Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    09. Lipanj 2021. 06:58

Ameliee

Dobro jutro moje dame!💕💕

XOXOhvala ti, riječi ti se pozlatile i svaku od vas ovdje upisala na vrh!🤞💕
    Loziceu svakom pogledu tebe će biti teško nadmašiti, hvala ti na divnom druženju, svakom osmjehu, savjetu, pomoći i magiji kojom si začarala ovu grupu.💗💗💗Inače, ja sam dobro, bacila sam se svim snagama u lov na pik, neće mi promaknuti ovaj mjesec.💪😂
    Kamiliceupisana si.😘
    Ex_Innasupee taktika, kradem ju u slučaju nužde.🙈

Nikako drugacije ne moze bit 6 ujutro a lista vec vani ❤️

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Amy_94
    09. Lipanj 2021. 07:21

Jutroo.
    Da li koja zna odgovor na moje pitanje? 😁

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

buhtlica23
    09. Lipanj 2021. 07:33

Ex_inna_ 😄

Buhtliceja na vašem mjestu ne bih čekala, išla bih na humanu reprodukciju i sve ostale pretrage. Možda na kraju ispadne da ti samo treba malo klomifena za potaknuti ovulaciju.

Taktiku za muža sam napisala😁 "Doktorica kaže da mi ne može raditi daljnje pretrage bez nalaza spermiograma"
    Moj je evo na kraju sav sretan što je bio. Kod kuće je to obavio i odnio u laboratorij. 😎

Jooj probala sam vec sa tim i stvarno mi je gin rekla prvo on spermio posto je to prvo sto traze. Ali on je jeedan tvrdoglavi Jaraac. I kad ga se pritisce za nesto bude kontra efekat. Morali smo kompromis napraviti. A ave minse cini da ce i onda bit otpora. 
    Samo mi je rekao to je kao d aja tebe tjeram da se penjes na neki toranj 🤣(uzasno se bojim visine, tooiko d au nesvjest padnem ). Nakon te usporedbe sam rekla dobro. Posto znam koliki strah imam. On takav strah ima od doktora i bolnice.. sto ljudi sto cudi 🙄🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• XOXO
    09. Lipanj 2021. 07:37

Amy_94

Jutroo.

Iskreno ne znam dal nisko zeljezo ima konkretno veze sa zacecem al svakako bi ti doktor trebao savjetovat nesto sto ces uzimati za povecanje jer u trudnoci ce ti jos vise pasti razina posto beba crpi od majke dosta vitamina i minerala. Takoder je bitno stabilizirat zeljezo prije poroda jer na samom porodu se gubi dosta krvi. Mislim da je bolje sad rjesavat to nego u trudnoci - moja cimerica u bolnici je 2 mj pred porod radi zeljeza ostala na odjelu i introvenozno dobivala zeljezo.  A dva mjeseca lezanja na odjelu ti stvarno ne zelim. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• XOXO
    09. Lipanj 2021. 07:44

buhtlica23

Ex_inna_ 😄

Buhtliceja na vašem mjestu ne bih čekala, išla bih na humanu reprodukciju i sve ostale pretrage. Možda na kraju ispadne da ti samo treba malo klomifena za potaknuti ovulaciju.

Taktiku za muža sam napisala😁 "Doktorica kaže da mi ne može raditi daljnje pretrage bez nalaza spermiograma"
    Moj je evo na kraju sav sretan što je bio. Kod kuće je to obavio i odnio u laboratorij. 😎

Jooj probala sam vec sa tim i stvarno mi je gin rekla prvo on spermio posto je to prvo sto traze. Ali on je jeedan tvrdoglavi Jaraac. I kad ga se pritisce za nesto bude kontra efekat. Morali smo kompromis napraviti. A ave minse cini da ce i onda bit otpora.
    Samo mi je rekao to je kao d aja tebe tjeram da se penjes na neki toranj 🤣(uzasno se bojim visine, tooiko d au nesvjest padnem ). Nakon te usporedbe sam rekla dobro. Posto znam koliki strah imam. On takav strah ima od doktora i bolnice.. sto ljudi sto cudi 🙄🙄

Razumijem te jer imam i ja jednog jarca doma. Al za spermio on moze doma dat uzorak i ti samo odneses. Nece vidjet ni parkiraliste od bolnice i doktore. 
    Ja sam se godinama borila s tvrdoglavoscu jarca i onda kad sam izgubila sve zivce skuzila sam da nema na lijepo. Ostro u glavu sve cinjenice i kad to ne moze pobit popusti jer nema sta drugo.  vas cilj je malo veci. Ajmo preformulirat sad - dal bi ti stavila svoj strah od visine sa strane i jednom se popela na toranj da znas da ces sljedeci mjesec vidjeti plusic? 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Amy_94
    09. Lipanj 2021. 07:51

XOXO

Amy_94

Jutroo.

Iskreno ne znam dal nisko zeljezo ima konkretno veze sa zacecem al svakako bi ti doktor trebao savjetovat nesto sto ces uzimati za povecanje jer u trudnoci ce ti jos vise pasti razina posto beba crpi od majke dosta vitamina i minerala. Takoder je bitno stabilizirat zeljezo prije poroda jer na samom porodu se gubi dosta krvi. Mislim da je bolje sad rjesavat to nego u trudnoci - moja cimerica u bolnici je 2 mj pred porod radi zeljeza ostala na odjelu i introvenozno dobivala zeljezo. A dva mjeseca lezanja na odjelu ti stvarno ne zelim.

Hvala ❤️

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

buhtlica23
    09. Lipanj 2021. 07:52

XOXO

buhtlica23

Ex_inna_ 😄

Razumijem te jer imam i ja jednog jarca doma. Al za spermio on moze doma dat uzorak i ti samo odneses. Nece vidjet ni parkiraliste od bolnice i doktore.
    Ja sam se godinama borila s tvrdoglavoscu jarca i onda kad sam izgubila sve zivce skuzila sam da nema na lijepo. Ostro u glavu sve cinjenice i kad to ne moze pobit popusti jer nema sta drugo. vas cilj je malo veci. Ajmo preformulirat sad - dal bi ti stavila svoj strah od visine sa strane i jednom se popela na toranj da znas da ces sljedeci mjesec vidjeti plusic?

Naravno da bi, no on je nemoguc😂
    Visila bi sa tornja, ali on se ne moze pomiriti sa cinjenicom da nesto nije uredu.  Samnom sigurno nije. No on ne zeli,jer imam osjecaj da bude los spermio da bi potonio toliko da ga nikad vise nebi vratila na isto. Meni se cini dA je to problem. Vec sam mu ja rekla to, na to je on rekao da ali mi smo mladi zdravi i bit ce kad se prestanes sekirat oko toga. Realno ima nesto i u tome, ali ocito nesto ne stima sa oboje... meni su ciklusi katastrofa i ovulacije nemam izgleda. A za njega ne znam

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sekica89
    09. Lipanj 2021. 08:05

Dobro jutro ekipa! Evo meni 27 dc, sinoc me uhvatila neka lagana vrtoglavica,a jutros mi se zeludac digao na macju hranu kad sam hranila macka, ali trenutno i bez povracanja. E sad,stomak me bolucka kao kad trebam dobiti i mozda su to zapravo sve simptomi pms-a, vidjet cemo. Zelim vam svima ugodan dan 😊

Bambina
    09. Lipanj 2021. 08:17

Lozice, ja sam prešla na zimske.. 17.06. mi je prvi pregled, nadam se da će sve biti ok.. Nervoza me pere žešća.. 😬 Plus uzbuđenje.. 😄

Pratim vas i dalje i jedva čekam nove plusiće.. 
    Amelie, nova čarobnica, kreni na najjače! ❤️

• XOXO
    09. Lipanj 2021. 08:22

Buhtlica sjecam se svog u tim godinama i prakticki je sve isto bilo. Bio je mozda godinu stariji od vas kad je bio samnom na porodu i tu se dosta toga promijenilo. Em sto je bio jako tezak porod em sto je sve vidio pomalo je poceo popustat. Prije zadnje trudnoce u 12/20 cak je i sam pitao treba li on ic na kakve pretrage ( vec sam bila u dog sa gin ako se ne uhvati u narednih 2 mj). I kako smo sad prosli taj inducirani svi zidovi su pali. Sta god da predlozim samo kaze kad i di. Eto nadam se samo da i sa tvojim jarcicem nece morat bit na tezi nacin da shvati 🤩

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.