Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    05. Rujan 2020. 08:40

Missy87

Sanjarka drzi se, sve to bude ok.
    Ne znam sto bi ti rekla za bolnicu, mozda tu ima iskusniji cura..
    Ali ako krvaris sama od sebe, zar to nije ok?

Nego, danas mi je 13dpo,grudi me malo bole.. Ali imam iscjedak bijeli,rastezljivi, ne sjecam se da sam ga imala prije M..
    Stavit cu slike pa tko zna,da mi objasni..
    Ako tko ima iskustva, naravno,cisto da znam za ubuduće.. 😊
    I dal vodi ka M ili T.. 😄
    https://ibb.co/Ph6hCxs
    https://ibb.co/pfXwkZd
    https://ibb.co/tbg4LF2

Jutro 😊 Ja sam imala takav iscjedak i nisam bila T, ali može ukazivati na T. Ako se ne varam, to je zbog povećanja progesterona. Nadam se da je T u pitanju 🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Missy87
    05. Rujan 2020. 08:59

Hvala.. 😊
    Ma kako god bude, bude.. Idemo dalje, svejedno 😊

❤️🙏🏻

Tinker 🌸
    05. Rujan 2020. 09:04

Sanjarka88 🦋

tam7

Sanjarka88 🦋

tam7

I da, imam jedno pitanjce o lh trakicama, mozda cete vi znati, nemam bas previse iskustva s njima 🙈. Primjetila sam da mi pik 2 dana zaredom, da li bi ovulacija bila nakon prvog porasta ili? Hvala svima i zelim vam plusice sto prije ❤️

Teško za rec
    Kazu 36-48h od prvog porasta ili 12 do 24h od najaceg pika. Ja imam pik 2 pa i 3 dana
    I nikad nije isto sta se o tice, i s bazalnom je tesko utvrdim 100% u dan

Da, mozda trebamo pokriti i koji dan poslije, mozda je u tome stvar. Ne znam, poceti cu mjeriti i bazalnu od sljedeceg ciklusa bas da vidim, sad cekam da dodje M, imam osjecaj da ce svaki cas.
    Kako se ti drzis? Drzim fige da je kriva procjena i da bude na kraju sve ok ❤️

Dobro sam. Krvarenje je pocelo, bas ono kao menga sa obilatijim sastojcima… Sad vazem Dal da se javim u bolnicu ili ne. Gin mi je rekao da odem ako prokvarim ali strah me da me tamo odmah stave na kiretazu a mozda sve ode prirodno ovako
    Jos to sve skupa nije pre obilno a ni bolno pa se evo mislim

Mene su nakon missed aba poslali doma da vidimo da li cu se sama ocistiti i rekli su mi da se javim nakon 2 dana ako ne krene samo. Meni je krenulo, tako da sam isla poslije na kontrolu da provjere da li je sve ok. Generalno, dr daju sansu prvo tijelu da se samo ocisti, a onda se ide na kiretazu. Mene takodjer nije nesto bolilo, ali sam jako krvarila. Mozda da vidis kako ce biti do sutra pa se javis u bolnicu? Ili da pitas svog gin ako imas mogucnost s obzirom da je subota? 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Tinker 🌸
    05. Rujan 2020. 09:06

Cure, moze mi netko samo poslati link da mogu uploadati sliku? Hvala 😀

👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    08/2022 biokemijska 😔

Sanjarka88
    05. Rujan 2020. 09:07

tam7

Sanjarka88 🦋

tam7

Sanjarka88 🦋

tam7

I da, imam jedno pitanjce o lh trakicama, mozda cete vi znati, nemam bas previse iskustva s njima 🙈. Primjetila sam da mi pik 2 dana zaredom, da li bi ovulacija bila nakon prvog porasta ili? Hvala svima i zelim vam plusice sto prije ❤️

Teško za rec
    Kazu 36-48h od prvog porasta ili 12 do 24h od najaceg pika. Ja imam pik 2 pa i 3 dana
    I nikad nije isto sta se o tice, i s bazalnom je tesko utvrdim 100% u dan

