Amy izgleda da je moja pratila tvoju, jbga, žao mi je. 😢 Novi ciklus, nova nada, nema odustajanja!! 💪
Lavice pozdrav, dobrodošla, hoćeš možda da te stavim na listu pa da skupa odbrojavamo? Ako za, javi kada koji ti je datum za nedobit. 🤓 Mislim da ti je najbolje od svega, a zapravo najteže od svega, održati tu opuštenost i pozitivan stav. A onda su tu još i trakice, čaj od vrutke, čaj od marulje, sok od ananasa, cink, selen, folna, držanje nogu u zraku, mjerenje bazalne, ma čuda luda. Ali, ne pitaj me molim te što je za što jer ni sama nisam sigurna. 🙈😂
Buffy baš baš teče, sutra očekujem potop. 😬 E jesi luda, eto izletila mi mineralna kroz nos dok sam čitala tvoj post. 😂😂😂
LaVi nadam se da ćete prvu godišnjicu braka proslaviti u troje! 🤞❤️
Kamilice kako nam uspjeh pojedinog ciklusa uvelike ovisi o raspoloženju jedne malene dame, hvatamo se zasada bez nekog pretjeranog forsanja, kada i koliko stignemo bez obzira bio ili ne bio pik. Tako smo se dogovorili, nema predbacivanja, nema osuđivanja i nema zamjeranja. Zasada smo sve mjesece jako lijepo uspjeli pokriti, no eto nije bilo suđeno.
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ameliee - hvala! ❤️ okej možeš me slobodno staviti na listu.. no morati ćeš mi malo vise o tome objasniti , nisam bas sve pohvatala .. Sori 🤭🤭
Pa zapravo da, poprilično je teško ostati opuštena u toj fazi .. ali stvarno mislim da se dobro držim za sada,, vjerovatno jer sam na samnom početku (nadam se da mi neće dugo ovaj proces trajati 🤞🏽) Od kad smo ja i dragi odlučili prestati paziti ja sam sebi rekla samo opušteno pa kako bude i baš se toga držim za sada. M u isto vrijeme i očekujem i ne očekujem, ne radim si pritisak , jer znam da tu psiha se zna dosta poigrati pa se desi da osjećamo neke simptome koji ne postoje, bas zato pokušavam biti sto opuštenija .. ali evo sad mi se desilo da mi je kasnila 3 dana pa sam se obradovala ali se i rastužila jer je danas došla m 🔴
Čaj od vrkute sam počela piti neki dan ali posto mi je sad došla M u pauzi sam jer sam pročitala da ju ne valja piti za vrijeme M. 😁 svaki savjet je dobrodošao!! Jedva čekam svama početi dijeliti svoja iskustva i bas sam Uzbuđena i želim vam svima sreću na ovom putu ❤️
22 g 🙋🏼♀️
23 g 🙋🏽♂️
👩🏼❤️👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
☕️ Vrkuta
🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽
Ameliee super je kako, iako imate vec dijete, se uspijete poklopiti, dogovoriti i pokriti. Svaka cast. ☺️👏Ne sumnjam da ce vam uskoro uspjeti. 🤗
Ja budem ljuta na muza jer je on umoran ili mu se ne da, a ja cijeli mjesec cekam tu ovulaciju k'o ozebla sunce, pijem cajeve, idem kod ginica non stop, piskim trakice, pripremam se i psihicki i fizicki, da bi mi on na kraju rekao: ne da mi se ovako forsirati seks. Aaaaa...😤 I onda moram cekati jos mjesec dana. Voljela bi da on mene potice, a ne obrnuto. Ali, valjda ce doci i do toga. 🙄
Ja cu se truditi ostati pozitivna, pa kako bude.😀
Lavice ja ti mogu samo potvrditi da ne pijes vrkutu za vrijeme M, meni je bas prosli ciklus bila poplava zbog toga. 🤦🏼♀️ i nikad nije rano za poceti piti folnu kiselinu. Ostalo si sve sama rekla. ☺️ Samo se opustite za pocetak, bez kalkulacija neko vrijeme. Pa ćete poslije vidjeti sto dalje. Držim fige da vam sto prije uspije. 🤞🤰🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica - hvala, također draga ❤️
22 g 🙋🏼♀️
23 g 🙋🏽♂️
☕️ Vrkuta
Trudnice🤰:
💞 Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
LaVi 25.07. - 5 dana ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Babe 05.08. - 17 dana ❤️
Buhtlica 07.08. - 18 dana ❤️
Kamilica 10.8. - 21 dan ❤️
Malenileptirić 13.08. - 24 dana ❤️
Ameliee 18.08. - 29 dana ❤️
Dobro jutro svima! 💕
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Trudnice🤰:
💞Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴ODBROJAVANJE - 7 MJESEC🌴
LaVi 25.07. - 5 dana❤️
🏖ODBROJAVANJE - 8 MJESEC🏖
Babe 05.08. - 17 dana❤️
Buhtlica 07.08. - 18 dana❤️
Kamilica 10.8. - 21 dan❤️
Malenileptirić 13.08. - 24 dana❤️
Ameliee 18.08. - 29 dana❤️
Dobro jutro svima!💕
Jutroo,dobrodosle nove cure 😁
Nemam nista za prijavit 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Danas sam trebala dobit. Kaze kalendar 🙄. Ovo je test od jutros . Po mome 17 dpo . Meni je to presvijetlo 🤷♀️
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ina85- možda je tebi presvijetlo ali ja crtu itekako dobro vidim 😍 čestitam! ❤️
22 g 🙋🏼♀️
23 g 🙋🏽♂️
☕️ Vrkuta
Pozdrav cure, nova sam na forumu i svim ovim temama. Pratim Vas već neko vrijeme pa sam se napokon i odlučila javiti. Nadam se da je ovo dobra grupa :)
Zaručnik i ja smo počeli raditi na bebi prije dva mjeseca i danas sam se prvi puta testirala. Da li mislite je li trudnoća ili nije u pitanju (znam da mi žene vidimo crtice uvijek 😂 i crtica je dosta svjetlija ) ? Sutra bi trebala dobiti…
Hvala 💞
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Nažalost ne mogu uploadati sliku, stalno mi neku grešku javlja :(
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji