Hope mislis da ima smisla vadit betu ako su testici negativni? 😏
Koji si dan nakon O?
👦2012💙
Kona a neznam nisam uspjela ulovit O sa trakicama 😏 danas mi je 32DC inace mi traju ciklusi 28-30 dana
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Zara čestitam 🎉🥰 svakako potvrdi betom.
Majajesi radila drugi test?
Ja sam u plodnim danima,još nisam počela sa odnosima,planiram večeras napast muža jer sam malo željna 😂. Zapravo po aplikaciji tek ulazim u plodno razdoblje di piše da je srednja mogućnost trudnoće. Kupila sam CB digitalni test za ovulaciju i počela pit Femisan kapi. Test još nisam radila,navodno je najbolje ujutro pa ću se strpiti.
Danas nisam radila, iskreno bilo me strah 😡 danas treba stic vjestica pa cu sutra ujutro piskiti 😊😊😊 samo ti napadaj muza 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pozdrav svima! :D
Evo mi smo od prošlog mjeseca krenuli raditi na bebici. Imam redovite cikluse, M dođe točno 28.dan, ovulaciju sam imala 14.07., odnose smo imali više puta kroz plodne dane prije ovulacije i na dan same ovulacije.
M je trebala doć danas,međutim pojavilo se samo par smeđkastih kapi i to samo kad se obrišem,na ulošku nema ničega...još...vidjet ćemo što sutra donosi.
Ne želim se obeshrabrivati, ako dođe M,čekamo iduće plodne dane i bacamo se na posao :)))
Lucija 16.12.2021.💗
Kona a neznam nisam uspjela ulovit O sa trakicama 😏 danas mi je 32DC inace mi traju ciklusi 28-30 dana
Hmmm... ja bi pricekala jos koji dan, jer kažu iskusne dame da kad počneš radit na👶 ciklus se zna poremetiti
No ako ništa ne bude do kraja tj vratila bi betu i vidjela dr
👦2012💙
Zara Cestitam i zelim ti ugodnu trudnocu! ❤️
Maša nadam se da ce i tebi biti jedan veliki plusic, pricekaj jos par dana pa onda vadi betu...
Kontesa samo ti nazvali, kad je zelja moras ju ispuniti! 😊
Hope joj nadam se da ti ne bude M!
Danas je bas divan dan, nekako je veselje u zraku!
Mi danas nastavljamo i sutra, dan je O pa zato.
Drzite mi figice da uspije!
Iako vise mislim da cu dobiti M nego plusic.. Valjda sam toliko vec naviknula da dobijem M svaki put. 😕
❤️🙏🏻
Pozdrav svima! :D
Evo mi smo od prošlog mjeseca krenuli raditi na bebici. Imam redovite cikluse, M dođe točno 28.dan, ovulaciju sam imala 14.07., odnose smo imali više puta kroz plodne dane prije ovulacije i na dan same ovulacije.
M je trebala doć danas,međutim pojavilo se samo par smeđkastih kapi i to samo kad se obrišem,na ulošku nema ničega…još…vidjet ćemo što sutra donosi.
Ne želim se obeshrabrivati, ako dođe M,čekamo iduće plodne dane i bacamo se na posao :)))
Dobro došla i još brže otišla na drugu temu.
Kako si potvrdila O?
👦2012💙
Jaooo Zara predivnooo. .cestitke od srca...❤❤pisi sve,ostani jos malo s nama🤗🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sta mislite zene,dali ova crtica znaci nesto?Nisam bas vjesta sa ovih trakicama..9 mi je dan ciklusa...radila sam prije dva dana ali nije se nista naziralo. Mogu li se nadati skorijoj ovulaciji?Kad da ponovim sljedeci?https://ibb.co/M7DJSLg
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
To je lagani pocetak lodnih dana, po meni. Svakim danom ce ti biti sve jaca , napravi drugu za dva dana.
Hvalaa 🤗 I ja se nadam da je tako...uradicu opet u cet.sad ne znam jeli treba hopsati odmah ili cekati da potamni vise😁.Malo amo umorni 😁Ali opet se bojim da ne kiksamo koji dan.
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji