Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    08. Lipanj 2020. 13:17

Evo i mene curke, sretno svima i da sto prije ugledamo plusice 🙏🏻🥰
    Nadam se da se ova sada godina okrece na bolje nakon grozne prve polovice, imam neki dobar predosjecaj ❤

Baby P 03/21 💙

08. Lipanj 2020. 13:40

pupetta

Nadam se da se ova sada godina okrece na bolje nakon grozne prve polovice, imam neki dobar predosjecaj ❤

Daj Boze :) :)

KDS
    08. Lipanj 2020. 13:49

pupetta

Da bar.... baš je sve izmješano

malamarelica
    08. Lipanj 2020. 13:58

I ja sam tu. Znate sto mene jos zanima. Jel se kojoj od vas dogada da nakon odnosa iscuri van... ja imam osjecaj da sve iscuri nekad. I kad lezim nakon odnosa po sat vremena, ustanem i onako doslovno ko da mi se sve izlilo. Ne svaki put, ali cesto. Pa kako to sprijeciti? Normalno da ne ostajem trudna, dzabe truda

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Jagoda101
    08. Lipanj 2020. 15:20

Evo i menee 😊 Malamarelica to se i meni dogadja ista stvar sve izadje van 😂 kolko god da lezim nekad sve izadje...nemam rjesenje

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

KDS
    08. Lipanj 2020. 15:23

Morat ćemo čep stavljat 😀😀😀
    Ja sam danas non stip na wc-u pišanje, a dole neki užareni osjećaj, toplina 🙄🙄🙄 nadam se da nije gljivična 😣😔
    Je imala koja tako?

08. Lipanj 2020. 15:28

malamarelica

I ja sam tu. Znate sto mene jos zanima. Jel se kojoj od vas dogada da nakon odnosa iscuri van… ja imam osjecaj da sve iscuri nekad. I kad lezim nakon odnosa po sat vremena, ustanem i onako doslovno ko da mi se sve izlilo. Ne svaki put, ali cesto. Pa kako to sprijeciti? Normalno da ne ostajem trudna, dzabe truda

Ja sam mislila da je to normalno? 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Ahaha

Al nije normalno?.. Kao milioni su u pitanju pa dio jbga izadje dio se proba probit nezz sad se brinem

Jagoda101
    08. Lipanj 2020. 16:01

Ma ja mislim da je to skroz normalno dovoljan je jedan da cudo napravi 🙈🤣🙊

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

pupetta
    08. Lipanj 2020. 16:07

malamarelica

I ja sam tu. Znate sto mene jos zanima. Jel se kojoj od vas dogada da nakon odnosa iscuri van… ja imam osjecaj da sve iscuri nekad. I kad lezim nakon odnosa po sat vremena, ustanem i onako doslovno ko da mi se sve izlilo. Ne svaki put, ali cesto. Pa kako to sprijeciti? Normalno da ne ostajem trudna, dzabe truda

I meni se to dogada. Nekad vise toga iscuri, nekad manje, ali svakako uvijek curi 😂

Baby P 03/21 💙

08. Lipanj 2020. 16:10

I meni isto nekad ništa a nekad ajme 😬😬 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.