Koliko ti kasni i jel ti inače zna zakasnit.?
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Sad sam popila za bolove nisu jaki ali me izludjujuuuuu!
Pa kod vecine zena se dese upravo u ranoj trudnoci ti blagi grcevi, zatezanja maternice a jos ti I kasni.Mozda bas bude dobitni mjesec,ne gubi nadu.🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Prijavljujem da je posao odrađen 🤣 sad sam naopačke pod guzom jastuk noge su u zraku na jednoj je oblog s ledom 😂 to je živa komedija kako smo mi to na jedviite jade odradili a da mi ne povrijedi nogu. Pišali smo od smijeha,čudi me da je uspio završiti. Sigurno sam silno napeta ovako šepava 😝
😂😂 Baš si me nasmijala😂 tako treba🥳😁
Ja ni ne lezim, odmah se dignem 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E curke, imam jedan prijedlog, da Sandricak i moja malenkost nismo jedine koje azururaju popis, cim se nesto promjeni, samo kopirajte citav popis, promjenite kaj vec treba i tak smo uvijek up to date 😘
Joj nemoj
Tu bude svega, a i lakse je kad to vodi jedna osoba ili 2 ne bitno
Meni nije tesko 😊
Okej, onda si ti sada cuvarica naseg….popisa i nadam se da ces skoro sebi i nama dodavat plusice 😇🥰🥳
❤️
Cure ja sam skoro odustala od testiranja O za ovaj ciklus uvjerena da sam ju propustila. Sad dok sam išla na WC primjerom dosta sluzi pa se ipak testiram i pokaže veliki smajlić 😊 sad trebamo čim prije navaliti jel tako? Samo nemam pojma kako ću s ovakvom nogom,jučer sam uganula gležanj. Nema veze naći ćemo pozu. Tako sam sretna. Nadam se da će se uhvatit.
Hahaha, svaka cast 😂 taj trud se mora isplatit 🤞
Da javim da se lh trakica povisila za razliku od jutros, sad je 0,45... cini mi se da je popodne uvijek visa nego ujutro
Pa kod vecine zena se dese upravo u ranoj trudnoci ti blagi grcevi, zatezanja maternice a jos ti I kasni.Mozda bas bude dobitni mjesec,ne gubi nadu.🤗
Curee, koliko dana ti grcevi mogu trajati ako je u pitanju trudnoca?
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Curee, koliko dana ti grcevi mogu trajati ako je u pitanju trudnoca?
To je individuelno. Meni je ovaj mesec od 4dpo pocelo sve do M sam imala blage grceve u stomaku i donjem delu ledja. Znaci nisam mogla znati sta je, da li je M ili T. Mislim da su ti grcevi isti u oba slucaja
Ok, sad si me zbedirala ;)
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Jooooj 🤷🏻♀️
Pa tako je meni bilo ovaj mesec 😬 ne mora da znaci da je i tebi tako. Koliko imas dugo grceve? Koji ti je dc? Jel imas 2 jos neki simptom?
Ma salim se 🤗
Danas mi je 28 dc, u srijedu bi trebala dobit. Grcevi traju duze od tjedan dana, imala sam i bijeli iscjedak (ali je to nestalo, sad nema nista. Jel to ok znak?) Ii da, piskim jako cesto
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Sortiraj odgovore
Najstariji