Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kona13
    28. Srpanj 2020. 21:01

Kona13

anabelaaaa

Kona13

anabelaaaa

Sta mislite zene,dali ova crtica znaci nesto?Nisam bas vjesta sa ovih trakicama..9 mi je dan ciklusa…radila sam prije dva dana ali nije se nista naziralo. Mogu li se nadati skorijoj ovulaciji?Kad da ponovim sljedeci?https://ibb.co/M7DJSLg

svaki dan, kažu između 10-16h je najbolje za početak. Ja npr znam da imam nagli pik (skuzila nakon prvog mj) pa testiram 2x na dan.
    Pik je pozitivan kada je ova druga crta iste ili jače boje od kontrolne.
    Ja sam počela mjeriti temp.cak mi se i svidati pocelo iako me na početku stresiralo

Ja mjerim bazalnu od pocetka..a trakice nisam bas koristila..svega dvije tri od kako pokusavamo. A bazalna mi je pomogla puno,prosli mjesec sam tacno po njoj znala da sam imala neki hormonalni disbalans..samo dva dana krvarila I temp brzo skocila kad je trebala biti niska…onds nekih padova I skokova je bilo kao nikad .

E da, skini si premom ako gdje možeš pod ostale testove (vidim da ne koristis njihove trakice) stavljati svoje. Meni je to pomoglo da skontam boje i porast

App💁‍♀️

👦2012💙

anabelaaaa
    28. Srpanj 2020. 21:23

Kona13

anabelaaaa

Kona13

anabelaaaa

Sta mislite zene,dali ova crtica znaci nesto?Nisam bas vjesta sa ovih trakicama..9 mi je dan ciklusa…radila sam prije dva dana ali nije se nista naziralo. Mogu li se nadati skorijoj ovulaciji?Kad da ponovim sljedeci?https://ibb.co/M7DJSLg

svaki dan, kažu između 10-16h je najbolje za početak. Ja npr znam da imam nagli pik (skuzila nakon prvog mj) pa testiram 2x na dan.
    Ja sam počela mjeriti temp.cak mi se i svidati pocelo iako me na početku stresiralo

Ja mjerim bazalnu od pocetka..a trakice nisam bas koristila..svega dvije tri od kako pokusavamo. A bazalna mi je pomogla puno,prosli mjesec sam tacno po njoj znala da sam imala neki hormonalni disbalans..samo dva dana krvarila I temp brzo skocila kad je trebala biti niska…onds nekih padova I skokova je bilo kao nikad .

Zanimljivo.. onda cu ja tebe gnjavit u vezi bbt

Nikakav problem,samo pitaj....🤗🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    28. Srpanj 2020. 21:28

anabelaaaa

Kona13

anabelaaaa

Kona13

anabelaaaa

Zanimljivo.. onda cu ja tebe gnjavit u vezi bbt

Nikakav problem,samo pitaj….🤗🤗

A pokusacu I s tom aplikacijom

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    28. Srpanj 2020. 22:00

Maja1102 sutra cekamo tvoj morski plusic hehe !!! Dosta je izleta do testica heeh 😂
    Hope vec sam nekome rekla da me ne tjera na grijeh, ako ne dode do petka vadim Bezu,nema zezanja sa testicima...izgubila sam strpljenje s mjesecima 😭
    11. sam dan nakon O.

Zara ja sam pila folnu 6mj,pocela se debljati i bacila ju u smece! Noge dizem svaki put ,mirujem ,ne mrdam  ovaj mjesec smo ta dva vrijedna i ciljana dana bas "zabetonirali" ,fuckaj ga,nije nam svima ista prica! Dosta je sreca ostati tako brzo T,koliko zivaca ivnuke ste si skratile...blago vama cure ! 
    Mazite svoje busice i nadam se da se i mi ostale cekalice uskoro hvalimo plusicima!!!
    Lista nam je sve ljepsa i ljepsa hehe 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    28. Srpanj 2020. 22:02

Hope jel ti vec imas spreman koji testic  ili? 
    Masa sto ces ti dalje ? Zvati gin ili jos testova raditi ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

28. Srpanj 2020. 22:02

čestitaaaaam Zaraaaaa.... 

Jagodica125
    28. Srpanj 2020. 22:03

Zara01

Hvala vam, drage moje! ❤️
    Samo da vam jos napomenem da uzimam Prenatal od Solgara vec 2 mjeseca, i nakon odnosa sam svaki put drzala noge gore 10 min, malo se “wiggle” da se sve slegne 😅 i isla bih spavati bez ustajanja.
    Ne znam je li to doprinijelo rezultatu, ali ne moze odmoci.
    Nadalje, prestala sam pusiti prije nekoliko mjeseci i mislim da mi je to psihicki pomoglo jer se bas osjecam zdravo i plodno. 😁

doka1

Zara cestitam ti od srca.
    Radile smo skoro iste stvari i obje ostale trudne iz drugog puta. ❤
    Curke pratite recept 😂🤣
    Jao odlicne ste sve vas volim ❤

Okej, znaci - nakon odnosa "promdrati guzom", da se sve dobro upije, noge gore na 10 min i ostati spavati do jutra. Zapisano🤓 to cu primjeniti na vec postojeci recept kume, medicinske sestre - odnosi 5 dana prije O i 2 dana poslije O. Isto savjetovala mirovanje. Ma, cure iduci ciklus je moj samo tako 😇🥳 obukla sam vec badic, tako da spremna sam za trudnicki bazen, ubacite me unutra, skacem naglavacke 😂 a od priprema, nastavljam sa vrkutom i folacinom, ali odlucila smanjit kavu i izbacit u potpunosti alk. Sto vise joge, voca i povrca, kretanja i najvaznije pozitivan stav 👌 Idemo curke, ovo ljeto je nase 🤗🥳💚

Jagodica125
    28. Srpanj 2020. 22:04

I idem na kontrolni pregled kod ginesa, da dobijem i od njega "sve spremno"🤗🙏

Kona13
    28. Srpanj 2020. 22:08

Znači ja sam to čula kasno,no jedna ženska veli da osim što je digla noge muž joj je pomogao da dođe do kraja nakon što je on završio... kaže  da se usisaju plivači 😬💁‍♀️
    Pa eto, tko hice probat

👦2012💙

Bella🌟
    28. Srpanj 2020. 22:11

Zaraaaaa  čestitam🥳🥳😁😁💕
    Freya  držim 🤞 da je pozitivno😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.