Joj cure bas ste divne ❤️ pricekat cemo jos koji dan nek bude sigurno. Sjena je def tu, no sad treba se strpit da nije biokemijska. A i ovi kineski testovi znaju bacati lažne sjene.
Eto drzite mi fige. A ja cu jos neko vrijeme sigurno biti s vama, voditi listu a onda je predajem Watson ❤️
Nadam se da i ja vi sve s ove liste idemo na proljetne bebe i da cemo se tamo dugo dugo druzit ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ja vidim crtu i cak sam pitala M dali je i on vidi kaze da DA . Hahaha tako da ja ti sa 99% sigurnosti mogu cestitat ako ju i on vidi 😂 CESTITAM ❤️❤️
Cure ja sam dana cijeli dan cuvala cetveromjesenu bebicu ajme koliko nam je bilo lijepo , nemogu docekat da imam svoju. Boze koja sreca 😍
🤣🤣❤️
Brzo ce to Maša 🤗🤗🤗
Ja prijavljujem danas blage grceve, onako kao da trebam dobiti m ali puno, puno blaze, 5dpo😏
Ovo zvuci obecavajuceeee 🤞🤞🤞🤞🤞
Sanjarka vidim i ja neku sjenicu 😊🤞 Ponovi svakako. Pa baš ti se brzo pokazalo,koji si dan ciklusa? Znam da smo po listi nekako blizu.
Ja danas bila na bazenima i kad sam skinula kupaći počele su mi cice bolit sa strane. Ne znam jeli od kupaćeg ili nešto drugo 😀 više ću izludit! Ali baš kako Zara kaže,moguće da se uopće ne primijete neki osobiti simptomi,prerano je. Tako da strpljen-spašen 😊
21dc sam, 9dpo. 17.8 trebam ne dobiti 🤞🤞🤞
Samo neka cice bole 🤞🤞🤞
Ja osim nekog cudnog okusa u ustima nemam ni jedan simptom vrijedan spomena 🤷♀️😕
Pupa jesi prezivila ginekologa? 😁
Lovci na sjene gdje ste?
https://ibb.co/zQfXmQc
A šta sam ti jučer rekla da je to bilo?! Implantacijski dip 🙂
Kako sam znala🥳❣
Čestitam 🥰
👦2012💙
I da, gledam ti graf
Dpo4 - corpus luteum dip
Dpo 7- implantacijski
Ovo je bas skolski graf
👦2012💙
Cure jel koja od vas dobila mengu 5 ili 6 dpo? Evo lezim u krevetu i tako me nesto grci, zeteze, kao da cu svaki tren procuriti, ne grci me jako, nego onaj osjecaj "dolazi m", e taj osjecaj me ubise 🙄 s desne strane pa se nastavi na cijeli donji dio stomaka 🙄
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ajmeee Sanjarkaaa i ja VIDIM sjenu😍😍😍😍
Tako ranooo wooow!! Cestitaam🥰🥰🥰🥰😍😍😍
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Hope - ➕❤️
Kona13 - ➕ ❤️
Zara01 - ➕❤️