Cure... Je li koja od vas imala grčeve kao pred mengu 4 dpo? Mislim da je prerano za implantaciju, a danas su se pojavili takvi grčevi.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Cure… Je li koja od vas imala grčeve kao pred mengu 4 dpo? Mislim da je prerano za implantaciju, a danas su se pojavili takvi grčevi.
U prvoj trudnoci da, 2 tjedna svaki dan
Ja procurila, bas sam tuzna bila… Ali opet akcija cim m prođe :) :) :3
E steta, žao mi je😬😔 kad da te stavim na listu za slijedeći mjesec?
Žene imate li kakav ' sistem' za plodne dane? 😁 Jeste u akciji svaki dan, svaki drugi, il' kako vam dođe, ?
Žene imate li kakav ' sistem' za plodne dane? 😁 Jeste u akciji svaki dan, svaki drugi, il' kako vam dođe, ?
A sljedeca bi trebala (ne) doci 1.10....hahaha a akcija padne svaki put kad nam se da, sad cemo bas gađat plodne dane pa cemo vidjet
A sljedeca bi trebala (ne) doci 1.10….hahaha a akcija padne svaki put kad nam se da, sad cemo bas gađat plodne dane pa cemo vidjet
Stavljam te na listu za 1.10. onda, i nadamo se da neće doci 🥰
Prvo Tam7 cestitam na plusicuuuu ❤❤
Evo cure obecala sam se javiti,obavila sam jucer kolposkopiju i biopsiju.
Sto se tice bete nisam ju radila jer je neka frka bila kod nas jucer na ginekologiji i nisu mi stigli napraviti a doktor je rekao i ako slucajno je trudnoca da nece kolposkopija i biopsija nista promijeniti jer bi to zaista bila jako rana trudnoca.
Nadao se da biopsiju nece morati ali kolposkopija je pokazala ipak promjene i odmah mi je napravio biopsiju bez anestezije ikakve i prezivjela sam.
Nalazi su za tocno 3 tjedna pa cemo vidjeti sto dalje iako je on optimistican i misli da nece biti potrebno neke velike zahvate raditi.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Ostala sam nekih sat vremena lezati tamo poslije biopsije i kuci,rekao je moguce krvarenje,zasad nema nista,samo neki iscjedak vodenasti i neki cudni bolovi.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Prvo Tam7 cestitam na plusicuuuu ❤❤
Evo cure obecala sam se javiti,obavila sam jucer kolposkopiju i biopsiju.
Sto se tice bete nisam ju radila jer je neka frka bila kod nas jucer na ginekologiji i nisu mi stigli napraviti a doktor je rekao i ako slucajno je trudnoca da nece kolposkopija i biopsija nista promijeniti jer bi to zaista bila jako rana trudnoca.
Nadao se da biopsiju nece morati ali kolposkopija je pokazala ipak promjene i odmah mi je napravio biopsiju bez anestezije ikakve i prezivjela sam.
Nalazi su za tocno 3 tjedna pa cemo vidjeti sto dalje iako je on optimistican i misli da nece biti potrebno neke velike zahvate raditi.
Super da je sve dobro prošlo💛 držimo fige da nalazi budu ok i da ta priča završi ♥️
Ostala sam nekih sat vremena lezati tamo poslije biopsije i kuci,rekao je moguce krvarenje,zasad nema nista,samo neki iscjedak vodenasti i neki cudni bolovi
Drago mi je da si I to rjesila....Sad do nalaza ae malo opusti,bice to sve dobro.❤❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Cure… Je li koja od vas imala grčeve kao pred mengu 4 dpo? Mislim da je prerano za implantaciju, a danas su se pojavili takvi grčevi.
Meni je tako bilo, zato sam bila i uvjerena do jutros da stize M. I cijelo vrijeme i dalje imam grceve. Koliko se sjecam tako mi je bilo u prvoj trudnoci, sve kao doci ce, a nije dosla na kraju 🥰. Samo sto mi tada T nije bila u glavi pa sam radila test tek 4 dana nakon izostanka M. Samo strpljivo 🤞🏻
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji