Imam pitanje..
Da li nisko željezo u krvi može utjecat na začeće?
Možda glupo pitanje.. Al imam nisko željezo pa me zanima
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Čestitke novim plusevima i podrska nama kojima teže ide. Imam veći emocionalni breakdown danas. Nakon sto je moj redovni i super tacni 28 ciklus spao na 24, sad je izgleda odlučio produžiti. 28. dan, vještice nema, plusa nema. 7. mjesec pokušavanja i bas počinjem tonuti i gubiti nadu. Da bar hoće doći M pa da idemo ponovo :( Mnogo sam se isplakala i ne mogu da radim, a nažalost, ne mogu uzeti godišnji. Najradije bih bacila sve tablete, sve minerale i vitamine i rekla sebi da neće nikad biti i da se pomirim s tim.
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Najgori su mi oni koji me pocnu tješiti “Bit će”. Neće biti, da je htjelo biti bilo bi.
🧘🏻♀️35
👨🏻💻41
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Trudnice🤰:
💞 Jagodica1988 ➕
💞 Ancio ➕
💞 Rea ➕
💞 Jelenko ➕
💞 Bambina ➕
💞 Lori ➕
⬇️🔜🤰
☀️ODBROJAVANJE - 6. MJESEC☀️
Sekica89 10.06. - 2 dana <3
Buhtlica 11.06. - 3 dana ❤️
Ina85 12.06. - 4 dana ❤️
Inna_ 12.06. - 4 dana ❤️
Xoxo - 16.06. - 8 dana ❤️
Marinci 18.06. - 10 dana ❤️
MarijaAna 22.06. - 14 dana ❤️
Sunshine 23.06. - 15 dana ❤️
Buffy 27.06. - 19 dana ❤️
Ameliee 28.6. - 20 dana ❤️
🌴ODBROJAVANJE - 7 MJESEC🌴
Delia 01.07. - 22 dana ❤️
.
oproštajna lista od mene :D
sad gledamIna85, jel ti ne trebaš ne dobit m tek za 4 dana?
Imala sam poz testice na 9 dpo a ovi zadnji sad su neg. Cekam mengu za 3/4 dana 🤷♀️ izgleda biokemijska
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Čestitke novim plusevima i podrska nama kojima teže ide. Imam veći emocionalni breakdown danas. Nakon sto je moj redovni i super tacni 28 ciklus spao na 24, sad je izgleda odlučio produžiti. 28. dan, vještice nema, plusa nema. 7. mjesec pokušavanja i bas počinjem tonuti i gubiti nadu. Da bar hoće doći M pa da idemo ponovo :( Mnogo sam se isplakala i ne mogu da radim, a nažalost, ne mogu uzeti godišnji. Najradije bih bacila sve tablete, sve minerale i vitamine i rekla sebi da neće nikad biti i da se pomirim s tim.
Hmmm,a mozda ce sad ciklus trajati 28 dana opet,pa je mozda rano za test...? Pokusaj za 2 dana opet sa testicem ako ne dodje i nemoj gubiti nadu. Relativno nova sam tu,jesi obavila sve preglede,je li inace sve ok?
Inače je sve OK, TSH mi je sada skoro 1.2, ginekologinja je rekla da je sve u najboljem redu a obavila sam hrpu pretraga, pa čak i glupi TORCH jer je eto jedino sto joj je još naumpalo da slučajno toksoplazma nije uzrok sto nam ne ide. Ali i to je OK. MM je sportista, živimo zdravo, jedemo zdravo, uvijek je puno smijeha u kući, nemamo nikakve stresove...Niko u familiji nije imao nikakvih problema s plodnošću. Ali eto. Neće.
🧘🏻♀️35
👨🏻💻41
Marta, znam onda da je mozda glupo reci, i ja sam tek krenula pokusavati i ne znam sta me ceka, ali mislim da u vasem slucaju onda nema razloga da ne ide,koliko samo znam zdravih parova kojima je trebala i godina i vise da ostanu trudni..ne poklopi se sve uvijek odmah kako bi mi htjeli nazalost. Je li dragi napravio spermiogram za svaki slucaj?
Evo cure ja pisnila zadnji test koji sam imala doduse je da je Clear blue no minus je minus.
Ne znam kad ce M stici posto nema ni naznaka kad bi mogla stici. Jucer i danas ujutro sam kao osjetila boluckanje u predjelu jajnika na 3 sec no onda sam shvatila da nisu jajnici nego crijeva 🤣
Ovaj mj nisam pila tablete jer sam se nadala da bi mogla doci prirodno pa da to mozda pokrene O,ali nista od toga pa mislim da cu morati piti tablete. Bas me obuzela neka tuga, imam osjecaj da sam od trudnoce udaljena miljama. No glavu gore
https://ibb.co/Cm5wWWw
https://ibb.co/DLkp32Q
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav svim curama!🤗
Lozice nisi me stavila na listu za ne dobiti, 03.07. 🥺🤷🏼♀️
Marta ja ti necu reci bit ce, ali cu ti reci da statistički zenama iznad 30-e treba u prosjeku godina dana pokusavanja da uspiju. Naravno, nekome ce uspjeti iz prve, nekome tek nakon godinu-dvije. Znam da je frustrirajuce, ali ako ste obavili sve pretrage, i oboje ste zdravi, ne preostaje vam ništa drugo nego da nastavite pokusavati. I naravno, da imate strpljenja. Sve najbolje zelim. 🤗💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Buhtlica mozda si rano napravila test...🤷🏼♀️ Samo nemoj biti tuzna. Kad se cini da si daleko od necega, to nesto je odmah iza ugla, samo mi to ne vidimo....meni je tako bilo u puno situacija u zivotu. Ne gubi nadu. 💓🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji