Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    28. Srpanj 2020. 22:13

Joj ja te noge nikad ne dižem i zrak,u većini slucajeva se ustanem odmah,ili relativno brzo..😂😂
    Jbga pase mi pljuga poslje seksa pa izađemo na terasu zapalit 😎
    Watson nemam ni jedan testic u zalihama,nemam ni neku želju ići ga kupiti,kao da sumnjam u T 🤷‍♀️
    Ali bih vrlo rado htjela da vi sve radite testice i da budu plusici,uvijek mi je drago i veselo to vidjeti.
    Maja veselim se tvom javljaju ujutro sa pozitivnim testom ❤️ 
    Maša pa ako te toliko muci na tvom mjestu bi ja išla izvadit betu,sad bi već nešto trebala pokazati.. A u slučaju da je niska,Tj da nisi T i ne dobiješ kroz par dana javiš se svom ginicu na pregleda za svaki slučaj da vidi zašto još nema M..
    Ja uopce nemam filing neki za sebe i trudnocu momentalno,ništa,bas ono.. Jedino me cice bole ful i kapitalac koji uvijek pred M iskoči negdje na faci..
    Niti gricici,ma bas ništa 

Bella🌟
    28. Srpanj 2020. 22:14

Jagodica125

I idem na kontrolni pregled kod ginesa, da dobijem i od njega "sve spremno"🤗🙏

Sretno s pregledom🤗 javi kako je prošlo.

Hope
    28. Srpanj 2020. 22:15

Još bi možda i imala neki osjećaj al ovaj prišt na faci me bas obeshrabrio 😂
    U prvoj trudnoci sam imala ten savršen, mislim, i inace imam dobar ten bez prištića,al u trudnoci je to bilo ipak nekako posebno 🤷‍♀️😎😂

Bella🌟
    28. Srpanj 2020. 22:16

Curke... Možda prijedlog ako ste za.. da svaka stavi u potpis ako nije problem i ako ste u redu s tim, nekoliko info o sebi da se lakše popratimo. Tipa od kad pokušavate, koliko imate godina, uzimate li kakve dodatke i sl.  

Hope
    28. Srpanj 2020. 22:16

Jagodice, kada ideš na pregled? Kad ti ne očekuješ?
    Ajme na kojoj strani mi je ona lista da vidim kak ko stoji? 😂

Kona13
    28. Srpanj 2020. 22:24

PeaceLily

Curke… Možda prijedlog ako ste za.. da svaka stavi u potpis ako nije problem i ako ste u redu s tim, nekoliko info o sebi da se lakše popratimo. Tipa od kad pokušavate, koliko imate godina, uzimate li kakve dodatke i sl.

Ja nemam pojma kak to funkcionira😬. Ovo je 2x da koristim forum, znam vidi se😔

👦2012💙

Sanjarka88
    28. Srpanj 2020. 22:29

Vecer cure 😊 ja napokon u lezecem 💪 sutra radno opet i rano dizanje 😩
    Freya dobro nam dosla 😊 drzim fige da m nece ni doc i da ces nas obradovat s jednim plusicem vec sutra 🤞
    Maša ne vidim neki smisao da radis betu. Pricekaj nek ti prode dan najdužeg ciklusa, ako ni onda ne dobijes, ponovi test. Kako nisi uspila ulovit o?
    Anabelaaaa tesko je rec, ja cijeli ciklus imam dosta vidljivu testnu crtu, tebi mozda se pojavi tek pred pik. Treba vremena da skuzis kako to kod tebe ide.
    Pupa ajmoooo 💪💪💪
    Hope istu stvar radimo, nakon hopsanja jedna na terasi, falit ce mi taj gust 😪😅
    Ja ne dizem noge niti mirujem. Nisam ni u proslim t pa se primilo. Dapace, u prvoj t sam odmah isla piskit pa eto, tko je trebao taj je i ostao 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    28. Srpanj 2020. 22:29

Cure odete na svoju slicicu,pa vidi svoj profil pa dole do dna odete tamo pise uredite potpis ili tako nesto i spremi,nije tesko 👆😎

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    28. Srpanj 2020. 22:31

Kona13

PeaceLily

Curke… Možda prijedlog ako ste za.. da svaka stavi u potpis ako nije problem i ako ste u redu s tim, nekoliko info o sebi da se lakše popratimo. Tipa od kad pokušavate, koliko imate godina, uzimate li kakve dodatke i sl.

Ja nemam pojma kak to funkcionira😬. Ovo je 2x da koristim forum, znam vidi se😔

Klik gore na svoju slicicu, pa vidi svoj profil 
    Tako nades potpis i tu mozes pisat sta god pozelis, ili staviti ticker itd....

Sanjarka88
    28. Srpanj 2020. 22:32

watson009

Cure odete na svoju slicicu,pa vidi svoj profil pa dole do dna odete tamo pise uredite potpis ili tako nesto i spremi,nije tesko 👆😎

Etoo 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.