Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ameliee
    28. Lipanj 2021. 19:34

Marty draga jako mi je žao zbog biokemijske i pape. 😢 Riješiti ćeš ti sve probleme i prijeći preko svih prepreka za svoju mrvicu. Djeluješ mi dobro s obzirom na sve, nadam se da ćeš zadržati taj stav i ne sumnjaj niti sekunde - imati ćeš ti uskoro svoju bebicu, na jedan ili drugi način. Grlim te jako i nadam se da ćeš što brže i bezbolnije riješiti papu pa da ćeš nam se ubrzo nakon toga javiti sa lijepim vijestima. 🤞❤️
    Bambina bit će da i ove bebice poput svojih roditelja jedva čekaju godišnje odmore i opuštanje. 🙈 Tako mi je bilo sa prošlom, pa možda bude i sada. 🥰 
    Buhtlice uhhh, baš mi nekako nakalemilo sto stvari, kud riješavam tekuće poslove tud i poslove koji su se iskomplicirali dok me nije bilo, što god dotaknem ne valja, strah me išta uzeti u ruke. 🙈😂 Nadam se da će te grlo i stomak što prije proći i da ćeš uskoro biti kao nova. 😘
    MartaZ da ti malo vadim mast, upravo mi se kolegica vratila iz Podgore, kaže da je bilo fenomenalno. 😅 Držim fige da se tvoja mala ribica gnjezdi i da ćemo vidjeti kako blješti plus kada se rasčisti Skralna čakra. 🤞❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

28. Lipanj 2021. 22:13

Cure pratim vas redovno :) Vidim da je malo laganiji tempo, ipak je ljeto i vrućina. Kod mene jedna pomalo zbunjujuća situacija, odnos je bio dan prije ovulacije, jer eto na dan O, nismo nikako mogli to odraditi, nažalost.. :( Dan poslije i danas pojava prozirnog iscjedka sa malo smeđim. Prvi dan nakon odnosa je bio svjetlosmeđi iscjedak... Jel ima koja iskustva? Nikad mi se još nije to dogodilo, pa sam prilično zbunjena. 

Ameliee
    29. Lipanj 2021. 06:09

Trudnice🤰:
    💞 WannaBeMommy ➕
    💞 XOXO ➕
    💞 Jagodica1988 ➕
    💞 Ancio ➕
    💞 Rea ➕
    💞 Jelenko ➕
    💞 Bambina ➕
    💞 Lori ➕
    ⬇️🔜🤰
    ☀️ ODBROJAVANJE - 6. MJESEC ☀️
    Nes 29.06. - ❤️❤️❤️
    Buffy 29.06. - ❤️❤️❤️
    🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
    Delia 01.07. - 2 dana ❤️
    Kamilica 03.07. - 4 dana ❤️
    Sekica89 07.07. -  8 dana ❤️
    Marinci 16.07. - 17 dana ❤️
    LaVi 25.07. - 26 dana ❤️
    Ameliee 26.07. - 27 dana ❤️
    🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
    Buhtlica 07.08. - 39 dana ❤️

Dobro jutro svima! 💕
    Catty pozdrav, možda ti je pukla kakva žilica prilikom odnosa. U svakom slučaju, držim gige da će vojnici koji su čekali u zasjedi odraditi svoje i da će te ovaj ciklus obradovati jedan ➕! 🤞❤️

Ja se ode spremati za posao, nisam ni krenula, a već mi se ne da, samo razmišljam o kupanju i koktelima. 😂

