Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ameliee
    11. Lipanj 2021. 05:47

Dobro jutro! 💕 Kako smo danas? 

Ina85 pa što se to događa? 🤷‍♀️ Držim fige za današnju betu i da sve bude ok!! 🤞🍀💚
    Kamilice kako si? Koliko ti je još antibiotika ostalo?
    Sekice žao mi je. 😢 Neka prođe, a onda samo hrabro dalje i neka ovaj ciklus bude dobitan. 🤞🍀
    Bubamarq vidim jaaaaako blagu sjenicu. Držim fige da tamni!!!! 🤞🤞
    Marta drago mi je da si bolje i da imaš dobar feeling za ovaj ciklus jer ga imam i ja! 🥰❤️ Što se tiče taktika, već sam nekoliko puta pročitala kako je nekim curama manje hopsanja bilo dobitno, no kako to rasporediti ne znam ni sama. 🙈 No, u konačnici mislim da je stvar jednostavno u sreći - hoće li se mrvica primiti. Sretno na pregledu i javi šta kaže doktorica. 😘
    XOXO nadam se da bolovi ipak nisu znak M, nego nečeg puno puno ljepšeg. 🤞❤️
    Marinci draga žao mi je što se tako osjećaš. 😢 Svatko ima loše dane, dane kada mu je dosta svega, ali ne daj da te taj osjećaj preuzme. Ti ćeš imati svoju mrvicu, na koji god put se odlučila, ali ćeš ju imati i to ne zaboravi! ❤️Drži se, a ja ti šaljem hrpu zagrljaja i pusa… 😘😘😘
    MarijaAna riješeno, kada budeš opet krenula sa odbrojavanjem javi pa te stavim na listu ako želiš. 😘
    Lozice ❤️❤️❤️

Nego, kod mene jučer ludnica, toliko sam ljuta na sebe, ugrhhhhh… 😡 Na poslu nisam glavu digla od 8-16, a onda još nastavila s popodnevnim sastankom koji je trajao do 19, došla kući premorena, odem na wc i zaboravim uhvatiti urin. 🤦‍♀️ O budale, sjetila se tek kad je sve bilo gotovo, možda je jučer bio pik. 🤷‍♀️😭 Vidjet ću što kažu današnje trakice, ali ne polažem previše nade. Ali dobro, kakav mi je jučer bio cijeli dan, recimo da se smatram sretnom što sam u jednom komadu stigla kući. 😂😂

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Marinci
    11. Lipanj 2021. 06:18

Ameliee

Dobro jutro!💕Kako smo danas?

Ina85pa što se to događa?🤷‍♀️Držim fige za današnju betu i da sve bude ok!!🤞🍀💚
    Kamilicekako si? Koliko ti je još antibiotika ostalo?
    Sekicežao mi je.😢Neka prođe, a onda samo hrabro dalje i neka ovaj ciklus bude dobitan.🤞🍀
    Bubamarqvidim jaaaaako blagu sjenicu. Držim fige da tamni!!!!🤞🤞
    Martadrago mi je da si bolje i da imaš dobar feeling za ovaj ciklus jer ga imam i ja!🥰❤️Što se tiče taktika, već sam nekoliko puta pročitala kako je nekim curama manje hopsanja bilo dobitno, no kako to rasporediti ne znam ni sama.🙈No, u konačnici mislim da je stvar jednostavno u sreći - hoće li se mrvica primiti. Sretno na pregledu i javi šta kaže doktorica.😘
    XOXOnadam se da bolovi ipak nisu znak M, nego nečeg puno puno ljepšeg.🤞❤️
    Marincidraga žao mi je što se tako osjećaš.😢Svatko ima loše dane, dane kada mu je dosta svega, ali ne daj da te taj osjećaj preuzme. Ti ćeš imati svoju mrvicu, na koji god put se odlučila, ali ćeš ju imati i to ne zaboravi!❤️Drži se, a ja ti šaljem hrpu zagrljaja i pusa…😘😘😘
    MarijaAnariješeno, kada budeš opet krenula sa odbrojavanjem javi pa te stavim na listu ako želiš.😘
    Lozice❤️❤️❤️

Nego, kod mene jučer ludnica, toliko sam ljuta na sebe, ugrhhhhh…😡Na poslu nisam glavu digla od 8-16, a onda još nastavila s popodnevnim sastankom koji je trajao do 19, došla kući premorena, odem na wc i zaboravim uhvatiti urin.🤦‍♀️O budale, sjetila se tek kad je sve bilo gotovo, možda je jučer bio pik.🤷‍♀️😭Vidjet ću što kažu današnje trakice, ali ne polažem previše nade. Ali dobro, kakav mi je jučer bio cijeli dan, recimo da se smatram sretnom što sam u jednom komadu stigla kući.😂😂

Joj Amelie kakav ludi dan u tebe, evo ja danas dobre volje hahahahah spreman se za posao ,ima li piskilica 

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• XOXO
    11. Lipanj 2021. 06:43

Dobro jutro cure, samo da vam zazelim lijepi vikend. Meni krece ludnica na poslu pa da nedjelje ne znam koliko cu stic popratit. Taman ce mi vrijeme brze proc do termina pisanja 😁

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Loza 💙😇
    11. Lipanj 2021. 07:34

Ameliee

Dobro jutro!💕Kako smo danas?

