Evo i mene curke, sretno svima i da sto prije ugledamo plusice 🙏🏻🥰
Nadam se da se ova sada godina okrece na bolje nakon grozne prve polovice, imam neki dobar predosjecaj ❤
Baby P 03/21 💙
Nadam se da se ova sada godina okrece na bolje nakon grozne prve polovice, imam neki dobar predosjecaj ❤
Daj Boze :) :)
Da bar.... baš je sve izmješano
I ja sam tu. Znate sto mene jos zanima. Jel se kojoj od vas dogada da nakon odnosa iscuri van... ja imam osjecaj da sve iscuri nekad. I kad lezim nakon odnosa po sat vremena, ustanem i onako doslovno ko da mi se sve izlilo. Ne svaki put, ali cesto. Pa kako to sprijeciti? Normalno da ne ostajem trudna, dzabe truda
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Evo i menee 😊 Malamarelica to se i meni dogadja ista stvar sve izadje van 😂 kolko god da lezim nekad sve izadje...nemam rjesenje
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Morat ćemo čep stavljat 😀😀😀
Ja sam danas non stip na wc-u pišanje, a dole neki užareni osjećaj, toplina 🙄🙄🙄 nadam se da nije gljivična 😣😔
Je imala koja tako?
I ja sam tu. Znate sto mene jos zanima. Jel se kojoj od vas dogada da nakon odnosa iscuri van… ja imam osjecaj da sve iscuri nekad. I kad lezim nakon odnosa po sat vremena, ustanem i onako doslovno ko da mi se sve izlilo. Ne svaki put, ali cesto. Pa kako to sprijeciti? Normalno da ne ostajem trudna, dzabe truda
Ja sam mislila da je to normalno? 🤷♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️Ahaha
Al nije normalno?.. Kao milioni su u pitanju pa dio jbga izadje dio se proba probit nezz sad se brinem
Ma ja mislim da je to skroz normalno dovoljan je jedan da cudo napravi 🙈🤣🙊
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
I ja sam tu. Znate sto mene jos zanima. Jel se kojoj od vas dogada da nakon odnosa iscuri van… ja imam osjecaj da sve iscuri nekad. I kad lezim nakon odnosa po sat vremena, ustanem i onako doslovno ko da mi se sve izlilo. Ne svaki put, ali cesto. Pa kako to sprijeciti? Normalno da ne ostajem trudna, dzabe truda
I meni se to dogada. Nekad vise toga iscuri, nekad manje, ali svakako uvijek curi 😂
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji