Ja sam sokiranaaaaaa. 😱😱😱e sad mi je stvarno slabo i tresem se.
Pa ovo je plusic na 14/15 dpo
Nemogu vjerovati. Ajmeee meni
Dodem ja, bacim prasinu iii op evo trudnice 😍😍😍
Sestro pa ti si trudnaaaa 🥳🥳🥳❤️
Cestitaaaam tii!!! Zelim ti mirnu i dosadnu trudnocu 🙏❤️❤️
Erdina malo kao da se nestooo nadzire 🙏🙏🙏 drzim fige da izraste u pluscinu 😘
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ina85 Whaaaaaaaat?!! Draga čestitke od srca!!!! 💗💕💗💕 Neka bude uredna i školska! 🤞😘
Erdina vidim sjenu, ali bolje ti pišni za koji dan neki test s crvenim crtama. Držim fige da bude plus kao kuća!! 🤞🤞
Tommy taman hoću iskomentirati kako je i tvoja prašina plodna. 😂 Baciš malo i puffff eto trudnice... ✨✨
Lori draga naša trudnice i 20-minutna čekalice, ne, nikada neću to zaboraviti. 😂😂😂 Kako si? Imaš kakvih simptoma?
Mali lav, puno ti hvala na podjeljenom iskustvu, vjerujem da će nekome jako dobro doći. Čestitam ti na trudnoći, neka bude uredna i školska. ❤️
Ex_Inna žao mi je zbog minusića. 😢 Nije gotovo dok gadura ne dođe, tako da se ja još uvijek polažem nade u tvoj ciklus. 🤞
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ina85 - Divno, čestitam!! :)))
Erdina - probaj opet za dan - dva pa će biti jasnija crtica ili plusić! :)
Mali lav - Hvala na informacijama! I ja sam vrkutu počela piti zbog mioma. Doduše, moji nisu na mjestu na kojem bi smetali trudnoći, a nisu ni tako veliki, no ipak sam htjela barem zaustaviti njihov rast. Rastu li tvoji miomi zbog hormona u trudnoći ili su za sada isti?
Sekica - Ovi tvoji simptomi zvuče obećavajuće, nadam se da je to to! :)) I ja sam čekala da mi M službeno zakasni da radim test da se ne bi razočarala, tako da te razumijem :D
Ameliee - Sreeeetno s vođenjem liste, i da na nju upišeš puuuno plusića! :))
Kamilica - Kako si ti, kako ide liječenje one upale?
Ja škicam malo Zimske bebe ali mislim da ću se aktivirati tamo tek nakon prvog pregleda, kad se uvjerim da je sve kako treba biti u ovoj fazi. :) Zasad nemam nekih posebnih simptoma osim dosta bolnih cica i nadam se da će tako i ostati. :D Malo me bolio trbuh dan-dva ali sad se i to smirilo. Kako su nam druge trudnice? :)
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Ina85 čestitaaaaam! 😍 Ovo je sad pravi pozitivni test 😊🥰 Jako sam sretna zbog tebe!❤❤
Erdina za koji dan ponovi i bit će to to. :)
Amelie hvala ti puno! ❤ Nisam jako tužna, realna sam i spremna na posjete ginekologu. 100% će se na kraju naći neki problem kod mene (možda ona antitijela na njegove plivače, ili budu zaštopani jajovodi...)
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sekica samo ti piski kad se budes osjecala spremno bez pritiska nas nestrpljivih. Al eto ja sam proslu trudnocu prakticki od dana implantacije osjecala probadanja i mucninu. Nisam povracala al sam imala mucnine do 3mj non stop
Ina cestitke ovo je bas pluscina sa velikim svim slovima a ne samo P
Erdina ja sam inace corava i jos preko ovih fotka ako nije bas bas jako ocito ne vidim nista. Tako da nadam se da ce ta sjenica koju ti i cure vidite tamniti u sljedecim danima
Ex inna zao mi za - al nek sljedeci ciklus bude dobitan ti zelim
Loza tebe svi cekamo da zasjas na vrhu liste
Lori javi novosti s pregleda i neka budu najbolje
____
Dalje sam pozaboravljala pa pisrm opcenito
Neko je pitao kad ja piskim- posto sam danas 22DC mislim da jos par dana stvarno nema smisla. Jel ko uopce piskio i ocekivao sta tako rano?
Sto se probadanja tice. Nisam Dr pa se ne usudim rec sve je 100% ok jer su u ranoj trudnoci probadanja sasvim normalna. Al uvijek mi je zao vidjet koliko si nove trudnice stvore strahova od tog probadanja i trce doktorima. Tijelo se mijenja i javljaju se totalno nova probadanja, mucnine, bolovi.... I tih 9 mj treba to pokusat na neki nacin zanemarit. Naravno ukoliko je nesto stvarno izrazenije uvijek sam za dodatnu kontrolu.
Ameliee vidim prvi dan na poslu a vec +. You go girl!
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ameliee hvala sto si me upisala 😘 donesi nam svima srecu! 🥳🤗
Mali lav hvala ti na savjetima, bas je lijepo kad netko podijeli svoje pozitivno iskustvo 🤗 cestitke na bebici💓
Ina cestitam od srca! 🤗🤰
Sekica drzim fige da su to simptomi trudnoće! 🤞🤰
Ex Inna samo pozitivno na preglede! 🤗
Jagodice hvala na pitanju, ljecenje je pocelo, nadam se da ce biti uspješno.😊 Kad je tebi prvi pregled? Ne zaboravi nam javiti kako je prosao. I naravno, sretnooo! 🤗
Svim drugim curama veliki pozdrav! 🤗💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Neznam ko me pitao za simptome. Jos ih nemam 🙄. Nit me cice bole. Sto mi je pre cudno. Sutra idem betu vadit..
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji