Upss zaboravila sam vam napisat simptome 🙊🙉 pred par dana mi poceo zuti iscjedak i bolovi/peckanja u predjelu maternice, i bila sam uvjerena da je upala uslijed sveg stresa jer sam obicno u tom dijelu ciklusa suha. Prekjucer se iscjedak pojacao, a peckanje je nestalo i ono sto je bio okidac da posumnjam na t je bilo budenje u 4 h ujutro zbog punog mjehura i kasnije nisam mogla spavati, sto je atipicno za mene. Isto tako se desilo i jucer kad su pocela i probadanja oko jajnika i maternice, plus pocela su me boljeti leda i cesce i na "tanje" (😂) piskim. I sise! Takoder prekjucer bradavice pocele boluckati, i jucer jos malo jace. Mislim da sam vam sad sve napisala..
Marty moja, cestitam od srcaaaa 🥳🥳🥳! Toliko mi je drago vidjet aktualnu listu trudnica, sve moje cure s kojima sam mjesecima djelila ovde svakodnevnicu, sve nase lipe i ruzne dane, svako razocaranje, cekajuc ove trenutke kad cemo konacno plus ugledat... Srce mi je puno kad vidim da ste dosle do svog cilja 🥰🥰🥰. Draga moja, nek ti ova trudnoca prođe uz puno lijepih uspomena i najugodnije moguce 🤗❤!
Hvala ti na svakom savjetu, razumijevanju i pomoci svih ovih mjeseci, javi nam se (barem) ponekad i cuvaj sebe i malo zlato koje nosis! 😘😘😘😘
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Hvalaaa vam zenice na divnim cestitkama! 💕💕💕💕💕
Lori nisam bas svijesna, nikako da mi skroz dode do glave..cekam taj plusic mjesecima i naviknuta sam na snjeskice i m 🙈 pitam se dal je stvarno to to, sutra je dan kad m ne bi trebala doc pa cemo vidjet 😜
Muzu sam rekla ubrzo nakon sto sam pisnula testice, a imam vec 8 mjeseci spremnu jednu kutijicu u obliku srca, unutra je bila flasica i dudica i kuverta u koju sam.stavila testice a na kuverti prigodan tekst tipa "gazdarica kod koje trenutno zivim je rekla da cete vi biti moj tata… ako bi me primili trebat cu topli krevetic i puno ljubavi.. necu biti podstanar iz snova jer nemam novaca ali cu vam znati vratiti na nacin kakav dosad jos niste vidjeli… vidimo se za 8 mjeseci. vasa beba." - ovo je ukratko, da ne pisem sve 😁😁 plakao je kao kisna godina 😊 naravno presretan je!
Inna, Lori, Marinci ❤i sve koje su me pratile znaju da sam imala jako tezak mjesec, stresan, turbulentan, tako da previse nije bilo mjesta za razmisljanje o t i taktikama. Pik sam uhvatila kad sam pisnula prvu lh a mislila da je o prosla, a zapravo.mi se uslijed svega pomaknula. Pik je prvi put odkad testiram trajao 2 dana, i ta dva dana smo pokrili, prije toga smo hopsali 3 dana i nakon toga 3 dana. Noge sam drzala u zraku par minuta ta dva dana. Ono sto sam ovaj mj promjenila je to sto sam prestala piti kavu, i koristila sam pahuljica vaginalete koje sam nakon sedme vag. prestala stavljati jer me dolje nesto peckalo 🤷♀️ e sad dal je sto od toga pripomoglo, ostaje samo nagadati.
Lozice stavila si me vec na vrh liste, eej nee vjerujeeeem! 😍😍😍
Zelim vam svima od srca da sto prije ugledate plusice i navijam za vas naravno i dalje 💖🤞🍀
Ovo je prekrasno, nemoj nas zaboravit sad nam ides u zimske bebe al svakako nam javljaj kako je bebica,♡♡♡♡♡♡♡
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Jutro žene
Ri sretno danas, drži se i javi nam rezultate bete
Buhtlice nešto se počelo događati! Ako imaš dovoljno trakica ja bi ti preporučila da pišneš 2x dnevno da ti ne pobjegne pik!
Marty divno iznenađenje za muža! Hvala što si podijelila simptome i taktike s nama, možda nekoj pomogne
I slažem se s curama, nemoj nas zaboraviti, želimo update svako malo
Wonderer kako si ti?
Amelie spremam se jutros na posao i uzimam sa sobom uobičajene stvari tupa gablec, voćka, dezić i lh trakicuuuu Oko 10 ću inkognito uzet čašicu za kavu i do wc-a
Di mi je Lozica
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Pozdrav svim curama❤❤❤
Evo samo da upadnem cestitat Marty na plusicu, cestitam draga! Ostalim plusicima isto cestitam i vama trudilice da sto prije docekate svojr plusice. ❤
Jutro mojim curama,lozica nam spava jucer se digla u pet ujutro pustit ćemo je danas da spava duze
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Marty uživaj u trudnoći, zaslužila si sve najbolje! 😘😘
Falit ćeš mi na ovoj temi, ali čitat ću te na Zimskim bebama. ❤
Ima nešto u ovom odricanju od kave, mislim da bih i ja možda trebala. Pijem samo 1 kavu dnevno (onu jutarnju) i ta kava me tako oraspoloži😊 Ne znam kako ću bez nje 😭
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Martyuživaj u trudnoći, zaslužila si sve najbolje! 😘😘
Falit ćeš mi na ovoj temi, ali čitat ću te na Zimskim bebama. ❤
Ima nešto u ovom odricanju od kave, mislim da bih i ja možda trebala. Pijem samo 1 kavu dnevno (onu jutarnju) i ta kava me tako oraspoloži😊 Ne znam kako ću bez nje 😭
Ma Inna 1 kava na dan ne smeta nista. Ja je pijem ujutro a nekad cak i nakon rucka da digne moj tlak. Uglavnom 6 puta sam ostala trudna i nije do kave problem . Slobodno popij 1 . I pratmo se ja i ti isto odbrojavamo 😁 . Koji ti je dc danas? Mene glava jos boli 🙄 . Ja sam izbacila alkohol i neku hranu al ne zbog trudnoce. Onako bolje se osjecam
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ja sam do prošlog mjeseca bila na dvije, nekad čak i tri kave dnevno. Dodaj tome i limenku Cole koju bih popila bar 2x tjedno, i eto kofeina ko u priči..
Ovaj ciklus se klonim gaziranog, a kavu sam smanjila na jednu šalicu dnevno
Držat ću se toga i dalje, bez obzira hoće li upalit ovaj ciklus.
Nego, drage žene, trebam vaše mišljenje. Jučer sam cijeli dan imala peak (dva puta testirala, ujutro pik, u kasno popodne pikčina) i pokrili smo sinoć. E sad, maloprije išla testirat da vidim jel počelo svijetlit, jer očekujem ovulaciju danas - možda je već i bila? Što mislite, jel ovaj kinez negativan? Ovugnost je, ali on je manje osjetljiv. Pitam za vašu potvrdu jer mi se stvarno ne da i večeras hopsat
https://postimg.cc/kBwbGN7B
Možda eventualno još sutra pokrijemo, iako će tada već proći baba s jajima..
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Ina, pratimo se 😊 Danas sam 3. dc, srećom više nema grčeva.
Ne mogu bez te jutarnje☕, loše sam cijeli dan ako ju ne popijem😅.
Sad ćemo nas dvije ovaj mjesec aktivno i probati doći na vrh Lozine liste. 🥳🥳
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Buffy ako ti je jučer je bio pik, znači da je ovulacija danas ili sutra. 😊
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska