Aj sad mi je lakse. Jos da se javi neka cura koja je tako ipak ostala trudna i rodila bebu
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Morat cu mu rec ovaj tjedan da se onda malo zadrzi hahah a da ne ispali van odma pa napravi vakum 😂😂😂ko da odstopava hahahhaha
nogice u zrak ili jastuk pod guzu i ne bude nista iscurilo dok se ne ustanete ili sjednete,istina da meni nije jos upalila ta taktika ali nastavljam to prakticirati 👆😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Aj sad mi je lakse. Jos da se javi neka cura koja je tako ipak ostala trudna i rodila bebu
To vam je cure sasvim normalno😊 za oplodnju je dovoljan samo jedan spermij😊 isto sam prolazila mjesecima, i evo ga sad, sin 16mj😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
To vam je cure sasvim normalno😊 za oplodnju je dovoljan samo jedan spermij😊 isto sam prolazila mjesecima, i evo ga sad, sin 16mj😊
Hjooj ja sam vec mislila da sam luda kao sta mislim da je to tak...
Cak sam negdje cula da zene preko noci stave m. Čašicu da spriječe i kao navodno im je pomoglo.. A ginekologica mi kaze na to da je to zeznuto ako muz ima npr neku bakteriju\infekciju a da to ne znamo
Evo i mene, pratim temu.
Pocela sam stavljat jastuk pod guzu i dizat noge pa se muz smije! 😂 Kazem ja pa iscuri van, a on meni pa mora nesto iscuriti, nisi spuzva hahahaha
Ugl, ja mislim da mi to previse kemijamo u glavi i stresiramo se. Treba ostati lezati neko vrijeme i to je to, dovoljan je uostalom samo jedan da se desi cudo! 😊
Izgleda da ništa od ovog mojeg pozitivnog testa😔 7.polako stiže... Prisutan je smeđi iscjedak i nema ga puno tek toliko...neznam trebam li se brinuti ili ne....gin mi sutra tek radi popodne...nemam nikakve bolove niti grčeve kao i uvjek pred menstruaciju😞 zašto mi je kasnila nije mi jasno test je rađeni vidi se crta u prvom prozorčiću ali slabo... I sada smeđi iscjedak..😢
Izgleda da ništa od ovog mojeg pozitivnog testa😔 7.polako stiže… Prisutan je smeđi iscjedak i nema ga puno tek toliko…neznam trebam li se brinuti ili ne….gin mi sutra tek radi popodne…nemam nikakve bolove niti grčeve kao i uvjek pred menstruaciju😞 zašto mi je kasnila nije mi jasno test je rađeni vidi se crta u prvom prozorčiću ali slabo… I sada smeđi iscjedak..😢
Meni ovo zvuci kao biokemijska.. Ali mozda jos ni nije gotovo..
Izgleda da ništa od ovog mojeg pozitivnog testa😔 7.polako stiže… Prisutan je smeđi iscjedak i nema ga puno tek toliko…neznam trebam li se brinuti ili ne….gin mi sutra tek radi popodne…nemam nikakve bolove niti grčeve kao i uvjek pred menstruaciju😞 zašto mi je kasnila nije mi jasno test je rađeni vidi se crta u prvom prozorčiću ali slabo… I sada smeđi iscjedak..😢
Meni ovo zvuci kao biokemijska.. Ali mozda jos ni nije gotovo..
Počela sam češće ići na wc... Sada sam bila malo prije... Obrisala sam i nema baš previše... Da li je moguće da je implantacija? Ako i jesam trudna današnjim danom ulazim u 6. Tjedan trudnoće...mozda je to... Želim misliti pozitivno ali opet tužna sam😔
Sortiraj odgovore
Najstariji