Ostala sam nekih sat vremena lezati tamo poslije biopsije i kuci,rekao je moguce krvarenje,zasad nema nista,samo neki iscjedak vodenasti i neki cudni bolovi.
Drzim ti fige da si sve rijesila biopsijom 🤞🏻. Sad samo dizati imunitet najvise sto mozes 💪
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Cure… Je li koja od vas imala grčeve kao pred mengu 4 dpo? Mislim da je prerano za implantaciju, a danas su se pojavili takvi grčevi.
Meni je tako bilo, zato sam bila i uvjerena do jutros da stize M. I cijelo vrijeme i dalje imam grceve. Koliko se sjecam tako mi je bilo u prvoj trudnoci, sve kao doci ce, a nije dosla na kraju 🥰. Samo sto mi tada T nije bila u glavi pa sam radila test tek 4 dana nakon izostanka M. Samo strpljivo 🤞🏻
Nadam se da je tako 🤞🏻 baš danas imam te čudne grčeve, a ne mogu ih povezati s probavom 🙈
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Hvala vam cure na podrsci ❤
Jedino sad su mi nestali svi zivi simptomi i pms-a i moguce T ha ha,jedino grudi i dalje nenormalno bolne i punije,nisu tvrde nego bas punije onako.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Hvala vam cure na podrsci ❤
Jedino sad su mi nestali svi zivi simptomi i pms-a i moguce T ha ha,jedino grudi i dalje nenormalno bolne i punije,nisu tvrde nego bas punije onako.
Koji ti je dan dpo? Mozda vrijeme za testic 😍?
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
08/2022 biokemijska 😔
Sanjarka88, kako si?
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
08/2022 biokemijska 😔
Cure… Je li koja od vas imala grčeve kao pred mengu 4 dpo? Mislim da je prerano za implantaciju, a danas su se pojavili takvi grčevi.
Meni je tako bilo, zato sam bila i uvjerena do jutros da stize M. I cijelo vrijeme i dalje imam grceve. Koliko se sjecam tako mi je bilo u prvoj trudnoci, sve kao doci ce, a nije dosla na kraju 🥰. Samo sto mi tada T nije bila u glavi pa sam radila test tek 4 dana nakon izostanka M. Samo strpljivo 🤞🏻
Nadam se da je tako 🤞🏻 baš danas imam te čudne grčeve, a ne mogu ih povezati s probavom 🙈
Drzim fige 😍🤞🏻
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
08/2022 biokemijska 😔
Sanjarka88, kako si?
Krvarenje se primirilio, ima ga samo na papiru i nesto malo na ulosku 🤷♀️ nisam Isla nigdi 🤷♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88, kako si?
Krvarenje se primirilio, ima ga samo na papiru i nesto malo na ulosku 🤷♀️ nisam Isla nigdi 🤷♀️
Sve ces vidjeti na pregledu, tesko je ovako ista predvidjeti. Drzi se 💪
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
08/2022 biokemijska 😔
Drzim fige 😍🤞🏻
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
I da, ne pamtim kad sam bila toliko napuhnuta po cijelom trbuhu 🤣
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Sanjarka88, kako si?
Sve ces vidjeti na pregledu, tesko je ovako ista predvidjeti. Drzi se 💪
🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji