Hvala watson i ja tebi.... hug, hug....
Tu smo u dan-dva razlike i u ciklusu pa cemo zajedno objaviti plusice :*
Drage mene zanima jedna stvar, nikad nisam pratila kad mi je O, međutim ovaj mjesec sam ju uhvatila ko kec na 11, 8.07… No, koliko traje faza od O do menstruacije? Koliko vama traje otprilike? pošto ju nisam dobila od 4tog mj, i ovaj mj sam ulovila O, bilo je i hopsanja taj dan, pa mene sad zanima koliko vama traje ta faza od O do M? Nadam se da razumijete sta hocu pitati 😶
Snopiiyca je, promijenila sam ime 😂
Skolski 14 dana, no ne mora biti
Budes vidila ako dobijes m, sto se nadam da neces 🤞🤞🤞🤞
i Doka1 hvala vam cure, vidjet cemo, znaci jos cca 5 dana, dan koji vise ☺️ 7mi dan od O sam imala blage grceve i od onda piskim svakih pola sata, cak se i po noci budim da piskim, vidjet cemo za koji dan ☺️
Sretnija bi bila da bude T u pitanju, ali naravno i da M dode pa da mogu normalno pratiti cikluse i O 🙄
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Jutro, zene drage! 😊
Jagodice potpisujem sve sto si napisala, super mi je tvoj stav, i ja se trudim tako razmisljati 😊 sto se tice testa, mislim da cu ga ponoviti za vikend ako M ne dode. Trenutno sam u fazi da zelim znati na cemu sam. Nemam nikakvih simptoma, samo me grudi bole.
Doka super da si donijela odluku i da si tako odlucna! Drzim fige da se uhvati ovaj mjesec 😊 zamisli slatke svadbene slike s bebicom 🥰
Valentina nadam se da su to simptomici trudnoce. Javljaj nam kako se osjecas i sretno! 😍
Baby P 03/21 💙
Ne znam ancioo :)
Napisala sam da cu biti trudna ovaj mjesec :P
Da imam jako dobar osjecaj :)
Jutro, zene drage! 😊
Jagodicepotpisujem sve sto si napisala, super mi je tvoj stav, i ja se trudim tako razmisljati 😊 sto se tice testa, mislim da cu ga ponoviti za vikend ako M ne dode. Trenutno sam u fazi da zelim znati na cemu sam. Nemam nikakvih simptoma, samo me grudi bole.
Dokasuper da si donijela odluku i da si tako odlucna! Drzim fige da se uhvati ovaj mjesec 😊 zamisli slatke svadbene slike s bebicom 🥰
Valentina nadam se da su to simptomici trudnoce. Javljaj nam kako se osjecas i sretno! 😍
Hvala ti☺️ no, stvarno se ovaj puta necu nadati, niti sam nesto previse razmisljala, niti razmisljam, da se nebi pomalo razocarala☺️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ne znam ancioo :)
Napisala sam da cu biti trudna ovaj mjesec :P
Da imam jako dobar osjecaj :)
ahaaaaaa hihih
ja sam sad sigurna da ce vjestica doc :D a za iduci mj bumo vidjeli
Tak i treba! Samopouzdanje nam svima treba na ON bit
Heej devojke. Evo jedno pitanjce, znate li mozda odgovor. 😏
Da li odnos u kadi sa onako lepom mlakom vodom ,ni previše vruca ni previse hladna,moze da utice na to da do začeća npr ne dodje.? Msm kako sam čitala,voda kao ubija spermice,sad se nadam da nije tako 🤭🤭
Ubija ih bas jako vruca voda.. Citala sam po internetu sada koliko ih je zatrudnilo u bazenu😂 tako da pretpostavljam da bas vruca voda utice na spermice.. Drzim fige 🤞🤞
Heej devojke. Evo jedno pitanjce, znate li mozda odgovor. 😏
Da li odnos u kadi sa onako lepom mlakom vodom ,ni previše vruca ni previse hladna,moze da utice na to da do začeća npr ne dodje.? Msm kako sam čitala,voda kao ubija spermice,sad se nadam da nije tako 🤭🤭
Ubija ih bas jako vruca voda.. Citala sam po internetu sada koliko ih je zatrudnilo u bazenu😂 tako da pretpostavljam da bas vruca voda utice na spermice.. Drzim fige 🤞🤞
Hvalaa ti na odgovoruuu 🥰🥰 i ja drzim 🤞🤞🤞 za sve naas devojke. 😍
Doka1 ,ja nemam takvo samopouzdanje ali ajdee da se nadam 😆😆 juce sam uhvatila bas tamnu traku na lh testu ,danas bi trebao da bude pik,evo vec pocinjem da osećam jajnik.. Hopsali smo sinoć, a dalje ce biti kako budee 😄😃😇
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji