Da javim da se lh trakica povisila za razliku od jutros, sad je 0,45… cini mi se da je popodne uvijek visa nego ujutro
Ne znam kako i kada radiš. Sa prvim urinom se ne radi lh traka. Ja sam uvek radila podne, a kada je podne vec vidljiva lepo, kontrolisala sam i uvece. Mislim da je vazno samo 4 sata pre testiranja da ne piskis i da pijes sto manje tecnosti u tih 4 sata. Jer se tada skupi najbolja koncentracija lh hormona u urinu,
Ne radim sa prvim urinom, tek iza 10 h, sve to vec znam i to prakticiram, ali radim i ujutro i navecer jer prvi put ih pratim i nezz kad me moze potrefit pik tak da ne fulam.
https://ibb.co/V9wx98C
Sanjarka vrijeme je da napišeš ➕ uz moje ime ❤️
Hope draga cestitam od srca !!!!! Pa to se cekaloooo!!!! Ljubim te,evo imam osmijeh od uha do uha !!!!
Nesto me kopka da samo odem skicnuti sto se dogada i GLE TVOGA PLUSICA !!!!!
Zelim ti od srca da se ova trudnoca odrzi i da sve bude kako treba!!!! Budi jaka i pozitivna !!! Neka mala mrvica raste !!! Dakle,ovaj mjesec je itekako urodio plodom!!!!
Nadam se da je iduci ciklus moj👆♥
Sad nam napisi receptic keksanja hehehhe !!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cestitaaaammmm, sad je konacno i sluzbeno potvrđeno!🤗😍😍
Ja sam ti jos amater u ovome.🤷♀️ Tek smo ovaj ciklus poceli pokusavati pa sam samo preko aplikacije pratila i pet dana prije i poslije predvidene O vukla muza za rukav 😅
Danas bi mi po app bio 12dpo. Jel ima smisla radit test prije m?
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Cestitaaammmmm 💪🧸
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Jesi imala tada povecan sekret ili neki simptom O?
Mozes, postoje testovi koji su osetljiviji. Od Clearblue imam test koji se radi pre izostanka, ili neki drugi mozes da pitas u apoteci
Da, tad je bio proziran i rastezljiv pa sam pretpostavila da bi to moglo biti to.
U prvoj trudnoci, koja je bila neocekivana, mi je test pokazao plus tek par dana nakon izostanka, a na kraju su mi i dr potvrdili trudnocu tek sa 8t jer se sa 6t nije nista vidjelo pa su cak sumnjali i na vanmaternicnu.
Sad me strah raditi prije da se ne razocaram ☹
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Da javim da se lh trakica povisila za razliku od jutros, sad je 0,45… cini mi se da je popodne uvijek visa nego ujutro
Ne znam kako i kada radiš. Sa prvim urinom se ne radi lh traka. Ja sam uvek radila podne, a kada je podne vec vidljiva lepo, kontrolisala sam i uvece. Mislim da je vazno samo 4 sata pre testiranja da ne piskis i da pijes sto manje tecnosti u tih 4 sata. Jer se tada skupi najbolja koncentracija lh hormona u urinu,
Ne radim sa prvim urinom, tek iza 10 h, sve to vec znam i to prakticiram, ali radim i ujutro i navecer jer prvi put ih pratim i nezz kad me moze potrefit pik tak da ne fulam.
Ahhh 🤦🏻♀️ ja i moje davanje saveta hehe, nisam znala kako stoje stvari kod tebe. Ja ih radim od aprila i uvek pogodim dva, tri dana pre O 😅 tacno znam kada mi krene malo jaci sekret i cim imam povecanu zelju za sexom, onda krenem. Ili ako budem bas bas lepo raspolozena i da se non stop smejem, znam da je vreme za trakice.
Nemas potrebe da radis svaki dan po dve, trosis bezveze. Odredi jednom dnevno i cim krene da se vidi jace linija onda kreni dva puta dnevno. Jel meris Temp?
Ja nazalost nemam bas tog iscjedka pa ne znam skuzit kad je O, osim sto sam danas i jucer nesto bila napuhnuta i bol neka lagana dolje, sad nista. Prethodnih par dana sam samo jednom mjerila lh trakicu a od danas dva puta jer app tako kaze, sto se ispostavilo tocnim jer se dosta povisila. Temp takoder svaki dan pratim.
Cure hvala vam svima od ❤️ Sve je nekako lakše uz vas 😍
Watson hvala ti ❤️ Ja znam da je sljedeći mjesec tvoj,ja to točno znam 🤞🏼🤞🏼
Šta se tiče recepta,Ah 😅 ne znam šta ni rekla,mislim da znam koji dan je bio dobitni no ne mogu sa sigurnošću tvrdit. Posto eto hvala Bogu imam uredne cikluse od 28 dana i ovulaciju mi zabilježi moj kalendar,tako smo se mi lijepo to jedno jutro sa 13na14 dan ciklusa pohvatali u 4-5ujutro i nakon toga se nisam dizala,ostala sam spavat..mislim da je to to 🤷♀️
Ne znam,nekako sam sva ono 😂 imala sam osjećaj al još uvijek ne vjerujem šta se događa..
Ja zelim svakoj od vas da čim prije ugleda svoj plusic. Žene drage,ako ti netko zaslužuje to ste sve do jedne tu..
I dalje sam tu sa vama,ne priključujem se drugim temama još neko vrijeme.. Bodrim vas i bacam na vas svu trudničku prašinu ovog svijeta 🌬❤️
I jel ti O varira iz ciklusa u ciklus ili je uvijek isti dan?
Ja cu se prebacit na trakice iduci mjesec ako ovaj ne uspije pa cu vas mozda zagnjavit da skuzim sta tocno trebam pratit 😉
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Sortiraj odgovore
Najstariji