E curke, imam jedan prijedlog, da Sandricak i moja malenkost nismo jedine koje azururaju popis, cim se nesto promjeni, samo kopirajte citav popis, promjenite kaj vec treba i tak smo uvijek up to date 😘
E curke, imam jedan prijedlog, da Sandricak i moja malenkost nismo jedine koje azururaju popis, cim se nesto promjeni, samo kopirajte citav popis, promjenite kaj vec treba i tak smo uvijek up to date 😘
Joj nemoj
Tu bude svega, a i lakse je kad to vodi jedna osoba ili 2 ne bitno
Meni nije tesko 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, jel tebi temp u prošloj trudnoći stalno bila povišena ili?
Do 32dc sam mjerila. 2 puta je pala sa 37 na 36.9 pa se opet digla. Nakon toga vise nisam mjerila
Sta je kod tebe?
Vidim dobar dio vas je u iscekivanju plusica. Jedva cekam da vam se pridruzim. Ja jos cekam da mi menga prode. Ovulacija bi mi po aplikaciji trebala biti oko 14.08.
Brzo ce to 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj nemoj
Tu bude svega, a i lakse je kad to vodi jedna osoba ili 2 ne bitno
Meni nije tesko 😊
Okej, onda si ti sada cuvarica naseg....popisa i nadam se da ces skoro sebi i nama dodavat plusice 😇🥰🥳
Do 32dc sam mjerila. 2 puta je pala sa 37 na 36.9 pa se opet digla. Nakon toga vise nisam mjerila
Sta je kod tebe?
Stabilno
👦2012💙
Sta je kod tebe?
Stabilno
Sta je kod tebe?
Stabilno
Sta je kod tebe?
Stabilno
0.05 gore,dolje
👦2012💙
Cure ja sam skoro odustala od testiranja O za ovaj ciklus uvjerena da sam ju propustila. Sad dok sam išla na WC primjerom dosta sluzi pa se ipak testiram i pokaže veliki smajlić 😊 sad trebamo čim prije navaliti jel tako? Samo nemam pojma kako ću s ovakvom nogom,jučer sam uganula gležanj. Nema veze naći ćemo pozu. Tako sam sretna. Nadam se da će se uhvatit.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Cure ja sam skoro odustala od testiranja O za ovaj ciklus uvjerena da sam ju propustila. Sad dok sam išla na WC primjerom dosta sluzi pa se ipak testiram i pokaže veliki smajlić 😊 sad trebamo čim prije navaliti jel tako? Samo nemam pojma kako ću s ovakvom nogom,jučer sam uganula gležanj. Nema veze naći ćemo pozu. Tako sam sretna. Nadam se da će se uhvatit.
Ti lezi na leda🙃
👦2012💙
Prijavljujem da je posao odrađen 🤣 sad sam naopačke pod guzom jastuk noge su u zraku na jednoj je oblog s ledom 😂 to je živa komedija kako smo mi to na jedviite jade odradili a da mi ne povrijedi nogu. Pišali smo od smijeha,čudi me da je uspio završiti. Sigurno sam silno napeta ovako šepava 😝
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Hahaha, bas smesno, slatki steee…. Ja evo samo sto ne curim, za sat vremena dobijam😏…. ali nisam smorena….😉
Si sigurna? Jesi radila test,znam da ti kasni. Nadam se da te osjećaj samo vara 😉
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji