Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Srpanj 2020. 12:53

Kona13

Watsoon009 ti si sad vadila i progesteron?
    Tona11dobro došla

Jeste vidjele spam na našoj temi? Ja sam se sinoć po svom vremenu spojila pa prijavila. Nadam se da nećemo imat problema sa takvima

To samo prijavit 
    Ne bude se valjda često desavalo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jagodica125
    28. Srpanj 2020. 12:56

Drzim fige Watson, da je je plusic u pitanju 🤞😇 odmah javljaj. Kaj je taj Clearblue digitalni testic bolji? Koliko kosta cca? Super mi je to sto pokaze odmah da/ne i ako je da - koji tjedan👌 samo sta kad pošandrca kao kod Maše? Pa ga moras rastavljat. Uglavnom meni je ostalo od proslog ciklusa 2 trakice i stapic test First Sign iz DMa. Tako da su spremni, ako zatrebaju 😇

Sanjarka88
    28. Srpanj 2020. 13:01

Jagodica125

Drzim fige Watson, da je je plusic u pitanju 🤞😇 odmah javljaj. Kaj je taj Clearblue digitalni testic bolji? Koliko kosta cca? Super mi je to sto pokaze odmah da/ne i ako je da - koji tjedan👌 samo sta kad pošandrca kao kod Maše? Pa ga moras rastavljat. Uglavnom meni je ostalo od proslog ciklusa 2 trakice i stapic test First Sign iz DMa. Tako da su spremni, ako zatrebaju 😇

Nek zatrebaju 🤞🤞🤞🤞

watson009
    28. Srpanj 2020. 13:13

Maša25 koji bi to razgovori uzivo bili ahahhahhahah
    Kona13 nisam vadila progeteron.
    Jagodice uzivaj u slobodnom danu zenooo!!! A vid nje,ona se vec naradila!!! 
    Digitalac CB je nekih 70-80kn,ja ga nadobudno jedan mjesec kupila 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• mare.su

Jagodica125

Ja sam sebi danas uzela slobodan dan 🤗 dosad sam usisala citav stan, objesila ves, sad idem radit faširance za rucak. Zvala citavo jutro ginekologa da mi posalje folacin tabletice, kad frajer je na godisnjem. A ovi iz suprotne smjene su stalno zauzeti 😒 uglavnom, kad se napokon netko javio, pitala me sestra:"Trudnica?" Rekoh:"Ne." Ona pita: "U postupku?" Rekoh opet ne, mada nemam pojma sto to znaci 😂 uglavnom osijetim neko zatezanje dolje. I nekako sam ovaj ciklus isto sva malodusna 😔 nocas sam se nakon hopsanja odmah isla istusirati. Jedva cekam da obavim pregled kod ginesa kad se vrati sa GO. Da mi kaze kakvo je stanje nutra, onda se mogu u potpunosti posvetiti. Ovak sam sva ko' da me Sava ispljunula😅🤦‍♀️

Zasto pijes folacin? Samoinicijativno ili po preporuci gin? 
    Zanima me jel pijete sta dok pokusavate? Meni je gin kad sam rekla da planiram rad 😂  na djetetu samo reko OK
    Mislila sam da ce mi ipak preporucit nesto kao pripremu organizma

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

watson009

Maša25 koji bi to razgovori uzivo bili ahahhahhahah
    Kona13 nisam vadila progeteron.
    Jagodice uzivaj u slobodnom danu zenooo!!! A vid nje,ona se vec naradila!!! 
    Digitalac CB je nekih 70-80kn,ja ga nadobudno jedan mjesec kupila 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    28. Srpanj 2020. 13:17

mare.su

Jagodica125

Ja sam sebi danas uzela slobodan dan 🤗 dosad sam usisala citav stan, objesila ves, sad idem radit faširance za rucak. Zvala citavo jutro ginekologa da mi posalje folacin tabletice, kad frajer je na godisnjem. A ovi iz suprotne smjene su stalno zauzeti 😒 uglavnom, kad se napokon netko javio, pitala me sestra:"Trudnica?" Rekoh:"Ne." Ona pita: "U postupku?" Rekoh opet ne, mada nemam pojma sto to znaci 😂 uglavnom osijetim neko zatezanje dolje. I nekako sam ovaj ciklus isto sva malodusna 😔 nocas sam se nakon hopsanja odmah isla istusirati. Jedva cekam da obavim pregled kod ginesa kad se vrati sa GO. Da mi kaze kakvo je stanje nutra, onda se mogu u potpunosti posvetiti. Ovak sam sva ko' da me Sava ispljunula😅🤦‍♀️

Zasto pijes folacin? Samoinicijativno ili po preporuci gin?
    Zanima me jel pijete sta dok pokusavate? Meni je gin kad sam rekla da planiram rad 😂 na djetetu samo reko OK
    Mislila sam da ce mi ipak preporucit nesto kao pripremu organizma

Pijem prenatale od novalac-a
    Folna je bitna i prije zaceca
    Ja je proslu t nisam pila, niti mi je gin sta rekao. Tek kad sam zatrudnila a onda je nisam mogla pit zbog jakih mucnina 😩
    Tako da sam sad krenula na vrijeme 

Maša🤰🏼
    28. Srpanj 2020. 13:35

Cure moze jedno mozda jako glupo pitanje 🙈
    Kako se vadi beta? Iz krvi ili ? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

28. Srpanj 2020. 13:38

maša25

Cure moze jedno mozda jako glupo pitanje 🙈
    Kako se vadi beta? Iz krvi ili ?

Da

28. Srpanj 2020. 13:38

Nalaz bude isti dan gotov

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.