Lori ovako mi se preko slike čini da to može još potamniti, ali u svakom slučaju to je to :D šteta što nećete iskoristiti :*
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
bella, anci, lavanya, lori, inna, belinda 💕💕💕💕💕💕
Lori pik ti je bas 👌 drugi mjesec znaci napadas😍 imam osjecaj da si poslozena osoba obzirom na odluku koju si donijela nakon toliko razlicitih misljenja doktora. nek se onda slijedeci ciklus odmah ulovi 🤞💕 sretno s daljnjim nalazima..
Inna zao mi je za m, nek cim prije prode❤ nadam se da se i ja danas upisujen pod 1.dc kad vec moram😵 zeza me sad malo, nece poteci..
belinda 💕 takoder se mogu pronaci u tvojim i Ininim rijecima, ok zadnja 2-3 ciklusa se jesam zato primirila ali znam.o cemu pricas.. svida mi se savjet koji ti je dr dao, pitanje je vremena kad ce se nase mrvice usidriti 😘 drzim ti fige za plusic 🤞
Bella kako si danas? 💕💕 javim ti za datum dok potece kak spada, znas kak me opet zeza 🙄
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Lori super da si ulovila pik 💪 iduci ciklus napadas i tvoj je 💪💪💪
Inna zao mi je za m 😔 novi ciklus, nova nada i samo hrabro i jako dalje ❤
Luciii Lu nemam iskustva pa ne mogu komentirat, pitaj svog gin ili potrazit drugo misljenje mozda 🤷♀️
Kejkej i ja mislim da nije prenisko s obzirom na dpo, bitno da se pravilno dupla. Opusti se i u pon ponovi betu 🥰
Lavanya kak je kod tebe? M polako gotova?
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Cure hvala vam❤️❤️ Najbolje ste!
Lori, totalno kuzim i meni je tako bilo sa misljenjima- svako svoje. A najbolje mi je rekla doktorica u vinogradskoj nakon spontanog- ne brinite, tijelo je pametno, pobrinut ce se da napravi najbolje za sebe. To mi se nekak usjeklo u pamcenje.
To je Baš dobro i rekla. 👍
Lori jooj kako to stalno neke komplikacije i različita mišljenja oko iste stvari. Nemam ti još pametno za reć. Super što su krvne pretrage dobre,ovaj tsh ćeš riješiti s endokrinologom. A za trombofiliju držim fige da nalazi što prije stignu i da nećeš imati problema s tim💗 . Što sve od krvi tu vadiš?
Veliki koagulogram, F II, F V leiden, protein S i C, MTHFR At na PAPS. To mi je napisao. Nažalost dugo se čekaju nalazi, mjesec danaMoram se malo smisliti što dalje, možda još jedan ciklus pauziramo
Sretno ,nadam se da ce ti nalazi biti ok💗
Meni su isto rekli različita misljenja- da čekamo 3 mjeseca,a drugo od spec.humane da možemo odma jer prema novim smjernicama kao ok je nakon prve M.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Loripik ti je bas 👌 drugi mjesec znaci napadas😍 imam osjecaj da si poslozena osoba obzirom na odluku koju si donijela nakon toliko razlicitih misljenja doktora. nek se onda slijedeci ciklus odmah ulovi 🤞💕 sretno s daljnjim nalazima..
Innazao mi je za m, nek cim prije prode❤ nadam se da se i ja danas upisujen pod 1.dc kad vec moram😵 zeza me sad malo, nece poteci..
belinda 💕takoder se mogu pronaci u tvojim i Ininim rijecima, ok zadnja 2-3 ciklusa se jesam zato primirila ali znam.o cemu pricas.. svida mi se savjet koji ti je dr dao, pitanje je vremena kad ce se nase mrvice usidriti 😘 drzim ti fige za plusic 🤞
Bella kako si danas? 💕💕 javim ti za datum dok potece kak spada, znas kak me opet zeza 🙄
Kao da nije dovoljno što je minus,još mora i zezati dok dolazi🤬😤 grlim te jako💗
Ma ok sam. Jedan tren se razveselim i pomislim kak bi nešto ipak moglo biti,drugi tren pak mislim kak nis jer me zaboli trbuh. Al vidit ćemo u ponedjeljak.😏
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Loripik ti je bas 👌 drugi mjesec znaci napadas😍 imam osjecaj da si poslozena osoba obzirom na odluku koju si donijela nakon toliko razlicitih misljenja doktora. nek se onda slijedeci ciklus odmah ulovi 🤞💕 sretno s daljnjim nalazima..