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

buhtlica23
    29. Lipanj 2021. 09:00

Ameliee

Trudnice🤰:
    💞WannaBeMommy➕
    💞XOXO➕
    💞Jagodica1988➕
    💞Ancio➕
    💞Rea➕
    💞Jelenko➕
    💞Bambina➕
    💞Lori➕
    ⬇️🔜🤰
    ☀️ODBROJAVANJE - 6. MJESEC☀️
    Nes 29.06. -❤️❤️❤️
    Buffy 29.06. -❤️❤️❤️
    🌴ODBROJAVANJE - 7 MJESEC🌴
    Delia 01.07. - 2 dana❤️
    Kamilica 03.07. - 4 dana❤️
    Sekica89 07.07. -8 dana❤️
    Marinci 16.07. - 17 dana❤️
    LaVi 25.07. - 26 dana❤️
    Ameliee 26.07. - 27 dana❤️
    🏖ODBROJAVANJE - 8 MJESEC🏖
    Buhtlica 07.08. - 39 dana❤️

Dobro jutro svima!💕
    Cattypozdrav, možda ti je pukla kakva žilica prilikom odnosa. U svakom slučaju, držim gige da će vojnici koji su čekali u zasjedi odraditi svoje i da će te ovaj ciklus obradovati jedan➕!🤞❤️

Ja se ode spremati za posao, nisam ni krenula, a već mi se ne da, samo razmišljam o kupanju i koktelima.😂

Jutrooo,
    Oo potpisujem o kupanju i koktelima 🤣 da je bar petak 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• minnie1234
    29. Lipanj 2021. 09:14

Napokon plusic i kod mene☺️
    Pošto sam zaposlena i imam ugovor do kraja god.kako ide to sa porodiljnim.

Kamilica ♡
    29. Lipanj 2021. 09:55

Jutro cure!🌞 Samo da vas na brzinu pozdravim! 🤗💕 Vidi se i na forumu da je ljeto i da su se svi uljenili.😅 Nadam se da ste aktivne na drugim područjima. 🙈 I da je ovo tek zatišje pred buru. 🤞🤰🤰🤰🤰🤗
    Minnie cestitam! 🥳🥳💕
    Svim drugim curama veliki pozdrav s mora! 🌞🏖️🌊😘🤗💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Marinci
    29. Lipanj 2021. 09:58

Kamilica ♥️

Jutro cure!🌞 Samo da vas na brzinu pozdravim! 🤗💕 Vidi se i na forumu da je ljeto i da su se svi uljenili.😅 Nadam se da ste aktivne na drugim područjima. 🙈 I da je ovo tek zatišje pred buru. 🤞🤰🤰🤰🤰🤗
    Minniecestitam! 🥳🥳💕
    Svim drugim curama veliki pozdrav s mora! 🌞🏖️🌊😘🤗💕

Kamilice draga kako si mi ti

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

buhtlica23
    29. Lipanj 2021. 11:03

minnie1234

Napokon plusic i kod mene☺️
    Pošto sam zaposlena i imam ugovor do kraja god.kako ide to sa porodiljnim.

Cestitam🙃

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lori🍀
    29. Lipanj 2021. 11:10

Pozdrav trudilice drage
    Amelie nadam se da ideš uskoro na g.o., vidim da ti je tempo ubitačan Jel prošla vještica? 
    Buhtlice kako si ti, u kojoj si fazi? Jesi uspjela uloviti O?
    Wannabemommy čestitke na + 
    Minnie čestitke! Ne znam točno kako je kod ugovora na određeno i porodiljnog, samo znam da ti ga ne mora po zakonu produžiti bez obzira na trudnoću. Ako ti ga ne produži imaš pravo na neku minimalnu naknadu za vrijeme porodiljnog...

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Inna_92
    29. Lipanj 2021. 11:29

Draga moja Marty žao mi je zbog ponovne biokemijske. 😞 Imam osjećaj da si jako blizu bebici, još samo malo vam treba.🙏 Držim ti fige jako jako ❤  Znam kako ti je zbog papa testa, ja sam samo čekala da mi doktorica javi da je još tu ureaplazma, ali srećom jučer me nazvala bris je uredan! 🥳
    Isto sad imam uvjete za ići na humanu reprodukciju, tj. na sono HSG.

Minnie čestitam ti ❤

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.