Evo cure ja pisnila zadnji test koji sam imala doduse je da je Clear blue no minus je minus.
Ne znam kad ce M stici posto nema ni naznaka kad bi mogla stici. Jucer i danas ujutro sam kao osjetila boluckanje u predjelu jajnika na 3 sec no onda sam shvatila da nisu jajnici nego crijeva 🤣
Ovaj mj nisam pila tablete jer sam se nadala da bi mogla doci prirodno pa da to mozda pokrene O,ali nista od toga pa mislim da cu morati piti tablete. Bas me obuzela neka tuga, imam osjecaj da sam od trudnoce udaljena miljama. No glavu gore
https://ibb.co/Cm5wWWw
https://ibb.co/DLkp32Q
Buhtlice draga ♡
❤❤
Buhtlicamozda si rano napravila test…🤷🏼♀️ Samo nemoj biti tuzna. Kad se cini da si daleko od necega, to nesto je odmah iza ugla, samo mi to ne vidimo….meni je tako bilo u puno situacija u zivotu. Ne gubi nadu. 💓🤗
Ma ne vjerujem da je rano. Danas mi je 40 dc 😏
Zasto su ti tako dugi ciklusi? Oprosti ako si to vec pisala, ne mogu sve popratiti…
Takoder je rekla da bi bili dobro napraviti pauzu izmedu tableta i evo ja pokusavam no bez tableta nema ni M a ni ovulacije od kad pratim nisam ni jednom uhvatila a pratim preko godinu dana... Dobila sam uputnicu za humanu, no muz mi nekako nije psihicki spreman na to. Panicno se boji doktora i bolnica pa smo odlucili pricekati do kraja godine.. eto ukratko ☹
Nekako sam se potajno nadala ako dobijem bez tableta da ce mozda doci i od O, no nista ni od jednog ni od drugo 🤧🤧
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
DragaLoziceako nema drugih dobrovoljaca, onda bih ja preuzela listu. Ako budem upola dobra kao ti, biti ću fenomenalna.😘❤️Nisam čarobna, posvađana sam s brojevima, ali trudit ću se.💪A kad se vratiš, ima da se vratiš trudna i da te priflekam na vrh vrhova.🤩🤩
Lorimoje trakice su blesavije od mene, umjesto da postaju tamnije - one postaju svijetlije.😂Ali ubacila sam u opticaj i Mullerove pa ćemo vidjeti daljnji razvoj situacije.🙈Kako si mi ti? Ako sam dobro zapamtila, jel ti sutra imaš pregled?
SekicaiXOXOdržim fige objema da nas razveselite za vikend!🤞🤞❤️❤️
MartaZkao i većina ovdje cura, i sama znam koliko je teško neuspjevati iz mjeseca u mjesec, udari to na psihu, ali predaje nema.💪Isplači dušu, daj si malo vremena da se sabereš, a onda glavu gore i hrabro naprijed uz hrpetinu snage i strpljenja. Sve nas ovdje čeka plus, prije ili kasnije.💗
Buhtlicežao mi je.😔Drži se.💕
Hvala. Ima da caras ko i Loza s listom 💪🤩
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Marinci probaj ne odbrojavati. 😊Sve smo mi u datumima, brojkama i računici. Ja pokušavam samoj sebi neku distrakciju napraviti, da budem opustenija. Da bar malo zaboravimo na odbrojavanje. Bilo bi super kad bi zaboravili na datume, pa se sjetili da nam M kasni par dana. Kao prije svih aplikacija koje prate M, kad nismo znale kad tocno treba doc. Trebamo pratiti samo ovulaciju, a kad prodje, trebali bi se opustiti, i zaboraviti na datume. 😬
Buhtlica bas mi je cudno da se nije utvrdilo zasto su ciklusi toliko dugi. Mora postojati neki razlog. Pretpostavljam da si sve moguće pretrage napravila? 🤷🏼♀️
Ameliee please, onda me ti sutra stavi na listu. Nadam se da ces nam svima donijeti sreću. 🤗
Lozica odmori se, i ne zaboravi nas. 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Marinciprobaj ne odbrojavati. 😊Sve smo mi u datumima, brojkama i računici. Ja pokušavam samoj sebi neku distrakciju napraviti, da budem opustenija. Da bar malo zaboravimo na odbrojavanje. Bilo bi super kad bi zaboravili na datume, pa se sjetili da nam M kasni par dana. Kao prije svih aplikacija koje prate M, kad nismo znale kad tocno treba doc. Trebamo pratiti samo ovulaciju, a kad prodje, trebali bi se opustiti, i zaboraviti na datume. 😬
Buhtlica bas mi je cudno da se nije utvrdilo zasto su ciklusi toliko dugi. Mora postojati neki razlog. Pretpostavljam da si sve moguće pretrage napravila? 🤷🏼♀️
Amelieeplease, onda me ti sutra stavi na listu. Nadam se da ces nam svima donijeti sreću. 🤗
Lozicaodmori se, i ne zaboravi nas. 🤗
Ma jesam,vec mi muka i od ginekologa,endokrinologa i neurologa i svih njih 😂🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Marinciprobaj ne odbrojavati. 😊Sve smo mi u datumima, brojkama i računici. Ja pokušavam samoj sebi neku distrakciju napraviti, da budem opustenija. Da bar malo zaboravimo na odbrojavanje. Bilo bi super kad bi zaboravili na datume, pa se sjetili da nam M kasni par dana. Kao prije svih aplikacija koje prate M, kad nismo znale kad tocno treba doc. Trebamo pratiti samo ovulaciju, a kad prodje, trebali bi se opustiti, i zaboraviti na datume. 😬
Amelieeplease, onda me ti sutra stavi na listu. Nadam se da ces nam svima donijeti sreću. 🤗
Lozicaodmori se, i ne zaboravi nas. 🤗
Ma jesam,vec mi muka i od ginekologa,endokrinologa i neurologa i svih njih 😂🤣
A vjerujem ti, ali kad se zna uzrok pola problema je već riješeno. ☺️U svakom slučaju, vrijeme je na vašoj strani. Sigurno si to cula sto puta, i ne znaci ti puno, ali vjeruj mi da je to velika stvar. Samo hrabro 😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Buhtlice ja na vašem mjestu ne bih čekala, išla bih na humanu reprodukciju i sve ostale pretrage. Možda na kraju ispadne da ti samo treba malo klomifena za potaknuti ovulaciju.
Taktiku za muža sam napisala😁 "Doktorica kaže da mi ne može raditi daljnje pretrage bez nalaza spermiograma"
Moj je evo na kraju sav sretan što je bio. Kod kuće je to obavio i odnio u laboratorij. 😎
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
hej curice drage, samo da vam se javim ❤️
Umorna sam kao pas i jedva gledam pa nisam sve pohvatala, nemojte zamjeriti.
Ameliee sretno s listom! Drago mi je da ćeš ju ti preuzeti, želim ti da upišeš više plusića neg ja, a mene je baš krenulo 😁😁😁 kako si mi ti inače?
Buhtlice nemoj na to gledati negativno. Bilo kakva akcija će te približiti tvojoj bebici 🤗🤗 šaljem zagrljaj da rebra bole ❤️
Kamilice oprosti što sam te preskočila, nije namjerno. Vidjela sam samo sekicin post jer je bio na zadnjoj stranici a pojma nisam imala gdje sam stala. Evo ssd će ti Ameliee upisati plusić 🤭🤭
Ex Inna ❤️❤️❤️❤️
Gdje su bambina i buffy? Jel nam Bambina prešla na zimske? 😁
.
Ekipice, piškite plusiće ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ex Inna slažem se za strategiju za muža, nema labavo s njima. 😅😅
Lozice nema veze, bude Ameliee sutra upisala. 😊 Odmori se 🤗
Trudnice🤰:
💞 Jagodica1988 ➕
💞 Ancio ➕
💞 Rea ➕
💞 Jelenko ➕
💞 Bambina ➕
💞 Lori ➕
⬇️🔜🤰
☀️ ODBROJAVANJE - 6. MJESEC ☀️
Sekica89 10.06. - 1 dan ❤️
Buhtlica 11.06. - 2 dana ❤️
Ina85 12.06. - 3 dana ❤️
Ex_Inna 12.06. - 3 dana ❤️
Xoxo - 16.06. - 7 dana ❤️
Marinci 18.06. - 9 dana ❤️
MarijaAna 22.06. - 13 dana ❤️
Sunshine 23.06. - 14 dana ❤️
Buffy 27.06. - 18 dana ❤️
Ameliee 28.6. - 19 dana ❤️
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
Delia 01.07. - 21 dan ❤️
Kamilica 03.07. - 23 dana ❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Dobro jutro moje dame! 💕💕
XOXO hvala ti, riječi ti se pozlatile i svaku od vas ovdje upisala na vrh! 🤞💕
Lozice u svakom pogledu tebe će biti teško nadmašiti, hvala ti na divnom druženju, svakom osmjehu, savjetu, pomoći i magiji kojom si začarala ovu grupu. 💗💗💗 Inače, ja sam dobro, bacila sam se svim snagama u lov na pik, neće mi promaknuti ovaj mjesec. 💪😂
Kamilice upisana si. 😘
Ex_Inna supee taktika, kradem ju u slučaju nužde. 🙈
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Sortiraj odgovore