Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    18. Srpanj 2021. 11:36

Jutro cure! 🤗
    Ne znam je li kod vas zahladilo i pala kisa, kod nas niti kapi jos, oblačno je i sparno. Divota 😅
    Ameliee bas mi je drago zbog tebe za napredak na poslu. 🤗 Klima ce doci, ili uskoro nece ni trebati, jos malo pa jesen 🙈😅 i ja se nadam da taj umor znaci nesto. 🤞🤰🤗
    Samoja6 znam kakav je to presing. Vjerujem da je tako svima nama. Evo i meni isto, zadnjih par mjeseci samo o tome mislim. I stvarno trebamo s necim paznju zaokupiti, jer nije zdravo biti pod stresom, i stalno nesto ocekivati. I nasim muzicima nije lako sigurno. Super sto imate malog psica za "mozak na pašu". ☺️🤗
    Buffy pitala sam te na prosloj stranici sta ima s tobom, u kojoj si ti fazi? 😅🤗
    ----
    Meni je sinoc oko 19 h trakica bila jos tamnija nego popodne. Vjerojatno peak. Tako da sam odlučila poslusati doktora, odvela muza na dva-tri pica, da se opustimo. Iako sam ja i dalje non stop kalkurirala u glavi 🤦🏼‍♀️ tako da smo iza ponoći pokrili. Maloprije piskim i crtica je malo izblijedila. Znači danas mi je vjerojatno ovulacija. 🤷🏼‍♀️Ginic je izračunao da je sutra. Iako zadnji put sam isto imala peak u subotu navečer, a dobila mengu tek u utorak, po tome bi stvarno ovulacija trebala biti sutra. Drugi dan od peaka.
    Da vas ne pilam dalje, pokrit cemo ako uspijemo, jos večeras i sutra. I to je to za ovaj ciklus. 😅
    Svim curama zelim lijepu nedjelju! 🤗💗🏖️🌊

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    18. Srpanj 2021. 11:37

Ina super za plus! 🥂🥳Nemoj se zamarati da simptomima, vecina zena ih nema prije sestog tjedna trudnoće. Drzim fige da sve bude super ovaj put. 🤞🤰🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Ina85
    18. Srpanj 2021. 11:39

Kamilica 🌞

Ina super za plus! 🥂🥳Nemoj se zamarati da simptomima, vecina zena ih nema prije sestog tjedna trudnoće. Drzim fige da sve bude super ovaj put. 🤞🤰🤗

Hvala 🥴

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

*Buffy*
    18. Srpanj 2021. 12:27

Kamilica 🌞

Buffypitala sam te na prosloj stranici sta ima s tobom, u kojoj si ti fazi? 😅🤗
    —-
    Da vas ne pilam dalje, pokrit cemo ako uspijemo, jos večeras i sutra. I to je to za ovaj ciklus. 😅

Jutro, draga 
    Sry, nisam uopće skužila.. ništa posebno, imam povremeno neke grčiće, sise ne bole niti su osjetljive (a obično budu već oko 3dpo), nisam naduta, glava boli danas.. Vidjet ćemo. Ne želim se nadati jer sam u ovih 6 prošlih ciklusa imala gro simptoma, i svi su bili šaroliki. Masu puta sam bila uvjerena da je to to, i nije bilo. 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Kamilica ♡
    18. Srpanj 2021. 12:50

_Buffy_

Jutro, draga
    Sry, nisam uopće skužila.. ništa posebno, imam povremeno neke grčiće, sise ne bole niti su osjetljive (a obično budu već oko 3dpo), nisam naduta, glava boli danas.. Vidjet ćemo. Ne želim se nadati jer sam u ovih 6 prošlih ciklusa imala gro simptoma, i svi su bili šaroliki. Masu puta sam bila uvjerena da je to to, i nije bilo.

Tako je, najbolje se ne opterećivati simptomima uopce. 👏 Samo se izludimo. 😅
    Vidim da ti pise da u srpnju radis briseve i hormone? Jesi to vec radila, ili planiraš? ☺️

*Buffy*
    18. Srpanj 2021. 12:58

Kamilica 🌞

Tako je, najbolje se ne opterećivati simptomima uopce. 👏 Samo se izludimo. 😅
    Vidim da ti pise da u srpnju radis briseve i hormone? Jesi to vec radila, ili planiraš? ☺️

A nisam još, planiram idući tjedan kod ginićke i onda ću tada obavit briseve i pitat je uputnicu za sve moguće hormone 

P.S. Tvoj plan za pokrivanje mi zvuči super. Kakvi ste u ostatku ciklusa? Mi skoro ništa ne hopsamo van plodnih dana  na početku ciklusa mi se ne da jer još izlazim iz menge i bojim se da ćemo se zasitit do plodnih dana, a onda nakon ovulacije mu ne dam blizu jer sam čitala jedno istraživanje koje je pokazalo da sex nakon ovulacije može ometati implantaciju.

