Watson bas i ja pomislila ja tebe..Ajde javi,nemoj nas držat na iglama 🙈
Ja mislim da sam pokupila gljivice,super 🙄 samo su mi još i one trebale.. Nego,neka preporuka za vaginalete?i kremu?
Prije sam koristila geonestin al one idu na recept..
I da li uopce smijem sad nešto na svoju ruku a možda mozdaaaa sam trudna 🤷♀️
Hvalaa cure na pomoći ❤️
Doka kraljice cestitam od srca!!!!! Ne sjecam se da je netko na 8DPO vadio betu, to mi je vise Zarin stil hehhehehe salim se ! Zelim ti reci da zapalis jednu svijecu jer vam je tako brzo uspjelo,vjeruj mi!
Neka ti je smirena i sretna trudnoca ♥
Mi cemo se morati pomuciti,kao do sada nismo,nalaz spermiograma nije najbolji,pise smanjeni broj sperm.,nije tako lose da ne bi islo prirodno no treba sada uzimati dodatke prehrani pa opet ponoviti test itd.
Gin mi je rekao ako u sljedecih 5.mj ne bude nista da idemo dalje, potpomognuta itd.
Eto...nije sve u opustanju! Kosa mi se digne na to "opusti se i sve je u glavi" jer nije !
Ako vam nejde tri mjeseca a imate godinice cure ne mucite se i oboje napravite preglede,vece su sanse za zacece ako se na vrijeme reagira.
Mi cemo nastaviti sa tempiranim odnosima-folikulometrija pa cemo vidjeti,mozda nije sve tako sivo 😩
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson bas mi je krivo,al gle,ko zna,možda se već primilo ovaj mjesec.. Bila si na foli. niste svaki dan,znaci bila je neka apstinencija između 🤷♀️
Nije gotovo dok nije gotovo,i točka.
Ja držim opake 🤞🏼
Doka - Curoooooooooo! Pa to te ja pitam!!!!!🥳 Neka ti je sa srecom, mila!🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🍾🥂 Jao, curke, ja mrtva umorna. Danas na poslu radila kao sumanuta 🥴 jedva cekam krevet. Malo mi je mucno sto pripisujem grahu, tesko mi je pao za veceru🥘😂 a i imam osijecaj kao da imam upalu mjehura🤔 nis posebno. Ne znam sto cu sljedeci ciklus raditi drugacije, jer smo sad bas hopsali u plodne dane, nakon hopsanja sam mirovala, ma uzorno sve odrađeno 🤣🤦♀️ a neka. Bit ce 🙏🧿
Da,kod takve dijagnoze se ne smiju imati odnosi svaki dan i ne vrijedi ona "cim vise" odnosa!
Mozda se primilo ali danas sam nekako izgubila nadu za ovaj ciklus,ne razmislja mi se o tome a znam da sam vam rekla da cu javiti.
Hope imas canesten vaginalete koje stavljas 3 dana i uzmi svakako canesten kremu za mazati spolovilo,doista nestane dok si trepnuo! Kupis bez recepta cca 80kn sve zajedno.
Pitaj svakako dal smijes koristiti ako sumnjas na T
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson09 glavu gore :) bit će to sve nekak u redu imam osjećaj da ti ne ovaj ciklus bas dobitan nekako si mi sigurna bez obzira na nalaz 🥰🥰
Cansten nije nešto jeftin a ni skup ali je jako dobar, probaj s time :)
Curke odmorite se i hopsajte 🥰😍🥰😍
Da, mi zene obicno uvijek prvo pomislimo da je u nama problem kod zaceca, a mozda je bas u muskarcu, mi sve preglede obavimo, i sve bude u redu pa se cudimo, a oni obicno nikakve osim ako ih ne natjeramo jer oni uvijek smatraju da je s njima sve ok. Moj decko dosta pusi, i previse, i to mu zamjeram malo, ne mora znaciti ali isto moze itekako utjecati na plodnost. Watson reci mi za taj spermiogram, to mora prvo traziti uputnicu za urologa i onda ga urolog salje na to jel?
Jutro cure :)
Evo mene , radila testic jutros hahaha nisam migla odolit 😌
Negativan je 😏
https://ibb.co/Br835c3 [ibb.co]
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji