Ma svasta pise, ali mislim da zena zna najbolje.
Evo ovdje pak pise drugacije.
Nakon ovulacije i prije menstruacije, ako žena nije zatrudnjela, vrat maternice se spušta niže u vaginu.
Ako je žena začela, cerviks će ostati viši u vagini, s tim da će njegov položaj biti sličan onome tijekom ovulacije.
Najbolje se opustiti i uzivati, kako bude, bude… 😊🤞🤞🤞🤞
Ja sam prvenstveno pratila da ga upoznam malo heheh
Moja svadbena kuma je upoznata s time i ugl kod trudnoce on ostaje visi i mekan jako, najbolje se osjeti tj se omeksa tek nakon dana ili na dan ocekivane M.
Ali sve u svemu trebao bi biti vislji i mekan, jer ako je nizak i tvrd onda dolazi do M.
Ma mi zene ponekad izludimo dok cekamo tih 14dana..pa svasta pomislimo! 😊
Kazu treba se opustiti al ne mozes, stalno razmisljas.
Ja preko dana guglam barem 10x.. 😂
❤️🙏🏻
Cure,moramo priznati da sam i ja stalno provjeravla cerviks 🤭 nisam htjela pisati jer mi je ti bilo nekako “ ne jasno”.. ovih dana mi je uvijek bio visok i tvrd, danas imam blage grceve kao da ce M doci i provjeravala sam ga da vidim dali se spustio😅 danas ujutro,i prije pola sata je skroz visoko jedva ga dokucim,na jedvite jade i vlazan je🙈 oko njega je skroz sve mekano i kao da je i on omekanio i nekako se “smanjio” ili mi se to cini jer je oko njega sve mekano..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
Missy totalno tako i ja svaki pokret koji napravim provjeravam na internetu 😂
Valentina ja taj cervix ne razumijem nista haha tako da ti nemogu pomoc ali koliko sam citala ovo zvuci dobro 👌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja sam probala svoj ali za razliku od neki dan sad ga ne stignem dodirnut sve je samo jako mekano i sluzavo gore 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Znaci sve imamo isto.. Visoko, mekano...
Nadam se da je to to.. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Jer ako i ovaj put nije, ne budem vise ni razmisljala o tome (mozes mislit) 😂
❤️🙏🏻
Hahahaha dada same sebe uvjeravamo da ncemo ali jbg :P
Ja mozda i pisnem test danas popodne onda, mislis da ce se vidit popodne ako je T u pitanju?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Missy oprosti zaboravila sam sta si rekla kad ces radit testic?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Joj taj dio nakon ovulacije je najgori. Sve prije toga je pozitiva na najjace. Iskreno, veseli me taj rad na bebi. 😁
Sve je super dok ne dode taj dio gdje treba cekat, pa onda krenes traziti 1001 simptom, pa googlas sto puta jednu te istu stvar. Onda postanes nestrpljiva, pa hoces-neces raditi test. Pa onda ipak napravis ranije i test ispadne negativan, pa se izbediras. No buduci da nada umire posljednja, zakljucis da si mozda ipak prerano napravila test... Pa se nastavis muciti danima tokom kojih izmjenjujes osjecaje iz deprimiranog jer je test negativan u totalno pozitivu jer vjestica jos nije dosla - sto znaci da nista nije gotovo dok ne dode...i tako u krug...i tako u krug. Mislim da treba pustiti, ali stvarno pustiti da priroda odradi svoje. Iskljucit se i ne razmisljati uopce o tome. Fokus preusmjeriti na skroz nesto drugo i hladne glave cekati. Da se razumijemo, meni ce ovo tesko pasti, pogotovo jer imam taj pritisak sto nam je ovo posljednji pokusaj. Ako ne upali ni ovaj puta, to je to za mene, odnosno, nas. Ostajemo na dvoje djece i krecem u poduzetnicke vode.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
piskite molim vas, i ja sam vec napeta sa vasim simptomima 😂😂
🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Evo ovdje ko prati cerviks I temp na ovom grafikoni moze da uporedi I prati otprilike norme kakve su sa zenama koje su ostale trudne.Ova zadnja rubrika u kockicama se odnosi na to..hso je mekan,visok I otvoren...hsc visok,mekan I zatvoren kakav je u nasem slucaju....😂ima jos oznaka,uglavnom ko ima instaliran ovaj graf skontace brzo.tacno sam pukla skroz 😂
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji