Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MisicaMia
    04. Rujan 2020. 08:17

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Naravno draga Sanjarka88da se nadam da ti to nece trebati ali evo cisto ako trebas savjet mogu ti jos detalje pitati prijateljicu.
    Ja i dalje tebi drzim fige da sve bude okej a ako ne..znas vec ❤

❤️
    Bude li doslo do toga, svakako cu te gnjaviti da mi saznas koju info 🤗

Nikakav problem,ostavim ti i broj svoj pa se slobodno javi.ona je to prosla prije 2 tjedna ista situacija kao tvoja samo evo nadam se da nece biti isti ishod.
    Zvala sam jucer doktora koji ce mi danas raditi kolposkopiju i biopsiju i rekao je da dodjem malo ranije i oni ce mi izvadit krv i traziti da odmah budu nalazi,da ne radim test da se dodatno ne stresiram.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Sanjarka88
    04. Rujan 2020. 08:18

SAYURI

Jutro drage zene, kako ste..

Piski li nam neko danas??
    Sanjarka kako si?
    Maso, ima li novih simptoma?

🤗
    Dobro sam. Jutros je cini mi se bilo nekako vise crvenkasto nego smeđe, i bilo je tragova u skoljci sta zadnja 2 dana nije bilo 
    Jos nije krenula bol ni grcevi pa pretpostavljam da jos nista konkretno krenulo
    Kako si ti? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Rujan 2020. 08:19

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Naravno draga Sanjarka88da se nadam da ti to nece trebati ali evo cisto ako trebas savjet mogu ti jos detalje pitati prijateljicu.

❤️

Nikakav problem,ostavim ti i broj svoj pa se slobodno javi.ona je to prosla prije 2 tjedna ista situacija kao tvoja samo evo nadam se da nece biti isti ishod.
    Zvala sam jucer doktora koji ce mi danas raditi kolposkopiju i biopsiju i rekao je da dodjem malo ranije i oni ce mi izvadit krv i traziti da odmah budu nalazi,da ne radim test da se dodatno ne stresiram.

Hvala ti Mia
    Sretno danas i javi nam se obvezno 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MisicaMia
    04. Rujan 2020. 08:20

E i da jedan info za cure o cerviksu..
    Kad sam zvala doktora jer sumnjam u trudnocu pitala sam ga pa jel ne mozete vi sutra na pregledu po cerviksu vidjeti jesam trudna-rekao mi je da to uopce nije tako,razno razne upale,bakterije i ostalo moze utjecati na izgled i polozaj cerviksa tijekom ciklusa.
    Ono sto mi znamo je ono sto je idealno kako bi trebalo biti ali svi smo jako razliciti pa evo cure nemojte se muciti sa pregledavanjem cerviksa jer jos mozete i unijeti neke bakterije te izazvati glupost-rijeci najboljeg osjeckog ginekologa.

Mia 2014 🐰

Missy87
    04. Rujan 2020. 08:24

Jutro svima 😊
    Danas mi je 12dpo.. Imam neko lagano grcenje, cice me bole sa strane, piskim kao i uvijek, mozda malo vise... 
    Nekako predosjecam M ali dobro, imam jos 2 dana fore.. 😊🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Sanjarka nadam se da ti je pozitivno, da je T ovdje! 🤞🤞🤞❤️❤️❤️

❤️🙏🏻

MisicaMia
    04. Rujan 2020. 08:24

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

❤️

Hvala ti Mia

Javim,u 13 sati sam narucena na kolposkopiju i biopsiju a oko 11 idem vadit krv.
    Eto cure drzite fige  ,drzim i ja vama svima ❤😘

Mia 2014 🐰

Mimi20
    04. Rujan 2020. 08:26

Jutro moje dame, evo javljam da su krenule mučnine i jakooo mi je ružan filing🥺😥 čim sam se ustala mi je bilo malo nešto kao Li La bi nebi... Al nadam se da brzo bude prestalo🥺🤢🙄🤭

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Maša🤰🏼
    04. Rujan 2020. 08:31

Jutro cure ☕️ 

Ma evo nemam nekih novih simptoma osim da me je pocelo boljet sa strane na lijevoj grudi . Cudan osjecaj ful nisam to nikad u zivotu osjetila i to jutro legne se M kao na stranu na grudi ajme kako sam zajaukala 😂🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Ivo& Ivana💙♥️
    04. Rujan 2020. 08:45

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

❤️

Hvala ti Mia

Sanjarka jako mi je žao što moraš prolaziti kroz sve ovo. Nažalost znam kako se osjecas😔😔 jer sam i sama prosla kroz isto. Samo eto ja nisam prokrvarila nego sam tek na drugom uzv saznala da srce ne kuca, a na prvom smo ga culi. Vidila sam da si napisala da se bojis kiretaze,nemoras se bojati ako do toga dođe. Ja sam obavila kiretazu lokalnom anastezijom i mogu ti reci da osjetis nesto ali posto si omamljen i ne shvatis sto se događa. Meni je trajalo sve zajedno nekih 20 ak min i onda sam lezala na odjelu 2-3 sata da vide kako reagiram i poslali me kuci. Ja nisam htjela tabletu jer mi je cura koja je lezala samnom u sobi rekla da je to samo duzi proces i da ju je dosta bolilo kad se cistila i na kraju se nije do kraja niti uspila ocistiti nego je opet morala na kiretazu. Nadam se da ces ti izbjeći oba slucaja.
    Samo budi jaka i drzi se❤️♥️😘

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Rokoko
    04. Rujan 2020. 08:49

Pozdrav svim curama. Čitam i pratim vas od ljeta, praktički sam se navukla na to da svako malo provjeravam tko je dobio plus
    No, vidim da ima cura koje su radile svakakve  pretrage, pa da li mi može koja objasniti kako to ide? Da li ste samoinicijativno išle privatno ili vas je vaš ginekolog slao?

Radimo na bebuški već cca godinu dana, bezuspješno. Ja sam imala problem sa HPV i CIN III što sam riješila biopsijom i sada svakih 6 mjeseci radim kontrolnu PAPU koja je za sada uredna... 

Kako do sada nije bilo plusa, najveća mi je depresija što ćemo morati početi hodati po doktorima što me izrazito deprimira 

Ja: borba sa HPV, pijem beta glukan za imunitet

M: oligoasthenoteratonecrozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.