Ja bih takodjer rado neku privatnu Facebook grupu s vama, bas bih voljela da sve ostanemo u kontaktu i dijelimo iskustva, nadam se uskoro trudnoce, a i kasnije i svega sto slijedi.
Ovdje je jedna prekrasna energija, uzivam citajuci sve postove i bas me punite pozitivom! ❤️ ( i ne osudjujete jer sam prenestrpljiva 😅)
Da, ja sam predlozila ali kazu cure da se brzo raspadne ta grupa na fejsu, ne znam. Eventualno da napravimo grupu pa onda tu napisemo kako se zove pa nam se moze bilo tko pridruziti ili mozda dosta cura nema facebook, mozda whatsapp grupa? 😀
Ja bih takodjer rado neku privatnu Facebook grupu s vama, bas bih voljela da sve ostanemo u kontaktu i dijelimo iskustva, nadam se uskoro trudnoce, a i kasnije i svega sto slijedi.
Ovdje je jedna prekrasna energija, uzivam citajuci sve postove i bas me punite pozitivom! ❤️ ( i ne osudjujete jer sam prenestrpljiva 😅)
Da, ja sam predlozila ali kazu cure da se brzo raspadne ta grupa na fejsu, ne znam. Eventualno da napravimo grupu pa onda tu napisemo kako se zove pa nam se moze bilo tko pridruziti ili mozda dosta cura nema facebook, mozda whatsapp grupa? 😀
Ja cu se za sada drzat foruma 😊
Mi smo na ljetnim bebama 2016, bili super dok se nismo krenuli dijelit na sve strane.
Jedini na fejs, drugi na viber...
I doslo do raspada na svim frontovima 😪
Ugl. Ako odete negdje pisite i ovdje da vas mozemo pratit 🤩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja cu se za sada drzat foruma 😊
Mi smo na ljetnim bebama 2016, bili super dok se nismo krenuli dijelit na sve strane.
Jedini na fejs, drugi na viber…
I doslo do raspada na svim frontovima 😪
Ugl. Ako odete negdje pisite i ovdje da vas mozemo pratit 🤩
Onda je najbolje da smo sve tu do kraja😊
Ja sam zadovoljna forumom, tak da ja ostajem ovdje :)
Ma watson eo vidi cb digitalni nije made in china i pobrkala mu se kontalica tak da mozd su tvoji kinezici dobitni :)
Sanjarka88sad su nam poceli plodni dani, jesi krenula s hopsanjem😄🤭 Kad ti je O?
Ja cu evo danas krenut, nesto mi se ne da od ove vrucine nista, al nema zezancije, O je za 8 dana 😄
Joj meni je o izmedu 11dc i 17dc 🥴 tako da nemam pojma
Danas krecem sa lh trakicama cisto da piskim nesto 😅
Bitno da smo mi hopsali jucer i prekjučer, kad bude trebalo nece nam se poklopiti zvijezde 😅
Hvala vam na dobrodošlici. Ženska energija je čudo
mi tek pokušavamo 1 mj kako spada, znam da je teško za vjerovati da će odmah ali ta nada je ogroomna, doduše opušteni smo i uživamo u svakom zajedničkom trenutku, nema forsiranja psihe, ali bilo bi lijepo kada su se već veći životni ciljevi ostvarili, da bude i ovaj
I ja sam za to da ostanemo na forumu. Fejs mi je pregledniji, ali mi je zao da nismo sve na jednom mjestu 😊
Baby P 03/21 💙
Tona11 dobrodošla i hopsaj samo! 😊
Kod mene je danas O, sinoc smo obavili posao, i danas cemo.. Onda jedan dan mir pa cemo vidjeti dali dalje do M ili uzeti odmor.
Hopsate li vi nakon O?
❤️🙏🏻
Tona11 dobrodošla i hopsaj samo! 😊
Kod mene je danas O, sinoc smo obavili posao, i danas cemo.. Onda jedan dan mir pa cemo vidjeti dali dalje do M ili uzeti odmor.
Hopsate li vi nakon O?
Zasto ne? Hopsanje je zdravo 😁
@missy87 Mi jesmo u 6 mj nakon O i na dan O ali smatrala sam da je to kasno s obzirom da se nije desilo ništa.
Neznam dali krivo mislim...
Sortiraj odgovore
Najstariji