Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    04. Rujan 2020. 09:42

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Meni se uvik vidi neka crta 😅

Kad radis ponovo betu? Kako ti se cini moja temp,danas jos malo skocila…😊Nije nikad prelazila 36.7https://ibb.co/Nx52xfn

Necu je radit. Rekao je ginekolog da je sad najvažnija uzv dijagnostika da beta vise toliko ne znaci. Ugl cekam da samo krene 🙏 uzasno se bojim kiretaze 😔 smeđarim i dalje, bude dosta toga na papiru a i cidi se cesto na ulozak. Al od prave krvi jos ni traga, niti me boli. Bas mi izgleda kao da se necu sama ocistit 😔
    Tvoja temp izgleda briljantno 😍 joj nas bi mi bilo drago da je to to za tebe ❤️❤️❤️🙏🤞🤞🤞
    Obavještavaj me redovno o svom grafu, bas me zanima 🙂
    Sanjarka ja sam imala missed ab, znači plodu je prestalo srce kucati a tijelo mi još nije prepoznalo da je gotovo i trebalo je cca. 2 tjedna da krene krv ( u tom trenutku sam saznala da se to dogodilo) i očistila sam se pomoću prve tablete odma.

Meni je isto spominjao tablete kao mogucnost.
    Kakvo je tvoje iskustvo s njima?
    Zao mi je zbog zbog tvog iskustva, mora biti jos teze kad vec vidis malo srce kako kuca 😔

Meni je ok s tabletama bilo. Mogla sam birati tablete ili kiretazu, al odlučila sam tablete. I pošto je već tijelo pocelo samo sa čišćenjem dovoljna je bila ta jedna. To ti funkcionira tako da 1 tabletu dobijes, odeš doma i za 2 dana se vratiš u bolnicu,ostaneš taj dan gdje ti daju drugu vrstu tableta da se do kraja ocistis. Ja sam odmah drugi dan otišla jer je meni čišćenje počelo i praktički sam to doma obavila ali pošto sam jako krvarila,vratila sam se u bolnicu gdje su mi tu prvu tabletu dali prvi dan kad sam došla. I tamo sam prenoćila i drugi dan me pogledali na uzv i vidjeli da je čisto. Imaš temu Spontani pobačaji ,pa se možeš tamo javiti, ima dosta iskustva.
    Bilo je teško, pogotovo jer mi je to bila prva, i željena i termin nam je trebao biti na Božić ali ok, sad sam ok, prošlo je, ružno reći ali ima i gorih stvari. Idemo dalje, ne zaboraviš nikad ali moraš nastaviti dalje.
    Izdržati ćeš ti što treba , jaka si dosta. Žene svašta mogu podnijeti♥️

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

04. Rujan 2020. 09:51

Koji vam se od ova dva pokazao bolji? Da ga napravite prije ocekivane M?

https://ibb.co/SmxzrL4

Mimi20
    04. Rujan 2020. 09:54

Lussi

Bolje pogledati koji je bolje osjetljivi🤷‍♀️ ja imam u ladici isti taj First Sign...e sad kako želite🥰😘

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

MisicaMia
    04. Rujan 2020. 10:00

Rokoko

Umirala sam od straha jer sam svašta pročitala na internetu..
    Prvo će ti napraviti kolposkopiju - namazat će te s nečim kako bi se zaraženo tkivo bolje vidjelo. Zatim će te (bar je meni) dala anesteziju unutra što mi je bilo dosta neugodan osjećaj. Nakon toga je krenula raditi biopsiju, nije bolno, ali je dosta neugodno. Ustvari, cijeli postupak je samo jako neugodan i traje nekih 20-tak minuta.
    Nakon zahvata sam nekih 10tak dana blago krvarila što je normalno i bilo mi je propisano mirovanje da sve uspije zacijeliti.

Hvala ti na informaciji,ja evo danas radim to sve pa me zanimalo iskustvo.

Kakvi su ti bili nalazi biopsije ako smijem pitati?

