Andela111 ahhahahah kazes red je na nas seniorke da dodemo na red
Napisala sam vec da me cicke bole i tu i tamo probadajuca bol u jajnicima.
Ja nisam za fejs....ovdje smo anonimnije.
Zasto ne keksanje nakon O? Pfff pa tek onda je gust kada ne moram drzati noge u zraku i paziti da sve ne iscuri.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja nisam za fejs….ovdje smo anonimnije.
Zasto ne keksanje nakon O? Pfff pa tek onda je gust kada ne moram drzati noge u zraku i paziti da sve ne iscuri.
hahha, to me sjetilo na sinoć, taman smo završili u sekundu kad zvono na vratima i gosti neočekivani morala sam se odmah ustati, curilo je iz mene naravno ali valjda nije sve
hahha, to me sjetilo na sinoć, taman smo završili u sekundu kad zvono na vratima i gosti neočekivanimorala sam se odmah ustati, curilo je iz mene naravno ali valjda nije sve
Nenajavljeni gosti? 😁Dobro si ostala smorena...Ja bi dozivila šok 🤣Nakon hopsanja meditiram I treba mi mir 😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
hahha, to me sjetilo na sinoć, taman smo završili u sekundu kad zvono na vratima i gosti neočekivanimorala sam se odmah ustati, curilo je iz mene naravno ali valjda nije sve
Ajme kako ne volim to sta mi satima posli izlazi, kud nije priroda osmislila neki poklopac sta se zatvara nakon zavrsetka 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
* Pardon,smirena 😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Nenajavljeni gosti? 😁Dobro si ostala smorena…Ja bi dozivila šok 🤣Nakon hopsanja meditiram I treba mi mir 😁
Umirali smo od smijeha, M se odmah obukao (njiima je lakše) ja sam još par sekundi ležala ali svejedno kada sam ustala iscurilo je, sad je li to moja sluz ili nešto drugo, to nikad neznam
Ajme kako ne volim to sta mi satima posli izlazi, kud nije priroda osmislila neki poklopac sta se zatvara nakon zavrsetka 😅
😂😂😂
Ajmeee kako ste se raspisale danas watson koliko toga pisete vec sam pocela vristat po kuci da si bila vadit betu 😂😂 ja sam uvijerena da ce tako i bit 🤞🤞🤞 morale bimo se mi negdje nac i napit se ljepo sve skupa pa bite vidjele sljedeci mjesec SVE trudne 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Watsoon009 ti si sad vadila i progesteron?
Tona11 dobro došla
Jeste vidjele spam na našoj temi? Ja sam se sinoć po svom vremenu spojila pa prijavila. Nadam se da nećemo imat problema sa takvima
👦2012💙
Ja sam sebi danas uzela slobodan dan 🤗 dosad sam usisala citav stan, objesila ves, sad idem radit faširance za rucak. Zvala citavo jutro ginekologa da mi posalje folacin tabletice, kad frajer je na godisnjem. A ovi iz suprotne smjene su stalno zauzeti 😒 uglavnom, kad se napokon netko javio, pitala me sestra:"Trudnica?" Rekoh:"Ne." Ona pita: "U postupku?" Rekoh opet ne, mada nemam pojma sto to znaci 😂 uglavnom osijetim neko zatezanje dolje. I nekako sam ovaj ciklus isto sva malodusna 😔 nocas sam se nakon hopsanja odmah isla istusirati. Jedva cekam da obavim pregled kod ginesa kad se vrati sa GO. Da mi kaze kakvo je stanje nutra, onda se mogu u potpunosti posvetiti. Ovak sam sva ko' da me Sava ispljunula😅🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji