Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    04. Rujan 2020. 07:23

Lussi

Bella🍁

Lussi

Dobro jutro 🌺☕️ Mene opet zgaravica i vjetrovi muce😅 jucer sam isla jest sirnicu koju obozavaaam i na tren mi se digao zeludac🤯🤞🏽

Kad bi trebala ne dobiti M? Kad je bila O?😁

O je bila 29.8 a trebala bi ne dobiti

Ok. Znači danas je nekih 6dpo. Moguće da je to neki znak🤭 meni su prije prošle T dolazile tako iznenadne kratke mučnine ali malo kasnije ,tipa oko 12/13 dpo. 

Sanjarka88
    04. Rujan 2020. 07:31

Bella🍁

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Meni se uvik vidi neka crta 😅

Kad radis ponovo betu? Kako ti se cini moja temp,danas jos malo skocila…😊Nije nikad prelazila 36.7https://ibb.co/Nx52xfn

Necu je radit. Rekao je ginekolog da je sad najvažnija uzv dijagnostika da beta vise toliko ne znaci. Ugl cekam da samo krene 🙏 uzasno se bojim kiretaze 😔 smeđarim i dalje, bude dosta toga na papiru a i cidi se cesto na ulozak. Al od prave krvi jos ni traga, niti me boli. Bas mi izgleda kao da se necu sama ocistit 😔
    Tvoja temp izgleda briljantno 😍 joj nas bi mi bilo drago da je to to za tebe ❤️❤️❤️🙏🤞🤞🤞
    Obavještavaj me redovno o svom grafu, bas me zanima 🙂
    Sanjarka ja sam imala missed ab, znači plodu je prestalo srce kucati a tijelo mi još nije prepoznalo da je gotovo i trebalo je cca. 2 tjedna da krene krv ( u tom trenutku sam saznala da se to dogodilo) i očistila sam se pomoću prve tablete odma.

Meni je isto spominjao tablete kao mogucnost.
    Kakvo je tvoje iskustvo s njima?
    Zao mi je zbog zbog tvog iskustva, mora biti jos teze kad vec vidis malo srce kako kuca 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Rujan 2020. 07:34

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Kad radis ponovo betu? Kako ti se cini moja temp,danas jos malo skocila…😊Nije nikad prelazila 36.7https://ibb.co/Nx52xfn

Necu je radit. Rekao je ginekolog da je sad najvažnija uzv dijagnostika da beta vise toliko ne znaci. Ugl cekam da samo krene 🙏 uzasno se bojim kiretaze 😔 smeđarim i dalje, bude dosta toga na papiru a i cidi se cesto na ulozak. Al od prave krvi jos ni traga, niti me boli. Bas mi izgleda kao da se necu sama ocistit 😔
    Tvoja temp izgleda briljantno 😍 joj nas bi mi bilo drago da je to to za tebe ❤️❤️❤️🙏🤞🤞🤞

Hvala ti ❤❤❤Nemas pojma koliko mi je zao…I pitam se Boze,zasto,zasto zastoo…😣Znam da nema rijeci utjehe,ne mogu ni zamisliti kako ti je,ali nekako osjecam da si jaka I da ces izdrzati sve.Znas da poslije kise sunce mora progrijati…❤❤❤🤞🤞🤞
    Temp i jutros visoka,ako ne padne u nedelju radim test,jer idem na papa test pa da znam sta I kako…mada vec sam pricala I ne nadam se puno,pa cas pocnem kontat ima nade,pa opet s druge strane strah zbog hpv-a….zbrka mi je u glavi.Jedini simptom koji je drugaciji bolne grudi od jucer ali bole jace nego inace a puno krece.Obicno su pred mengu na 10 boljele.To neko blago grcenje u donjem djelu stomaka,a ja kontam neko boluckanje imam stalno od 0,pomalo,ne svaki dan

Hvala ti draga 
    Mene isto muci pitanje Zasto, bas je obeshrabrujuce i za sve sljedece pokusaje. 
    Samo se nadam da se slucajno desilo i da ce sljedeci put bit sve u najboljem redu. 
    Inace sam dobro. Iz svoje kože ne mogu. Glavu gore i idemo dalje 

04. Rujan 2020. 07:35

Bella🍁

Lussi

Bella🍁

Lussi

Dobro jutro 🌺☕️ Mene opet zgaravica i vjetrovi muce😅 jucer sam isla jest sirnicu koju obozavaaam i na tren mi se digao zeludac🤯🤞🏽

Kad bi trebala ne dobiti M? Kad je bila O?😁

O je bila 29.8 a trebala bi ne dobiti

Ok. Znači danas je nekih 6dpo. Moguće da je to neki znak🤭 meni su prije prošle T dolazile tako iznenadne kratke mučnine ali malo kasnije ,tipa oko 12/13 dpo.

Onda cu pricekati jos.. ne smijem Se nadati puno aa ne mogu ne misliti o tome😍🤞🏽🤞🏽🤭

Maša🤰🏼
    04. Rujan 2020. 08:07

Tincee rano je jos sigurno 🤞🤞🤞🤞 ti imas za dobit tek za 3 ili 4 dana?

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

MisicaMia
    04. Rujan 2020. 08:12

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Sanjarka ja sam imala missed ab, znači plodu je prestalo srce kucati a tijelo mi još nije prepoznalo da je gotovo i trebalo je cca. 2 tjedna da krene krv ( u tom trenutku sam saznala da se to dogodilo) i očistila sam se pomoću prve tablete odma.

Zao mi je zbog zbog tvog iskustva, mora biti jos teze kad vec vidis malo srce kako kuca 😔

Nadam se da neces morati ali evo iskustvo moje najbolje prijateljice sa tabletom prije 2 tjedna.
    Dobila ju je u bolnici,krenuli lagani grcevi i bila je tamo pod nadzorom jer su doktori tako htjeli,kroz 3 sata je sve izaslo i nakon 2 sata otpustena kuci nakon sto su uzv-om utvrdili da se ocistilo sve.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

MisicaMia
    04. Rujan 2020. 08:13

Naravno draga Sanjarka88 da se nadam da ti to nece trebati ali evo cisto ako trebas savjet mogu ti jos detalje pitati prijateljicu.
    Ja i dalje tebi drzim fige da sve bude okej a ako ne..znas vec ❤

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Sanjarka88
    04. Rujan 2020. 08:13

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Nadam se da neces morati ali evo iskustvo moje najbolje prijateljice sa tabletom prije 2 tjedna.
    Dobila ju je u bolnici,krenuli lagani grcevi i bila je tamo pod nadzorom jer su doktori tako htjeli,kroz 3 sata je sve izaslo i nakon 2 sata otpustena kuci nakon sto su uzv-om utvrdili da se ocistilo sve.

Hvala ti 🙂
    Kako si ti? Jesi vadila betu? 

Sanjarka88
    04. Rujan 2020. 08:14

MisicaMia

Naravno draga Sanjarka88da se nadam da ti to nece trebati ali evo cisto ako trebas savjet mogu ti jos detalje pitati prijateljicu.
    Ja i dalje tebi drzim fige da sve bude okej a ako ne..znas vec ❤

❤️
    Bude li doslo do toga, svakako cu te gnjaviti da mi saznas koju info 🤗

SAYURI
    04. Rujan 2020. 08:14

Jutro drage zene, kako ste..

Piski li nam neko danas??
    Sanjarka kako si?
    Maso, ima li novih simptoma?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.