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

04. Rujan 2020. 10:04

Mimi20

Lussi

Bolje pogledati koji je bolje osjetljivi🤷‍♀️ ja imam u ladici isti taj First Sign…e sad kako želite🥰😘

Na First Sign pise 25mlU a na Clear Sign 20-25mlU

Bella🌟
    04. Rujan 2020. 10:06

Rokoko dobrodošla i želim ti svu sreću da čim prije bude plus🤗 mislim da bi te ginekologica mogla uputiti kod specijaliste pa ćeš tamo napraviti sve pretrage koje treba . Kažeš koliko već dugo pokušavate pa te bude uputila. Ja sam recimo radi svoje dijagnoze dobila uputnicu za spec., i idem trenutno na Sv. Duh kod dr. Ujevića gdje se moram javiti kad ostanem trudna da mi izvade hormone i poprate još što treba. Ali nisam radila nikakvu daljnju obradu osim folikulometrija i provjere progesterona. 
    MisicaMia sretno danas♥️
    Mimi ajoj😬 izdržati ćeš ti to💛. Meni su znale biti mučnine uvijek popodne za vrijeme ručka i baš je bljak osjećaj. Diže ti se želudac i muka ti je stalno i ništa ne možeš pomirisati ni jest 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Pupa
    04. Rujan 2020. 10:13

Bella🍁

Dobro jutro žene☕
    TRUDNICEMimi20 - ♥️+
    Lala - ♥️ +
    ODBROJAVANJE 8./9.MJESEC ➕♥️:
    Valentina_23- 28.8.♥️
    Maša25 -05.09..♥️
    Missy87- 06.09.♥️
    Tam7 - 06.09.♥️
    Inana1- 08.09.♥️
    Anabelaaaa -08.09.♥️
    Tinceee2205- 09.09.♥️
    Divna_Sa-12.09.♥️
    Clio35- 12.09.♥️
    Ancioo-21.09♥️
    Freya_444 - 21./22.09.♥️
    Tissa- 25.09.♥️
    Mokosh - 27.09.♥️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC +:
    Irenaa0809 - 01.10.♥️
    Bella- 03.10.♥️

Pridružujem vam se. Vješticu NE očekujem 15. 9. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    04. Rujan 2020. 10:14

Sanjarka Šaljem najveći zagrljaj 😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Rokoko
    04. Rujan 2020. 10:19

MisicaMia

Rokoko

Umirala sam od straha jer sam svašta pročitala na internetu..
    Prvo će ti napraviti kolposkopiju - namazat će te s nečim kako bi se zaraženo tkivo bolje vidjelo. Zatim će te (bar je meni) dala anesteziju unutra što mi je bilo dosta neugodan osjećaj. Nakon toga je krenula raditi biopsiju, nije bolno, ali je dosta neugodno. Ustvari, cijeli postupak je samo jako neugodan i traje nekih 20-tak minuta.
    Nakon zahvata sam nekih 10tak dana blago krvarila što je normalno i bilo mi je propisano mirovanje da sve uspije zacijeliti.

Hvala ti na informaciji,ja evo danas radim to sve pa me zanimalo iskustvo.

Kakvi su ti bili nalazi biopsije ako smijem pitati?

Meni je biopsija bila i terapijska metoda gdje je uklonjeno svo zaraženo tkivo.

Ja: borba sa HPV, pijem beta glukan za imunitet

M: oligoasthenoteratonecrozoospermia

04. Rujan 2020. 10:21

Pupa

Bella🍁

Dobro jutro žene☕
    TRUDNICEMimi20 - ♥️+
    Lala - ♥️ +
    ODBROJAVANJE 8./9.MJESEC ➕♥️:
    Valentina_23- 28.8.♥️
    Maša25 -05.09..♥️
    Missy87- 06.09.♥️
    Tam7 - 06.09.♥️
    Inana1- 08.09.♥️
    Anabelaaaa -08.09.♥️
    Tinceee2205- 09.09.♥️
    Divna_Sa-12.09.♥️
    Clio35- 12.09.♥️
    Ancioo-21.09♥️
    Freya_444 - 21./22.09.♥️
    Tissa- 25.09.♥️
    Mokosh - 27.09.♥️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC +:
    Irenaa0809 - 01.10.♥️
    Bella- 03.10.♥️

Pridružujem vam se. Vješticu NE očekujem 15. 9.

Onda skupa cekamo tj NE cekamo 🤞🏽 Meni je 13.9

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.