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Kamilica ♡
    18. Srpanj 2021. 13:28

_Buffy_

A nisam još, planiram idući tjedan kod ginićke i onda ću tada obavit briseve i pitat je uputnicu za sve moguće hormone

P.S. Tvoj plan za pokrivanje mi zvuči super. Kakvi ste u ostatku ciklusa? Mi skoro ništa ne hopsamo van plodnih danana početku ciklusa mi se ne da jer još izlazim iz menge i bojim se da ćemo se zasitit do plodnih dana, a onda nakon ovulacije mu ne dam blizu jer sam čitala jedno istraživanje koje je pokazalo da sex nakon ovulacije može ometati implantaciju.

Super je sve te pretrage obaviti, pa ako daj Bože sve bude u redu, jedan teret manje na leđima. 🤞☺️
    A za hopsanje tu smo iste 😂😂
    Ja inace nisam nesto od seksa opcenito.😅 ne padne mi iskreno nikad na pamet ili jako rijetko. 🙈 Takodjer nakon menge mi se ne da odmah, da cuvamo spermice za plodne dane 😅 onda 2-3 dana oko ovulacije pokrijemo. Poslije toga mi se takodjer ne da vise, zasitim se. A i budem pod stresom ocekujuci mengu. I onda krene PMS. Pa budem luda skroz. I nije mi do zivota, a makar seksa... A jadan moj muz 😂
    Nisam cula za to da seks iza ovulacije moze ometati implantaciju. 😯 Ali mi je ginic rekao zadnji put da se najzdravije bebe radjaju ako je seks jako blizu ovulacije, dan prije ovulacije ili dan ovulacije, jer sperma koja više dana "ceka" jajnu stanicu, nije bas kvalitetna kao ona svjeza koja u roku od par sati nadje jajnu stanicu. 🤷🏼‍♀️

Ameliee
    18. Srpanj 2021. 13:35

Buffy takav umor uopće nije uobičajen za mene. 😳 U prvoj T su mi umor i migrene nastupile tek negdje u 6-7 tjednu, a sada sam tek 9 dpo… 🙈 Kontam da ću sutra nešto pišnuti pa da vidim na čemu sam otprilike. Danas sam malo bolje, ali i dalje kao da me krava sažvakala i ispljunula da bi me potom traktor pregazio. 🥴 Glava me rastura još od jučer, ali nekih drugih simptoma nemam.🤷‍♀️

Kamilice jooooj preeedobro, super vam je pokrivanje, držim ti fige na rukama i nogama i jako se veselim tvom odbrojavanju. 🤞❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Amy_94
    18. Srpanj 2021. 13:50

Bokić... Ja bi sutra trebala dobiti ali ne osjecam nista bas... Ni nemam nikakvih simptoma za moguću t..
    Tako da vidjet cemo sutra sta se događa...
    Imam samo lagane grčeve ponekad i vjetrove česte🙄🙄🙄

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Malenileptirić
    18. Srpanj 2021. 14:11

Kamilica 🌞

Jutro cure! 🤗
    Ne znam je li kod vas zahladilo i pala kisa, kod nas niti kapi jos, oblačno je i sparno. Divota 😅
    Amelieebas mi je drago zbog tebe za napredak na poslu. 🤗 Klima ce doci, ili uskoro nece ni trebati, jos malo pa jesen 🙈😅 i ja se nadam da taj umor znaci nesto. 🤞🤰🤗
    Samoja6znam kakav je to presing. Vjerujem da je tako svima nama. Evo i meni isto, zadnjih par mjeseci samo o tome mislim. I stvarno trebamo s necim paznju zaokupiti, jer nije zdravo biti pod stresom, i stalno nesto ocekivati. I nasim muzicima nije lako sigurno. Super sto imate malog psica za "mozak na pašu". ☺️🤗
    Buffypitala sam te na prosloj stranici sta ima s tobom, u kojoj si ti fazi? 😅🤗
    —-
    Meni je sinoc oko 19 h trakica bila jos tamnija nego popodne. Vjerojatno peak. Tako da sam odlučila poslusati doktora, odvela muza na dva-tri pica, da se opustimo. Iako sam ja i dalje non stop kalkurirala u glavi 🤦🏼‍♀️ tako da smo iza ponoći pokrili. Maloprije piskim i crtica je malo izblijedila. Znači danas mi je vjerojatno ovulacija. 🤷🏼‍♀️Ginic je izračunao da je sutra. Iako zadnji put sam isto imala peak u subotu navečer, a dobila mengu tek u utorak, po tome bi stvarno ovulacija trebala biti sutra. Drugi dan od peaka.
    Svim curama zelim lijepu nedjelju! 🤗💗🏖️🌊

Svaka čast na odlično izvedenom planu ☺️ želim puuuno uspjeha 🤞🤞

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.