Ina85pa što se to događa?🤷‍♀️Držim fige za današnju betu i da sve bude ok!!🤞🍀💚
    Kamilicekako si? Koliko ti je još antibiotika ostalo?
    Sekicežao mi je.😢Neka prođe, a onda samo hrabro dalje i neka ovaj ciklus bude dobitan.🤞🍀
    Bubamarqvidim jaaaaako blagu sjenicu. Držim fige da tamni!!!!🤞🤞
    Martadrago mi je da si bolje i da imaš dobar feeling za ovaj ciklus jer ga imam i ja!🥰❤️Što se tiče taktika, već sam nekoliko puta pročitala kako je nekim curama manje hopsanja bilo dobitno, no kako to rasporediti ne znam ni sama.🙈No, u konačnici mislim da je stvar jednostavno u sreći - hoće li se mrvica primiti. Sretno na pregledu i javi šta kaže doktorica.😘
    XOXOnadam se da bolovi ipak nisu znak M, nego nečeg puno puno ljepšeg.🤞❤️
    Marincidraga žao mi je što se tako osjećaš.😢Svatko ima loše dane, dane kada mu je dosta svega, ali ne daj da te taj osjećaj preuzme. Ti ćeš imati svoju mrvicu, na koji god put se odlučila, ali ćeš ju imati i to ne zaboravi!❤️Drži se, a ja ti šaljem hrpu zagrljaja i pusa…😘😘😘
    MarijaAnariješeno, kada budeš opet krenula sa odbrojavanjem javi pa te stavim na listu ako želiš.😘
    Lozice❤️❤️❤️

Nego, kod mene jučer ludnica, toliko sam ljuta na sebe, ugrhhhhh…😡Na poslu nisam glavu digla od 8-16, a onda još nastavila s popodnevnim sastankom koji je trajao do 19, došla kući premorena, odem na wc i zaboravim uhvatiti urin.🤦‍♀️O budale, sjetila se tek kad je sve bilo gotovo, možda je jučer bio pik.🤷‍♀️😭Vidjet ću što kažu današnje trakice, ali ne polažem previše nade. Ali dobro, kakav mi je jučer bio cijeli dan, recimo da se smatram sretnom što sam u jednom komadu stigla kući.😂😂

jeste pokrili za svaki slučaj?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ina85
    11. Lipanj 2021. 09:35

Nista od bete. Tek u ponedeljak. Ovaj privatni lab di ja idem salje dalje uzorak krvi.  i nalaz tek drugi dan tako da preko vikenda ne salju 🤷‍♀️. A mah 
    Cekamo ponedeljak. 
    Zasad nista od simptoma 
    🤞🙏

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Sekica89
    11. Lipanj 2021. 11:30

Može pomoć? Ovaj ciklus bih osim trakica za ovulaciju počela mjerit i bazalnu temp,a s obzirom da to nisam nikad radila do sad,moze li mi netko objasniti kako to ide i kako bi po tome migla znati kad je ovulacija?

Inna_92
    11. Lipanj 2021. 11:55

Amelie kad bi barem postojala univerzalna dobitna taktika..😄 Moj frend i njegova cura su čim je bio pik, 3 dana zaredom po 2x dnevno i primilo im se.😁
    Ina držim fige za dobru betu ❤
    Sekica ujutro se probudiš, ostaneš u krevetu i izmjeriš temperaturu u ustima (ili vaginalno, neke žene i tako rade). Kad de javi nagli porast za 0.5 stupnja, znači da je bila ovulacija.
    Najbolje ti je kombinirati mjerenje bazalne temperature s LH trakicama jer kad bude porast temperature, već je ovulacija bila i lagano je prekasno.

Zalijepim u idućem postu moj FF graf, pa da vidiš kako izgleda

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Inna_92
    11. Lipanj 2021. 12:01

https://ibb.co/9Nx053L
    Čekam da je ovaj utrogestan isplavi iz mene pa da dobijem M, šteta da sam ga uspjela dobiti tek na 24. dc.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

*Buffy*
    11. Lipanj 2021. 12:21

Bok, curke.

Meni je skoro sredina ciklusa, a još nismo hopsali. Jednostavno nemam volje - pokrit ćemo peak i dan nakon toga.
    Želim se donekle resetirati ovaj mjesec i ne raditi preveliku dramu oko svega jer baš psihički umara sve to.

Peak očekujem najkasnije preksutra 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Kamilica ♡
    11. Lipanj 2021. 13:38

Pozdrav svima! 🤗💓
    Samo da pozelim svima koje piske ovih dana plusic!🤞🤰
    I svima skupa prekrasan ljetni vikend zelim! 🌞🏖️🤗💓

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.