Ina85, Wonderer, Lunamoon rano je žene, stigne se to još promijeniti, ja nekako mislim da prije 12 dpo nema smisla piškiti, sad će me ubiti ove rane piškilice Ima slučajeva di je bila rana implantacija pa se vidi i prije ali stvarno se još stigne to promijeniti
Lozice ipak ćeš morati koju čašicu popiti da se malo opustiš hahahaha. Ja bi isto bila na iglama i uvijek sam kad čekam nalaze, ti muški su posebne biljke.
Buffy i Jagodica - ja se isto dvoumim za to cijepljenje jer sad govore da korona nije baš bezazlena za trudnice kao što su pričali na početku. Tko će ga više znati. Više sam za ne nego za da u svakom slučaju.
Sandričak - trudnice naša, ma ne brini za betu, imala si lijepi plusić bit će to sve super. Imaš termin prvog pregleda?
Marty i Amelie hvala
Marty neka kaos što prije prođe kod tebe
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sta je ovo danas nigdi nikoga,,,,
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Zatišje pred pikiće i plusiće! 😄😄❤️❤️🤞🤞
Zatišje pred pikiće i plusiće! 😄😄❤️❤️🤞🤞
Daaaaaaa slažem se
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Bas si i ja razmišljam sto se događa
Bit će plusića ovaj mjesec
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Pozdrav curke..
Nova sam iako vas čitam već neko vrijeme.. Vidim da ima dosta sreće otkad t. loza vodi listu pa se nadam da ću bar dio te sreće osjetit i sama.. tek sam 2dpo...pomalo... vama svima svu sreću zelim
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Lunaluna msm da dok ti je sve u referentnom intervalu da je to okej :) a gdje je AMH?
Samoja jesi na kraju radila hormone?
MarijaAna heeeej, dobrodošla :) hajde s nama na listu da zajedno odbrojavamo do plusića, vidiš da me je krenulo 😁 reci datum kad ne očekuješ m 🥰
.
Cure moje, nalaz je danas ipak malo kasnije stigao. Uglavnom, na prvu me full shrvalo jer je jako mali broj pokretnih spermija. Ali me jedna moja draga forumašica utješila i došla sam k sebi. Uzrok tome je vjv nekakva bakterija koju ćemo riješiti terapijom i bit će sve super ❤️ tako da sutra zovem doktoricu da vidimo što ćemo dalje :)
Dijagnoza se zove asthenozoospermia, ali dok je moja L tu ne brinem ništa ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Drage cure, imala sam nekog posla, pa nisam javila. Glupa M je stigla točno u dan, 5.5. :( datum iduće očekivane je 31.5.
Tuzna sam i jadna. Prosli sam mjesec svaki put u ovulaciji drzala noge gore. Bila sam uvjerena da je to to. I mm je potonuo. Pičeo je govorit da nema veze i da ćemo ostati na jednom djetetu i bok. :(
Za vikend sam u Zg. Nadam se da ću uspjet nabaviti trakice od Betty.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Hej… Brzo ce proć joa koji dan pa testić😁 sta se tiče boli u sisama to su ti i sinptomi Ovulacije svakako ša se nemoras brinut… Jedino sto vidim da ti je tsh 3.9, sad neznam dali reguliraš to sa kakvom terapiijom jer bi trebala da bude ispod 2.5
Ma kakvi, ta bol je trajala 10ak dana i ako nije do rastezanja pektoralnog misica, onda može biti da je do prolaktina. Užasno me bolilo do ovulacije i onda kao da nije ni bilo. A ovaj TSH je sad sigurno puno niži, jer sam dobila dvostruku dozu Eutiroxa i još mnogo nekih čuda (riblje ulje čak, Thyromax kapsule jer sam selen ne podnosim...). Kod mene inače nije toliki problem TSH koji je u granicama normale kao i FT4, već FT3. Razlog: endokrinologinja smatra da je intolerancija na gluten i šećer pa sam od prošlog mjeseca i to izbacila. Zapravo, pokušavam izbaciti :) Znam da TSH treba biti ispod 2.5, ali su mi i ginekologinja i endokrinologinja rekle da ne utice na samo začeće. Moja rodica je imala TSH nenormalno visok, al bas nenormalno jer kod nje je štitna bas u gabuli, pa je rodila zdravog dječaka, a poslije još jednog, bez ikakvih problema. Ima svakakvih slučajeva. Ja se pak najviše bojim da je razlog za naše minuse - spermići, ali eto, opet sam optimistična da ću ugledat plus za nekoliko dana pa neće trebati raditi spermiogram.
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Takodjer, @RioMare, posto vidim da unosiš redovno sve podatke, temperaturu etc., zanima me da li si pokušavala da to ne radiš, da u potpunosti zaboraviš i na ovulaciju i na temperaturu i na koji je DPO? Ako ovaj mjesec bude još jedan - ja sam odlučila da zanemarim kalendar u potpunosti
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji