Evo mene i mojih dogodovstina. Neznam jel za plakat ovo il sta. Uglavnom. 3 urin od jutros jer 1 i 2 su bili negativni. Bjeliji nemogu bit. Ja znam da sam neki alien to je dokazano 🤣👽
Lh trakice vriste pik samo takav. Hcg poz na 3 urin i to one zadnjih 5 kapi sto sam mogla popisat nakon kave 🙄🤷♀️
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Evo mene i mojih dogodovstina. Neznam jel za plakat ovo il sta. Uglavnom. 3 urin od jutros jer 1 i 2 su bili negativni. Bjeliji nemogu bit. Ja znam da sam neki alien to je dokazano 🤣👽
Lh trakice vriste pik samo takav. Hcg poz na 3 urin i to one zadnjih 5 kapi sto sam mogla popisat nakon kave 🙄🤷♀️
Zaboravih napisat 30 dan ciklusa sam
Ina ja ti dobronamjerno kažem da ne piškiš više, stvarno, samo se nerviraš. Ako je i rana trudnoća beta ti neće biti ne znam kako velika ali bit će tu i onda se naručiš kod gin. Mene je zamjenski gin još zbedirao kad sam otišla da mi da samo neki savjet zbog prošle vanmaterične jer je jednostavno bilo prerano da se išta vidi čega sam bila i sama svjesna al on je bez takta još rekao da ja još uvijek mogu dobit M. Tako da izvadi betu, javi se svom gin i budi strpljiva. Teško ali mora se. I ja evo dva tjedna čekam svog da se vrati, sutra ga napokon zovem da vidim kada će me uzet, bit ću sutra 6+1 i znam da i tada ne mora još vidjet plod jer je kod mene bila kasna O a može biti i još sto stvari. Držim fige ako je trudnoća da bude sve super 🤞🥰🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Pozdrav cure, tu sam pratim Vas no nemam bas puno vremena za pisati evo tek sada odlucila odmoriti malo popodne, pa reko da se javim. Usput sam pisnila test https://ibb.co/9cwztQR.
S obzirom na olfa maknite me sa liste da ne zbunjujem curke 🙄
Ina tebe bas zezaju testici idi vadi betu tako je najsigurbije i znati ces na cemu si, nadam se da ce buti sretan ishod i da je mrvica tu i da se ugnjezdila
Amelie ti me bas znas nasmijati 🤣
Gdje mi je Zuzuzujalica nista se ne javlja, zuti karton!
Lindsay kako si ti ? Ima li sto novo kod tebe?
Moram vam priznati da sma bas tuzna. Idem gradom i di god vidim trudnicu ili bebaca sva se raznjezim pa mi se place i tako.. a hvala bigu ima ih na svakom cosku. Pun grad trudnica i mama sa malim bebama. A meni se srce na 6 djelova raspuklo...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
hvala na odgovoru ❤️
roza je crtica bas se vidi da je roza… vidi cemo daljnji tijek razvoja… smeđi iscjedak je i dalje tu…
INA85 bili mi mogla molim te opisat tvoju situaciju i tijek događaja jer cini mi se ovo sta sam uspila popratit da smo u istom sosu
Joj kod mene cijeli show.
Pocelo od 7 dpo do 9 dpo pozitivne crtice pa onda sve do 12 dpo negativne i onda pisnem test reda radi sa 2 ili 3 mokracom lijepo pozitivan muller test. Javim se ginekologu kaze on to je lijepo poz testic , odi vadit betu. To idem sutra. Onda od 12 dpo do danas 17 dpo (valjda) nisam u nista vise sigurna 1 dan pozitivan drugi negativan i tako. A to uvjek drugi ili treci urin. Nikad prvi. Prvi ujutro svi negativni. Danas sam 30 dan ciklusa ovo su testovi od jutros .
bas sam znatizeljna stace beta pokazat. A na sve sam spremna . Ako bude bit ce beba 👽
hvala na odgovoru ❤️
roza je crtica bas se vidi da je roza… vidi cemo daljnji tijek razvoja… smeđi iscjedak je i dalje tu…
INA85 bili mi mogla molim te opisat tvoju situaciju i tijek događaja jer cini mi se ovo sta sam uspila popratit da smo u istom sosu
Joj kod mene cijeli show.
Pocelo od 7 dpo do 9 dpo pozitivne crtice pa onda sve do 12 dpo negativne i onda pisnem test reda radi sa 2 ili 3 mokracom lijepo pozitivan muller test. Javim se ginekologu kaze on to je lijepo poz testic , odi vadit betu. To idem sutra. Onda od 12 dpo do danas 17 dpo (valjda) nisam u nista vise sigurna 1 dan pozitivan drugi negativan i tako. A to uvjek drugi ili treci urin. Nikad prvi. Prvi ujutro svi negativni. Danas sam 30 dan ciklusa ovo su testovi od jutros .bas sam znatizeljna stace beta pokazat. A na sve sam spremna . Ako bude bit ce beba 👽
Zaboravila napisat. Nemam simptoma. Nulla.nista . Ne boli nigdje. Nit cice. Nit slabo. Samo nervoza jer neznam sta se desava. Al sutra mi beta ne gine. 😈
Boboja ako ti ovo ista znaci. A izmedu svih ovih je bilo brdo negativnih. I ovi su svi 2 ili 3 urin ujutro.
Vrag mi nije dao mira imala sam jos jedan doma
https://ibb.co/GTXxWNw
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Wow divan test. Koji si dan ciklusa?
Wow divan test. Koji si dan ciklusa?
26 DC s tim da mi se nakon induciranog izgleda nije jos vratilo na mojih uobicajenih 26-28 jer sam pik ulovila tek 15/16 DC tako da je i O bila kasnije. Jucer sam napravila test ujutro jer me "zuljao" s prvim jutarnjim i bio je skroz bijel. Nisam nista ni ocekivala jer je po meni bio tek 8-9 DPO. Danas sam dosla malo ranije s posla i ovaj je bio zadnji i isla sam pisnut samo da ga potrosim da mi ne padne napamet neckat se ocu necu dok ne bude M kasnila.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji