Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    06. Rujan 2020. 09:45

Missy87

Dobro jutro! 😊
    Kako ste mi? Ima li novih trudnica?
    Nisam stigla jucer nikako da pratim…
    Kod mene nista novo..
    14DPO, nikakvih posebnih znakova, malo me cice bole sa strane jedino…
    Strpljivo cekam M ili da kasni posteno.. 😊🤞🤞🤞🤞❤️

Baš sam mislila sad na tebe, hoće li kakav testić pasti🤭 držimo fige 🤞🤞🤞♥️

Bella🌟
    06. Rujan 2020. 09:49

Ja se polako oporavljam od bolova i za koji dan startamo. Jučer sam saznala da bratić i njegova žena čekaju bebu i malo sam ljubomorna, ali stvarno sretna radi njih. Prekrasno je kad ljudi koji žele djecu dobe takav lijepi poklon da im se želje ostvare. Takav poklon želim svima nama ♥️ da se sve skupa preselimo na ljetne bebe😁

anabelaaaa
    06. Rujan 2020. 10:32

Evo sad radila papa test...pri uzimanju brisa dr kaze imam neki gnojni cep na ulazu u maternicu 😣izludila Sam,pitao hocemo ga skinuti..Izvukao ga inekcijom,nije boljelo nista.Rekao he da to nije nista,da je to kao obicni pristic kao onaj koji se pojavi na kozi.Rekao he da cu malo prokrvarit danaas,nece uticat na mengu, ona ce doci u vrijeme kad bude trebalo I da nece uticati na trudnocu qko je slucajno doslo do nje.Jeli imap neko slicno iskustvo?
    Ne mogu nista slicno da nadjem na netu...samo gnojni cepovi koji se pojavljuje pred porode...🙈

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

06. Rujan 2020. 10:53

Jutro dame moje 🥰🥰 Želim vam svima plusice i extra simptomcice 
    Mogle smo se dog pa da se same je stresiramo da nam prvi rok testiranja bude 2 dana pred M i ako nam kasni 
    Ovako se sve skupa jadne nasekiramo :) 

06. Rujan 2020. 10:54

Tipkamo simptomcice i čekamo 2 dana pred m :) tad smo nekak najsigurnije hihi 🙈🙈

Missy87
    06. Rujan 2020. 10:59

A bojim se raditi ga.🤭🤭
    Pricekat cu ga ja par dana radije.. 😄🤞
    Samo me cice bole, onako sa strane, nisu nesto napuhane i sta ja znam.. 😄😄
    Kako si ti? 😊

❤️🙏🏻

Missy87
    06. Rujan 2020. 11:03

Dok ja odgovorim dobijem vec sve odgovore na svoja pitanja 😄😄
    Bella drzim 🤞🤞🤞 da ovaj mj. bude plodan! ❤️❤️
    Anabela ja to nisam nikada imala, nadam se da netko je pa da cujes iskustva..
    Ovi dani su najgori, to cekanje.. 🤭🤭
    Ja uvijek prevagnem da ce M doci tako da se ne razocaram!
    Ali.. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

❤️🙏🏻

Bella🌟
    06. Rujan 2020. 11:14

anabelaaaa

Evo sad radila papa test…pri uzimanju brisa dr kaze imam neki gnojni cep na ulazu u maternicu 😣izludila Sam,pitao hocemo ga skinuti..Izvukao ga inekcijom,nije boljelo nista.Rekao he da to nije nista,da je to kao obicni pristic kao onaj koji se pojavi na kozi.Rekao he da cu malo prokrvarit danaas,nece uticat na mengu, ona ce doci u vrijeme kad bude trebalo I da nece uticati na trudnocu qko je slucajno doslo do nje.Jeli imap neko slicno iskustvo?
    Ne mogu nista slicno da nadjem na netu…samo gnojni cepovi koji se pojavljuje pred porode…🙈

Nemam to iskustvo,nisam čula za to nikad. Ali dobro je što očito nije ništa strašno😁

Bella🌟
    06. Rujan 2020. 11:16

anci00

Tipkamo simptomcice i čekamo 2 dana pred m :) tad smo nekak najsigurnije hihi 🙈🙈

Da, trebale bi cekati, strpljivo😁al neki put prevagne znatiželja🙈

Sanjarka88
    06. Rujan 2020. 11:53

Ja vise nikad necu radit test ranije 
    Sva ova testiranja od 8dpo, gledanje jel crta tamni i koliko, googlanja, vađenja bete, nervoza...
    Ponekad se pitam jesam li sa svom tom strepnjom i dovela do ovoga 
    Vjerovatno nisam, Al eto.... 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.