Da, mozda trebamo pokriti i koji dan poslije, mozda je u tome stvar. Ne znam, poceti cu mjeriti i bazalnu od sljedeceg ciklusa bas da vidim, sad cekam da dodje M, imam osjecaj da ce svaki cas.
    Kako se ti drzis? Drzim fige da je kriva procjena i da bude na kraju sve ok ❤️

Dobro sam. Krvarenje je pocelo, bas ono kao menga sa obilatijim sastojcima… Sad vazem Dal da se javim u bolnicu ili ne. Gin mi je rekao da odem ako prokvarim ali strah me da me tamo odmah stave na kiretazu a mozda sve ode prirodno ovako
    Jos to sve skupa nije pre obilno a ni bolno pa se evo mislim

Mene su nakon missed aba poslali doma da vidimo da li cu se sama ocistiti i rekli su mi da se javim nakon 2 dana ako ne krene samo. Meni je krenulo, tako da sam isla poslije na kontrolu da provjere da li je sve ok. Generalno, dr daju sansu prvo tijelu da se samo ocisti, a onda se ide na kiretazu. Mene takodjer nije nesto bolilo, ali sam jako krvarila. Mozda da vidis kako ce biti do sutra pa se javis u bolnicu? Ili da pitas svog gin ako imas mogucnost s obzirom da je subota?

On je privatnik ne radi danas. Doduse radi u bolnici isto Al ne znam kad je dezuran
    Ne znam sta mi se moze desit ako pricekam koji dan. Nemam bas velika povjerenja u doktore s obzirom na iskustva koja imam s njima ( iznimka je ovaj ginekolog) ali ne volim se ni pravit pametna tamo gdje se ne razumim
    Nije mi jos obilno obilno. Vise kao menga 2.dan
    Bolovi za sad nisu vrijedni spomena 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tinker 🌸
    05. Rujan 2020. 09:12

Ako ti je vec krenulo kao 2.dan menge, vjerujem da ces se ocistiti sama. I drzim fige da bude tako. Iako ni kiretaza nije tako fizicki strasna, jer te uspavaju, ali je naravno bolje izbjeci. Ako nisi sigurna, radije odi u bolnicu da te pregledaju, ako je krenulo samo, nece te ostavljati, bar ja mislim. Drzim fige 🤞🏻

👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    08/2022 biokemijska 😔

Tinker 🌸
    05. Rujan 2020. 09:18

Cure,

Nisam jos dobila M i nisam izdrzala i napravila sam testic. Molim vas pogledajte sta vidite, da si nisam umislila. 
    https://ibb.co/tQh7NQK
    To je Gravignost ultra. Poslije toga sam napravila onaj obicni First Sign i na njemu je negativno. Danas je cca 10-11-12 dpo (ne znam ni sama s obzirom na lh pik od 2 dana). 

👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    08/2022 biokemijska 😔

Sanjarka88
    05. Rujan 2020. 09:21

tam7

Ako ti je vec krenulo kao 2.dan menge, vjerujem da ces se ocistiti sama. I drzim fige da bude tako. Iako ni kiretaza nije tako fizicki strasna, jer te uspavaju, ali je naravno bolje izbjeci. Ako nisi sigurna, radije odi u bolnicu da te pregledaju, ako je krenulo samo, nece te ostavljati, bar ja mislim. Drzim fige 🤞🏻

Znam da nije fizicki ali eto izbjegla bi uspavljivanje a i taj postupak na maternici ako je ikako moguce 🙏

Sanjarka88
    05. Rujan 2020. 09:22

tam7

Cure,

Nisam jos dobila M i nisam izdrzala i napravila sam testic. Molim vas pogledajte sta vidite, da si nisam umislila.
    To je Gravignost ultra. Poslije toga sam napravila onaj obicni First Sign i na njemu je negativno. Danas je cca 10-11-12 dpo (ne znam ni sama s obzirom na lh pik od 2 dana).

Nisi nista umislila ovo nije sjena nego crtaaaa

Iskrene cestitke i nek bude skolska ❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Missy87
    05. Rujan 2020. 09:23

tam7

Cure,

Ma to ti je crta prava!
    Cestitam ti, neka bude skolska i mirna!
    Uzivaj u njoj! ❤️

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.