Di ste cure? 🌞🤗
Nadam se da ste se odmorile za vikend. Meni prosla M, I konačno mogu na plažu..🥳Koliko Slavonki tu ima, tko bi rekao...😀 Ja uvijek mislim da ste vecina iz ZG 😅 ja sam Dalmatinka btw. Iako pisem književni i ijekavicom.😁
Di nam je Marinci? 🤷🏼♀️
Netko je pisao o peak- u. Eto meni je prosli mjesec ovulacija bila treci dan od peaka. Jer ja nakon jakog peaka vise ne piskim. Ne da mi se😅 Tako da je uvijek dobro pokriti i dan-dva nakon peaka. 🙈👏
Puni se polako tema Proljetne bebe 2022. Tako da cure, pozurimo...😀🤰🤞😁
Buffy, Ameliee, leptiric, Marta, erdina, buhtlica….😘😘😘
Veliki pozdrav svim curama, i zelim vam lijep pocetak tjedna! 🌞🌊🏖️🤗💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Di ste cure? 🌞🤗
Nadam se da ste se odmorile za vikend. Meni prosla M, I konačno mogu na plažu..🥳Koliko Slavonki tu ima, tko bi rekao…😀 Ja uvijek mislim da ste vecina iz ZG 😅 ja sam Dalmatinka btw. Iako pisem književni i ijekavicom.😁
Di nam je Marinci? 🤷🏼♀️
Netko je pisao o peak- u. Eto meni je prosli mjesec ovulacija bila treci dan od peaka. Jer ja nakon jakog peaka vise ne piskim. Ne da mi se😅 Tako da je uvijek dobro pokriti i dan-dva nakon peaka. 🙈👏
Puni se polako tema Proljetne bebe 2022. Tako da cure, pozurimo…😀🤰🤞😁
Buffy, Ameliee, leptiric, Marta, erdina, buhtlica….😘😘😘
Veliki pozdrav svim curama, i zelim vam lijep pocetak tjedna! 🌞🌊🏖️🤗💗
😘😘😘 Također želim uspješan tjedan, ali još uspješniji ciklus 😉
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Cure koje ste isle na provjeru prohodnosti jajovoda, koliko to traje, da li je bolno?
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Evo cure nakon dugo vremena vam se i ja javljam.
Nakon 3 spontana pobačaja koji su me doslovno ubili emocionalno jer sam ja žena koja obožava djecu i jedva čeka primiti svoje u naručje, bila sam u Petrovoj bolnici kod doktora Hermana.
Ustanovio mi je i naslijednu i stećenu trombofiliju.
Dogovoreno je s njim da kad zatrudnim da odmah dođem kod njega da mi prepiše najvjerojatnije injekcije koje ću koristiti za održavanje trudnoće.
E sad s jedne strane bih odmah htjela napraviti djete, a s druge me strah tolko da ne mogu ni pomisliti na to.
Moja sva 3 sponatana su bila u 6.i7.tjednu, to je rano i sad me jako strah uopće dok vidim taj plusić se ići naručivat kod njega, što ako.
Dal je imala koja sličnu situaciju pa da podijeli samnom da me barem malo utješi?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Curke, javljam vam se nakon kontrole sve je ok i srce kuca. Vodimo se pod urednu trudnocu a ne rizicnu s obzirom na prosli put.
Citam vas i dalje i zapovijedam plusice da se preselimo na proljetnice ❤️
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Curke, javljam vam se nakon kontrole sve je ok i srce kuca. Vodimo se pod urednu trudnocu a ne rizicnu s obzirom na prosli put.
Čestitam od ❤️🥰 kako se inače osjećaš? Neki specijalni simptomi?
21.12.2022. beta 373,7
Hvala. Iskreno nikakvih simptoma nemam. Al mislim da mi se nakon zadnje T nije ni stiglo sve vratit na mjesto tako da mi je mjehur jos visoko i ne stisce me stalno za pisati, tijelo se valjda naviklo na hormone pa nemam ovaj put ni mucnine. Jedino sto sam nakon komplikacija u prosloj T prestala trenirat i naglo usporila tako da sam se odmah napuhala i natukla koju kilu pa se osjecam ko kit. Ne znam sta ce do kraja biti 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Hvala. Iskreno nikakvih simptoma nemam. Al mislim da mi se nakon zadnje T nije ni stiglo sve vratit na mjesto tako da mi je mjehur jos visoko i ne stisce me stalno za pisati, tijelo se valjda naviklo na hormone pa nemam ovaj put ni mucnine. Jedino sto sam nakon komplikacija u prosloj T prestala trenirat i naglo usporila tako da sam se odmah napuhala i natukla koju kilu pa se osjecam ko kit. Ne znam sta ce do kraja biti 🤣
Supeeeer!!! Ma, kilo gore, kilo dolje 😆😆, do kraja će biti sve dobro, to je najvažnije! I uživaj u svom stanju 😉
21.12.2022. beta 373,7
Jutro! Prijavljujem dolazak vještice ovo jutro... Znač da je ovulacija ipak bila kasnija, to naravno radi svađe nije pokriveno i eto ti... Najgore mi je što po aplikaciji ispada sve točno, a nisam joj vjerovala 😡... Sljedeći ciklus šanse su minimalne, s obzirom na sve što se izdogađalo nam u ovom mjesecu, ali što je tu je, tako je trebalo biti... Sljedeci datum je 13.08.... Puse svima!
21.12.2022. beta 373,7
Jutro ekipica,evo da se i ja javim. Jos uvijek cekam M,kasni 5 dana i to me izludjuje. Znam da nisam trudna jer sam test radila 1.dan kasnjenja,ali valjda je bila kasnija ovulacija ili je mozda uopce nije bilo radi sveukupnog stresa prosli mjesec..vidjet cemo. Ugl,cekam da procurim pa se javim za odbrojavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji