Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kontesa1
    03. Kolovoz 2020. 17:36

Koliko ti kasni i jel ti inače zna zakasnit.?

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

anabelaaaa
    03. Kolovoz 2020. 17:46

Andela111

Sad sam popila za bolove nisu jaki ali me izludjujuuuuu!

Pa kod vecine zena se dese upravo u ranoj trudnoci ti blagi grcevi, zatezanja maternice a jos ti I kasni.Mozda bas bude dobitni mjesec,ne gubi nadu.🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    03. Kolovoz 2020. 17:56

Kontesa1

Prijavljujem da je posao odrađen 🤣 sad sam naopačke pod guzom jastuk noge su u zraku na jednoj je oblog s ledom 😂 to je živa komedija kako smo mi to na jedviite jade odradili a da mi ne povrijedi nogu. Pišali smo od smijeha,čudi me da je uspio završiti. Sigurno sam silno napeta ovako šepava 😝

😂😂 Baš si me nasmijala😂 tako treba🥳😁

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 19:39

Ja ni ne lezim, odmah se dignem 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 19:39

Jagodica125

Sanjarka88 🦋

Jagodica125

E curke, imam jedan prijedlog, da Sandricak i moja malenkost nismo jedine koje azururaju popis, cim se nesto promjeni, samo kopirajte citav popis, promjenite kaj vec treba i tak smo uvijek up to date 😘

Joj nemoj
    Tu bude svega, a i lakse je kad to vodi jedna osoba ili 2 ne bitno
    Meni nije tesko 😊

Okej, onda si ti sada cuvarica naseg….popisa i nadam se da ces skoro sebi i nama dodavat plusice 😇🥰🥳

❤️

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 19:40

Kontesa1

Cure ja sam skoro odustala od testiranja O za ovaj ciklus uvjerena da sam ju propustila. Sad dok sam išla na WC primjerom dosta sluzi pa se ipak testiram i pokaže veliki smajlić 😊 sad trebamo čim prije navaliti jel tako? Samo nemam pojma kako ću s ovakvom nogom,jučer sam uganula gležanj. Nema veze naći ćemo pozu. Tako sam sretna. Nadam se da će se uhvatit.

Hahaha, svaka cast 😂 taj trud se mora isplatit 🤞

03. Kolovoz 2020. 20:53

Da javim da se lh trakica povisila za razliku od jutros, sad je 0,45... cini mi se da je popodne uvijek visa nego ujutro

INA 🧸
    03. Kolovoz 2020. 21:18

anabelaaaa

Andela111

Pa kod vecine zena se dese upravo u ranoj trudnoci ti blagi grcevi, zatezanja maternice a jos ti I kasni.Mozda bas bude dobitni mjesec,ne gubi nadu.🤗

Curee, koliko dana ti grcevi mogu trajati ako je u pitanju trudnoca?

🧔31 👩30 🧒4 👶1

INA 🧸
    03. Kolovoz 2020. 21:29

Leoni

Inana1

anabelaaaa

Andela111

Curee, koliko dana ti grcevi mogu trajati ako je u pitanju trudnoca?

To je individuelno. Meni je ovaj mesec od 4dpo pocelo sve do M sam imala blage grceve u stomaku i donjem delu ledja. Znaci nisam mogla znati sta je, da li je M ili T. Mislim da su ti grcevi isti u oba slucaja

Ok, sad si me zbedirala ;)

🧔31 👩30 🧒4 👶1

INA 🧸
    03. Kolovoz 2020. 21:39

Leoni

Jooooj 🤷🏻‍♀️
    Pa tako je meni bilo ovaj mesec 😬 ne mora da znaci da je i tebi tako. Koliko imas dugo grceve? Koji ti je dc? Jel imas 2 jos neki simptom?

Ma salim se 🤗
    Danas mi je 28 dc, u srijedu bi trebala dobit. Grcevi traju duze od tjedan dana, imala sam i bijeli iscjedak (ali je to nestalo, sad nema nista. Jel to ok znak?) Ii da, piskim jako cesto

🧔31 👩30 🧒4 👶1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.