Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Kolovoz 2020. 09:14

Ja nazalost nemam dobre vijesti 

Jutros sam vadila betu i samo 77 je
    Pre malo za 16dpo
    Valjda sav ovaj strah i panika su uzrokovani intuiciijom

Tesko mi je malo al nije smak svijeta

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Divna 🎀
    18. Kolovoz 2020. 09:15

Kontesa1

https://ibb.co/tsy5XZZ
    Evo cure valjda sam dobro stavila 😊 Hvala vam svima od srca na čestitkama. Sad držim fige i molim za one koje još čekaju da im dođe čim prije plusić. Watsonznam da čekaš od veljače. I ja sam od ožujka. Vidit ćeš sve će polako na svoje (nebo strpljive voli). Tako vrijedi i za sve ostale cure.
    Simptomi su došli otprilike kad je trebala doći menga. Par dana prije očekivane su me lagano sa strane počele bolit grudi (tako me nikad ne bole i to sam povezala sa zadnjom T koja je bila neuspješna). Onda je krenulo češće mokrenje i lagani popodnevni umor. Zasad znate samo vi i moja sestra. Još ni muž ne zna,njemu smišljam iznenađenje kad se vratim kući 😊

Kontesa,  cestitam 💗💗💗 da bude sve sretno i skolski, da uzivas i budes lijepa trudnica🥳🥳🥳🥳 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    18. Kolovoz 2020. 09:21

Sanjarka88 🦋

Pre malo za 16dpo

Sanjarka 💗 saljem ti virtuelni zagrljaj 
    Mozda jos nije gotovo, ne znam, nemam iskustvo sa tim, ali evo citam da je neki prosjek 95, mozda jos ima sanse da poraste 🤞🤞

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Kontesa1
    18. Kolovoz 2020. 09:26

Sanjarka88 🦋

Pre malo za 16dpo

Ne Sanjarka nemoj mi padati duhom,misli kako će sve bit u redu. Znam da misliš kako je lako reći ali zbilja pokušaj se nekako umiriti. Držim ti fige i nadamo se s tobom ❤️

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Mokosh
    18. Kolovoz 2020. 09:35

Sanjarka88 jesi bila kod gin? Da nije mozda ovulacija bila kasnije? Ja isto nemam iskustva s time. Nikad nisam ni vadila betu. Drzi se i probaj misliti sto pozitivnije. ❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Kontesa1
    18. Kolovoz 2020. 09:36

E cure što se recepta tiče,Watson je molila i to. Točno znam kad je to bilo. Onda kad sam sredila nogu. I taj seks je bio valjda najgori mogući😂 ali samo da se odradi jer sam ulovila pik.  Ja sva živčana jer me boli,čuvam sa strane tu nogu ali me on povrijedi svako malo. Poze smo mijenjali i kad je završio (zahvalila sam Bogu) naslonila sam noge na zid a pod guzu stavila jastuk. Naredila mu da mi donese led za nogu i mobitel da ovdje prijavim. Tako sam ležala nekih pol sata. 🤣

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Bella🌟
    18. Kolovoz 2020. 09:49

Kontesa1

E cure što se recepta tiče,Watson je molila i to. Točno znam kad je to bilo. Onda kad sam sredila nogu. I taj seks je bio valjda najgori mogući😂 ali samo da se odradi jer sam ulovila pik. Ja sva živčana jer me boli,čuvam sa strane tu nogu ali me on povrijedi svako malo. Poze smo mijenjali i kad je završio (zahvalila sam Bogu) naslonila sam noge na zid a pod guzu stavila jastuk. Naredila mu da mi donese led za nogu i mobitel da ovdje prijavim. Tako sam ležala nekih pol sata. 🤣

Čestitam 💕💕 bravo, baš mi je drago♥️ uživajte i želim ti školsku i dosadnu trudnoću🤗😁

Bella🌟
    18. Kolovoz 2020. 09:51

Sanjarka polako. To ne mora ništa još značiti. Mislim da ajde važnije da se beta pravilno dupla. Znam da je teško ne opterećivati se, nazovi doktoricu da vidiš što će ti reć i samo hrabro♥️ bit će sve ok😘

Tissa
    18. Kolovoz 2020. 09:54

Kontesa1 čestitke od ❤️!
    Tvoj uspjeh odma ulije nadu čim vidim potpis da se trudite od 4./20. kao i mi 🤗
    Neka bude školska! 🥰

👱‍♀️32|🙎‍♂️42
    Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
    Obavljene pretrage:
    👱‍♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
    Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2020. 10:16

Hvala cure na utjesi 🤗
    Bit cu dobro! Mozda malo tiša sljedecih dana al pratim vas 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.