Dobro jutro svima, ja sam danas 10dpo i docekala sam nedjelju bez testova. Uradila jutros ovulacijski ClearBlue ljubicasti i pojavio mi se blinkajuci smajli. Vidjet cu sutra sta kazu testovi. Bole me ledja uzasno, stomak mi je nadut i grudi jako bolne.
Hm, hm, zvuči mi kao da se nešto kuha u tom trbušćiću🤞🤞🤞🤞🤞☺️
I meni tako zvuci 🙏🙏
Mene su pocele boliti grudi, i leđa malo osjetim.. Točno kao i kad trebam dobiti m, tako da test cuvam za iduci mj 😂
I mislim da cemo iduci mj ici na inseminaciju za pocetak, jer stvarno mi se sad previse oteglo.. Pogotovo sto mi muz pola godine nije doma, pa nemamo bas puno vrimena za pokušavanje...
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Curke, jel ovo po vama peak? Gore je od jutros, a ispod je od maloprije. Ovugnost još nije pozitivna, ali znam da je ona manje osjetljiva od ovih rozih.. Pokrivamo danas i sutra.. možda čak i prekosutra ako nam se bude dalo. Što kažete na taj plan?
https://postimg.cc/2VxNtdyG
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Šta je ovo, sve rade testove samo ja nisam još ni do O stigla heh... želim vam svima puno pluseva ♥️
Ja sam pukla skroz pa sam ovaj mjesec nabavila i eterična ulja narandze i tako to, za sakralnu čakru naravno, i to udišem po cijeli dan i mažem po stomaku. Mom mužu zaista nije lako :)
Veze nemam kako da li da nastavimo svaki drugi, treći ili svaki dan, ili samo pik, pa pokušavam i da ne vodim računa o tome uopste.
Hvala vam sto suosjećate zbog mace, ja sam zamalo otpisala ovaj mjesec jer me zbog tog stresa počelo štipati grlo - štitna podivljala garant, a TSH mi je vrlo bitan.
Pozdravljam vas sve, javim se kad dodje ona faza iščekivanja🌸
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Curke, jel ovo po vama peak? Gore je od jutros, a ispod je od maloprije. Ovugnost još nije pozitivna, ali znam da je ona manje osjetljiva od ovih rozih.. Pokrivamo danas i sutra.. možda čak i prekosutra ako nam se bude dalo. Što kažete na taj plan?
https://postimg.cc/2VxNtdyG
Definitivno pik, ali testiraj i sutra za svaki slucaj i samo aktivno 😂 drzim fige da bude jako uspjesno 🍀
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Malenileptirić ja se nadam da će M ipak izostati i da će te ugodno iznenaditi. 🤞❤️ A ako se ipak gadura pojavi nema odustajanja, samo jako dalje jer imam osjećaj da ti je plus nadomak ruke.
Erdina jaaaako dobro zvuči, mislim da cure imaju pravo i da se nešto lijepo kuha, sretno!!!! 🤞🤞
Bluew nadam se da će ti ipak testić trebati za ovaj mjesec! 🤞
Buffy po meni ovo je pik!! 💪 Piški još svakako sutra i prekosutra, a sada se odmah bacaj na posao. 🥰 Ja sam uhvatila pik u četvrtak, u petak je još uvijek bila tamna trakica, ali svijetlija nego u četvrtak, jučer je totalno izblijedila, a uspjeli smo pokriti sva ta tri dana. Za danas više nemam ni živaca ni snage… 😂😂
Marta maaa sada će i tvoja O, samo što nije… 😘
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Malenileptirićja se nadam da će M ipak izostati i da će te ugodno iznenaditi.🤞❤️A ako se ipak gadura pojavi nema odustajanja, samo jako dalje jer imam osjećaj da ti je plus nadomak ruke.
Erdinajaaaako dobro zvuči, mislim da cure imaju pravo i da se nešto lijepo kuha, sretno!!!!🤞🤞
Bluewnadam se da će ti ipak testić trebati za ovaj mjesec!🤞
Buffypo meni ovo je pik!!💪Piški još svakako sutra i prekosutra, a sada se odmah bacaj na posao.🥰Ja sam uhvatila pik u četvrtak, u petak je još uvijek bila tamna trakica, ali svijetlija nego u četvrtak, jučer je totalno izblijedila, a uspjeli smo pokriti sva ta tri dana. Za danas više nemam ni živaca ni snage…😂😂
Martamaaa sada će i tvoja O, samo što nije…😘
Ameliee super za disciplinu 👍👍☺️ jedvačekam tvoj 25.07. ☺️☺️☺️
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Trudnice🤰:
💞 Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Malenileptirić 12.07. - ❤️❤️❤️
Marinci 16.07. - 4 dana ❤️
Bluew 17.07. - 5 dana ❤️
LaVi 25.07. - 13 dana ❤️
Ameliee 26.07. - 14 dana ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Babe 05.08. - 24 dana ❤️
Buhtlica 07.08. - 26 dana ❤️
Kamilica 10.8. - 29 dana ❤️
Dobro jutro svima!
Erdina sretno!! 🤞❤️
XOXO sretno danas na pregledu!! 🥰❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
🫖 Vrkuta od 5/2021.
Jutro cure!!!
Amelie hvala ❤️
Buffy jako lijepi pik pokri to i nadamo se isto tako lijepom plusicu za desetak dana.
Erdina i meni ovo zvuci ko da se nesto lijepo kuha 🤞🤞🤞
Marta ma sad ce ta naranca pootvarat sve cakre. Opet ces mi se smijat al probaj sad apstinirat do pika. Kad ulovis pik dobro ga pokri pa poslije mozes i svaki dan do kraja mjeseca. Ja i dalje vjerujem da spermice treba "napuniti" i "ojacati" tako da ih odmoris par dana i onda napadaju u punoj snazi. Ako znas kad ce doc pik onda dva dana pred ocekivani pauza. Ako ne znas negdje od 12 dc apstinencija do pika.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure, trebam pomoć.
Ja i danas imam peak, jako zbunjujuće. Kako da to sad tumačim?
Testna (lijeva) linija se jasno pojavila još dok se trakica punila bojom, znači jače je nego jučer
Kad onda računam O? Sutra? Help!
https://postimg.cc/Mnm1GpsD
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Ako ti je danas jača testna crta od jučerašnje, onda bi rekla da je danas pik, a sutra O. Kod mene je bila obrnuta situacija, i drugi dan je bila tamna, ali ipak mrvicu svijetlija nego dan prije, tako mi je i Premom označio. https://ibb.co/yRvR8gp
Nego cure mene danas jajnici i donji dio trbuha ubijaju, kao da ću svaki tren procuriti… 😡 Ne znam je li do užih traperica ili će ovaj kao i prethodni mjesec gadura uraniti ili se nešto bučka. 🙈
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
🫖 Vrkuta od 5/2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji