 dana xD zato gledam krajnji datum vecinom. Sretno svima !

Hej🤗🤗 nadam se da ćeš uskoro ugledati svoj +.💕 Da dobro je da si se prebacila kod nove ginekologice pa da možda neku obradu napravi ili te pošalje kod specijaliste, ili folikulometriju da odradis pa da vidiš kad je O pa se možda lakše uhvati.. u svakom slučaju sretno💕💕

06. Rujan 2020. 21:03

Evo ne znam kako da isplaniram da hopsamo još sutra 
    M je poslovno odsutan i vraća se u srijedu tek 
    Danas smo si dali truda i ujutro i popodne i navečer pa šta Bog da 😌 već mi je za brigu sto ne mogu još sutra i preksutra hopsat
     https://ibb.co/0Gd1SHc

Zadnja trakica je od danas 

Sanjarka88
    06. Rujan 2020. 22:03

anci00

Evo ne znam kako da isplaniram da hopsamo još sutra
    M je poslovno odsutan i vraća se u srijedu tek
    Danas smo si dali truda i ujutro i popodne i navečer pa šta Bog da 😌 već mi je za brigu sto ne mogu još sutra i preksutra hopsat
    https://ibb.co/0Gd1SHc

Zadnja trakica je od danas

Dovoljno je i danas 🙂 mi smo imali samo jedan odnos i to na prvi dan pika. Znaci o je bila moguce i 48h od toga, pa se primilo 🙂
    🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

06. Rujan 2020. 22:12

sanjarko sad si mi izmamila osmjeh na lice 🥰🥰  kako bude bit će ☺️

Sanjarka88
    06. Rujan 2020. 22:24

anci00

sanjarko sad si mi izmamila osmjeh na lice 🥰🥰 kako bude bit će ☺️

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

valentina98
    07. Rujan 2020. 01:23

Sanjarka88 jako mi je zao 😔 saljem ti najveci i najjaci virtualni zagrljaj❤️ Poslije svake kise dode sunce 🌺 
    Drage moje, ja M jos nisam dobila, danas sam popila samo jednu salicu vrkute jer nismo bili kuci cijeli dan, no ono sto mene brine je to da sam primjetila male tanke crvene zilice po grudima, isla sam se tusirati i gledam kako su mi se vene na grudima bile  izrazile i kako su mi cijele grudi bile plave od tiih vena i sasvim slucajno primjetim te tanke crvene zilice oko bradavica i po grudima di koja ima 🤔🧐 jel zna koja od vas od cega to koze biti? 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana

Bella🌟
    07. Rujan 2020. 07:06

Dobro jutro drage žene☕
    TRUDNICE
    Mimi20 - ♥️+
    Lala - ♥️ +
    Tam7 - ♥️+
    ODBROJAVANJE 8./9.MJESEC ➕♥️:
    Valentina_23- 28.08..♥️
    Missy87 - 06.09.♥️
    Inana1- 08.09.♥️
    Anabelaaaa -08.09.♥️
    Tinceee2205 - 09.09..♥️
    Divna_Sa -12.09.♥️
    Clio3.5 - 12.09.♥️
    Lussi - 13.09.♥️
    Pupa - 15.09.♥️
    Ivyyyy - 17.09 ♥️
    Ancioo -21.09♥️
    Freya_444 - 21./22.09.♥️
    Tissa- 25.09.♥️
    Mokosh - 27.09.♥️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC +:
    Irenaa0809 - 01.10.♥️
    Lollypop - 1.10. ♥️
    Bella- 03.10.♥️

Bella🌟
    07. Rujan 2020. 07:08

valentina_23

Sanjarka88 jako mi je zao 😔 saljem ti najveci i najjaci virtualni zagrljaj❤️ Poslije svake kise dode sunce 🌺
    Drage moje, ja M jos nisam dobila, danas sam popila samo jednu salicu vrkute jer nismo bili kuci cijeli dan, no ono sto mene brine je to da sam primjetila male tanke crvene zilice po grudima, isla sam se tusirati i gledam kako su mi se vene na grudima bile izrazile i kako su mi cijele grudi bile plave od tiih vena i sasvim slucajno primjetim te tanke crvene zilice oko bradavica i po grudima di koja ima 🤔🧐 jel zna koja od vas od cega to koze biti?

Ja nema iskustva s tim.
    Koliko ti je prošli ciklus trajao? Koji si danas dan ciklusa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.