Di je moj post kako da nadjem post
U kom smislu? Moras ic na stranicu ako se sjecas vise manje datuma.kad si pisala. Tamo bi trebao biti
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Di ste cure drage? 🤗🌞
Nadam se da ste mi dobro i veselo. 😀 Jesam ja jedina koja ne volim ljeto? 🤦🏼♀️🙄 Jedva čekam jesen. Ove vrucine i guzve su neizdržive. 😤
Vidim vi vecinom cekate M. 😐
Ina 85 yay! 🥳🙈držim fige da sve bude ok 🤞🤰💗
---
Ja jutros bila kod ginica, jer mi je zadnja menga bila obilna, pa da provjerim jeli sve ok. On kaze da je, i usput mi rekao da mi je ovulacija u ponedjeljak. I rekao iz kojeg jajnika. Ja se šokirala jer sam tek od iduce srijede mislila piškiti trakice posto mi ciklusi traju 35 dana. 😮Ali ocito je vrkuta napravila svoje, pa mi je sad ovulacija tocno na sredini ciklusa od 28 dana. Dobro da sam otisla kod njega jer bi je preskocila. Rekao mi je da sto posto necu ostati trudna ako budem ovako ukočena. Kaze on dzaba ti gledati plodne dane i drzati noge u zraku nakon seksa ako si ukočena, poseksajte se na klupi negdje, kad malo popijete, tako su vam najveće šanse . 😂
Lud je ko kupus, ali je u pravu. Stvarno ako si zakocen u glavi, dzaba sve... neopterećeno je izgleda najplodonosnije. 🤷🏼♀️
Eto cure moje drage, nadam se da ćete se i vi ovo ljeto pokusati opustiti. Barem malo. I nadam se pravom baby boomu na proljece.
Zelim svima lijep vikend! 🤗🌞🌊🏖️🥳🍹☺️💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Evo da se i ja javim nedavno sam tu pitala za MR hipofize. Uglavnom provjerila sam hormone stitnjaca i prolaktin su visoki i secer povisen, tako da mi je endokrinologica dala da pijem tablete za stitnjacu, za secer i bas sam jucer bila na magnetskoj, jos moram vaditi krv na 23dc i onda opet ici endokrinologu i vidjeti hoce mi dati tablete i za hipofizu jer u nalazima pise da je nesto kao zadebljana. Ispada da sta god se provjeri nesto ne stima. Moram popiti i drugu turu antibiotika i onda ponoviti bris za ureaplasmu pa kad se toga rijesim onda na provjeru prohodnosti jajnika. Najgore je sto muz radi puno po terenu i ono dode nakon plodnih dana, ode prije iducih... tako da vise ne znam da li se trudnoca ne dogada zbog svih ovih zdravstvenih stvari ili sto njega nema vecinu vremena. Znam parove koji su bili zdravi pa im je opet trebalo nekoliko mjeseci uzastopno dok nisu ostvarili trudnocu. Uz ovo jos hrpa drugih stresova u zivotu i onda kazu budi smiren i bez stresa :/ Nadam se da cemo sve uskoro ugledati plusice
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Ja jutros bila kod ginica, jer mi je zadnja menga bila obilna, pa da provjerim jeli sve ok. On kaze da je, i usput mi rekao da mi je ovulacija u ponedjeljak. I rekao iz kojeg jajnika.
Jbt, koji je to genijalni ginić koji predvidi ovulaciju točno u dan?
Kako se zove i jel u Zagrebu? I ja bih kod njega da mi kaže kad nesem
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Bolje sam danas psihički..i ja trebam dobiti u nedjelju.. Počeli su lagani menga bolovi... Sve me boli cijelo tijelo i jako sam umorna od posla.. Jedva čekam taj plus da i ja odmorim malo..
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Jbt, koji je to genijalni ginić koji predvidi ovulaciju točno u dan?
Kako se zove i jel u Zagrebu? I ja bih kod njega da mi kaže kad nesem
😂😂😂 Nije u Zagrebu, u Dalmaciji je. Ovdje ti je sve ludo moja Buffy 😅 ali iskusan je doktor, ima djecu mojih godina. Sigurno nešto zna. 🤷🏼♀️Samo mi je napravio uzv i rekao da ce mi izracunati kad mi je ovulacija. Ja se obukla, on kaze ovulacija ti je u ponedjeljak, iz desnog jajnika. Ali poseksajte se vi i u nedjelju. 😅
Bas cu po trakicama vidjeti jeli bio u pravu.🤷🏼♀️ ☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Lara i Amy, drzite se. Glavu gore, i samo naprijed pozitivno! Možete vi to! 💗🤗
Bas cu po trakicama vidjeti jeli bio u pravu.🤷🏼♀️ ☺️
Ček ček.. samo u nedjelju je preporučio ili i na dan O?
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Ček ček.. samo u nedjelju je preporučio ili i na dan O?
Rekao je obavezno dan prije ovulacije i na dan ovulacije, a prije i poslije toga po želji. 😅
Amelie mene makni sa liste meni samo sta nije krenula,ahhhh vec su simptomi tu deset dana ,a i navikla sam više da nista od trudnoce pa mi i nije neki stres,svaki mjesec isto,,,navrh mi je glave planiranja icega
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji