Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandričak
    28. Svibanj 2021. 10:28

Pticice su mi javile da ovde ima neki plusic.  🥳🥳🥳❤
    Lori Cestitam tii,vidis da tamni,to je too bree. Bas mi je dragoo. ❤❤❤❤
    Wonderer kako sii tii ?❤
    Ja uopšte nisam ulazila na forum bar 15 dana,uopšte nisam u toku, i ne stižem stvarno.  Pozdrav za sve
    ❤❤❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Ri
    28. Svibanj 2021. 10:30

LORI koje divne vijesti ! Sto sam ti rekla?! Ja sam toliko sretna da sam 2 puta ukucavala sifru lori u laptop hahahhha! Zasluzila si da ugledas taj plus! Tocno znam osjecaj , sreca i strah. Ono cega se moras osloboditi odmah je strah i samo misliti pozitivno i bit ce sve dobro! Ja nikad ovoliko komedija nisam pogledala u zivotu, svaki dan bar dvije i to me isto opusti! Zelim ti sve najbolje i da bebica lijepo raste i da sve bude uredno. sad znas odmah tsh provjeri da ti mogu korigirati terapiju ako bude potrebe :) Sretno ti draga.
    LazyO u mojim si molitvama i cvrsto vjerujem da ce sve biti dobro, ja sam cula za takve slucajeve da bi na kraju sve bilo dobro! Drzi se i javljaj nam. 
    I za sve ostale trudnice i sve divne zene ovdje koje se trude zelim vam da sto prije ugledate svoje plusice ,ostanite dobro i samo pozitivno . Evo ja odbrojavam , jos koji dan i imamo prvi pregled , jedva cekam. Bit ce 6+4 iskreno se nadam da bi mogli i srceko cuti :)

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Lori🍀
    28. Svibanj 2021. 10:37

Drage sve!
    Hvala vam puno puno na lijepim željama 
    Što se tiče simptoma imala sam "produženi PMS" kao i prvi put kad sam bila T. S tim da sam prvi put imala osjećaj da bi mogla biti trudna a sad ne. Znači jako rano su mi krenuli bolovi u trbuhu, cicama, nervoza i sl. Jučer i danas mi je vruće i malo mi se vrti. Prije par dana sam mislila da ću procuriti baš sam imala pritisak kao pred M. 
    Sutra opet piškim i molim Boga da još potamni testić. Neću ići vaditi betu to mi je prestresno. 
    Lozice ne brini za listu možeš ju i sutra promijeniti kad mi trakica još potamni
    Amelie evo tvoj muž zna prije mog, reći ću svome nakon posla
    Zg123 žao mi je jako za testić. Ja sam otpisala T isto sam imala neku sjenu prije 3 dana ali sam mislila da je evaporacijska. I evo sad ovo. Držim fige, ako ne bude ovaj ciklus neka bude sljedeći

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    28. Svibanj 2021. 10:41

Sandričak

Pticice su mi javile da ovde ima neki plusic. 🥳🥳🥳❤
    Wonderer kako sii tii ?❤
    Ja uopšte nisam ulazila na forum bar 15 dana,uopšte nisam u toku, i ne stižem stvarno. Pozdrav za sve
    ❤❤❤

Sandričaaak hvala ti ženo, kad si već tu molim te izvještaj kako si, kako se osjećaš, kad je idući pregled? Nadam se da ćeš barem pisati u zimskim kad budeš imala više vremena da te mogu tamo stalkat-i

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    28. Svibanj 2021. 10:44

Ri

LORI koje divne vijesti ! Sto sam ti rekla?! Ja sam toliko sretna da sam 2 puta ukucavala sifru lori u laptop hahahhha! Zasluzila si da ugledas taj plus! Tocno znam osjecaj , sreca i strah. Ono cega se moras osloboditi odmah je strah i samo misliti pozitivno i bit ce sve dobro! Ja nikad ovoliko komedija nisam pogledala u zivotu, svaki dan bar dvije i to me isto opusti! Zelim ti sve najbolje i da bebica lijepo raste i da sve bude uredno. sad znas odmah tsh provjeri da ti mogu korigirati terapiju ako bude potrebe :) Sretno ti draga.
    LazyO u mojim si molitvama i cvrsto vjerujem da ce sve biti dobro, ja sam cula za takve slucajeve da bi na kraju sve bilo dobro! Drzi se i javljaj nam.
    I za sve ostale trudnice i sve divne zene ovdje koje se trude zelim vam da sto prije ugledate svoje plusice ,ostanite dobro i samo pozitivno . Evo ja odbrojavam , jos koji dan i imamo prvi pregled , jedva cekam. Bit ce 6+4 iskreno se nadam da bi mogli i srceko cuti :)

Hvala ti Ri, pa normalno da si se zabunila kad sam ja Lo-Ri, nije neka razlika velika u našim nadimcima 
    Idem idući tjedan odmah TSH vidit neće on mene zaje....Trudim se biti pozitivna ali me malo muči što su mi testići tako svijetli. Ali znam da nemam ništa od nerviranja, pomoći neće sigurno. Imam hrpu obaveza narednih par dana pa ću si malo misli skrenuti za početak 

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Sandričak
    28. Svibanj 2021. 10:51

Lori🍀

Sandričak

Pticice su mi javile da ovde ima neki plusic. 🥳🥳🥳❤
    Wonderer kako sii tii ?❤
    Ja uopšte nisam ulazila na forum bar 15 dana,uopšte nisam u toku, i ne stižem stvarno. Pozdrav za sve
    ❤❤❤
    Sandričaaak hvala ti ženo, kad si već tu molim te izvještaj kako si, kako se osjećaš, kad je idući pregled? Nadam se da ćeš barem pisati u zimskim kad budeš imala više vremena da te mogu tamo stalkat-i

Heheheh,ako ides tamo onda idem i ja. 🥳🥳 
    E ovako, kad sam bila 5+6 isla sam na ultrazvuk i videlo se da je mrvica u materici,i cak je video doktor onako sitno sitno plod i rekao da mu se cini da pulsira vec srce. Ali to cemo saznati tek kad budem bila 9 nedelja tačno trudna jer mi je zakazo tek za 3 nedelje od prethodnog pregleda. Imam male mucnine tu i tamo,nista strasno, brzo prodje ali non stop imam neki odvratan ukus u ustima. E dalje,kad sam bila na tom pregledu radio mi je briseve, i prekjuce mi zvoni telefon i dr kaze kako mi je otkrivena hlamidija, da sam se sokirala malo je reci,ne znam odakle nam i od kad,itd itd. Uvek je na svim pregledima sve bilo u redu,i sad to.Tako da poslao je meni i muzu da popijemo antibiotik, juce sam ga popila ,i nadam se da su te bakterije uništene i da ce sve biti u redu. Uuff,to ti je to kod mene 😥❤❤ kako se osecas ovako,sigurno si srecna? Jaoo bas mi je drago zbog tebe ❤❤❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

*Buffy*
    28. Svibanj 2021. 12:01

Snješković nad snješkovićima danas.

Puna mi je kapa svega... 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Marinci
    28. Svibanj 2021. 12:23

_Buffy_

Snješković nad snješkovićima danas.

Puna mi je kapa svega…

Koji si testic radila,pa ne mora biti da nisi trudna,samo se treba strpit do testa jos koji dan,jel imas osjecaj kao da ces dobit ili

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Lori🍀
    28. Svibanj 2021. 12:56

Sandričak za 5+6 je TOP da se vidi uopće plod, ne brini ništa! Žao mi je za beštiju ali sve se to da riješiti. Nadam se da će antibiotici pomoći odmah u prvoj rundi Super da te još ne pate mučnine, neka tako i ostane. A za taj kao "metalni" okus u ustima to sam čula baš da je česti simptom rane trudnoće.
    Ja sam ti dobro, sretna sam jako ali i malo preplašena zbog ranijeg iskustva. Sve je to normalno Samo da prođu sad ova prva 2-3 tjedna iščekivanja pregleda pa ću biti mirnija.
    Marinci ženo di si ti, jel ti prolazi M? kad krećeš opet u akciju?
    Buffy žao mi je, ajde samo smireno, imaš još fore, a ako i bude minus onda je idući ciklus tvoj 

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Samoja6
    28. Svibanj 2021. 13:31

Lori ♥️♥️! Čestitke 🎊 🎊!!
    Sad molim recept! 😂

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.