Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    03. Kolovoz 2020. 14:56

E curke, imam jedan prijedlog, da Sandricak i moja malenkost nismo jedine koje azururaju popis, cim se nesto promjeni, samo kopirajte citav popis, promjenite kaj vec treba i tak smo uvijek up to date 😘

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 15:00

Jagodica125

E curke, imam jedan prijedlog, da Sandricak i moja malenkost nismo jedine koje azururaju popis, cim se nesto promjeni, samo kopirajte citav popis, promjenite kaj vec treba i tak smo uvijek up to date 😘

Joj nemoj 
    Tu bude svega, a i lakse je kad to vodi jedna osoba ili 2 ne bitno
    Meni nije tesko 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 15:00

Sanjarka88 🦋

Kona13

Sanjarka, jel tebi temp u prošloj trudnoći stalno bila povišena ili?

Do 32dc sam mjerila. 2 puta je pala sa 37 na 36.9 pa se opet digla. Nakon toga vise nisam mjerila
    Sta je kod tebe?

Mokosh

Vidim dobar dio vas je u iscekivanju plusica. Jedva cekam da vam se pridruzim. Ja jos cekam da mi menga prode. Ovulacija bi mi po aplikaciji trebala biti oko 14.08.

Brzo ce to 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jagodica125
    03. Kolovoz 2020. 15:18

Sanjarka88 🦋

Jagodica125

Joj nemoj
    Tu bude svega, a i lakse je kad to vodi jedna osoba ili 2 ne bitno
    Meni nije tesko 😊

Okej, onda si ti sada cuvarica naseg....popisa i nadam se da ces skoro sebi i nama dodavat plusice 😇🥰🥳

Kona13
    03. Kolovoz 2020. 15:22

Sanjarka88 🦋

Kona13

Do 32dc sam mjerila. 2 puta je pala sa 37 na 36.9 pa se opet digla. Nakon toga vise nisam mjerila
    Sta je kod tebe?

Stabilno

👦2012💙

Kona13
    03. Kolovoz 2020. 15:33

Kona13

Sanjarka88 🦋

Kona13

Sta je kod tebe?

Stabilno

Kona13

Sanjarka88 🦋

Kona13

Sta je kod tebe?

Stabilno

Kona13

Sanjarka88 🦋

Kona13

Sta je kod tebe?

Stabilno

0.05 gore,dolje

👦2012💙

Kontesa1
    03. Kolovoz 2020. 16:02

Cure ja sam skoro odustala od testiranja O za ovaj ciklus uvjerena da sam ju propustila. Sad dok sam išla na WC primjerom dosta sluzi pa se ipak testiram i pokaže veliki smajlić 😊 sad trebamo čim prije navaliti jel tako? Samo nemam pojma kako ću s ovakvom nogom,jučer sam uganula gležanj. Nema veze naći ćemo pozu. Tako sam sretna. Nadam se da će se uhvatit. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Kona13
    03. Kolovoz 2020. 16:29

Kontesa1

Cure ja sam skoro odustala od testiranja O za ovaj ciklus uvjerena da sam ju propustila. Sad dok sam išla na WC primjerom dosta sluzi pa se ipak testiram i pokaže veliki smajlić 😊 sad trebamo čim prije navaliti jel tako? Samo nemam pojma kako ću s ovakvom nogom,jučer sam uganula gležanj. Nema veze naći ćemo pozu. Tako sam sretna. Nadam se da će se uhvatit.

Ti lezi na leda🙃

👦2012💙

Kontesa1
    03. Kolovoz 2020. 16:43

Prijavljujem da je posao odrađen 🤣 sad sam naopačke pod guzom jastuk noge su u zraku na jednoj je oblog s ledom 😂 to je živa komedija kako smo mi to na jedviite jade odradili a da mi ne povrijedi nogu. Pišali smo od smijeha,čudi me da je uspio završiti. Sigurno sam silno napeta ovako šepava 😝

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Kontesa1
    03. Kolovoz 2020. 17:11

Andela111

Hahaha, bas smesno, slatki steee…. Ja evo samo sto ne curim, za sat vremena dobijam😏…. ali nisam smorena….😉

Si sigurna? Jesi radila test,znam da ti kasni. Nadam se da te osjećaj samo vara 😉

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.