Innazao mi je za m, nek cim prije prode❤ nadam se da se i ja danas upisujen pod 1.dc kad vec moram😵 zeza me sad malo, nece poteci..
belinda 💕takoder se mogu pronaci u tvojim i Ininim rijecima, ok zadnja 2-3 ciklusa se jesam zato primirila ali znam.o cemu pricas.. svida mi se savjet koji ti je dr dao, pitanje je vremena kad ce se nase mrvice usidriti 😘 drzim ti fige za plusic 🤞
Kao da nije dovoljno što je minus,još mora i zezati dok dolazi🤬😤 grlim te jako💗
Ma ok sam. Jedan tren se razveselim i pomislim kak bi nešto ipak moglo biti,drugi tren pak mislim kak nis jer me zaboli trbuh. Al vidit ćemo u ponedjeljak.😏
Bez negtivnih misli, molim! 3 kaznena boda za to :* tićnu si i gotovo ♥️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
RioMare, Skategirl hvala😘
Tloza - mozda pisnem jos jednu veceras 😁 Nek je ona tu negdje da znam da nije skrenula s puta😁
Marty hvala ti, bas si draga❤ Zao mi je za M da te zeza, ja sam isto znala imati satima samo neko glupo smedjarenje dok ne krene, bas iritantno😤
Bella - ocito svaki ginekolog ima svoju teoriju o tome🙄 A sto se tebe tice slazem se s Lozom, TIĆNU si dok se ne dokaze suprotno. Drzim ti ogromne fige za pon🤞🤞🤞😘
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
RioMare, Skategirl hvala😘
Tloza - mozda pisnem jos jednu veceras 😁 Nek je ona tu negdje da znam da nije skrenula s puta😁
Martyhvala ti, bas si draga❤ Zao mi je za M da te zeza, ja sam isto znala imati satima samo neko glupo smedjarenje dok ne krene, bas iritantno😤
Bella- ocito svaki ginekolog ima svoju teoriju o tome🙄 A sto se tebe tice slazem se s Lozom, TIĆNU si dok se ne dokaze suprotno. Drzim ti ogromne fige za pon🤞🤞🤞😘
Ma samo prati čisto da potvrdiš da je sve okej, tako sam i ja 😁
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Curke, jel vi osjecate O kad vam par dana ranije nagovješta s kakvim pikanicma? Meni bude baš žarenje ala 3-4 cm da osjecam na vodenoj cisti, srecom sad to vec par mjeseci ne osjecam tako, eventualno pika je od sekundu dvije, no sad su zamjenile se uloge na desnu stranu 😂 pa eto zanima me one koje su sad plusić, jeste li pred O imale neke jače izrazite feelinge po tom pitanju?
Mozda i too much pitanje, ali stvarno pokusavam sve proci opcije, a da O uspije 😂 ajmoooooo pozitiva! 🙏🏻
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Belinda, Inna, i ja bih isto voljela vidjeti plusić više od ičega, da bar znam da se može uhvatiti.. Ovako mene isto panika počinje hvatati, sto pitanja u glavi, ali mislim da sve cure kojima je jako stalo imati dijete, tako razmišljaju.. Samo moramo pucati na pozitivu jer ćemo izludjeti ovako iz mjeseca u mjesec! ❤️
Luciii, dobrodošla i čim prije prošla! 🤗
Lori, sretno sa ostalim pretragama, ali da je koma čekati toliko dugo na nalaz, to definitivno.. Kako god bilo, rješit će se! ❤️ P.S. Pikić je tu! 😋
Kejkej, sretno! 🤞
Malina, ja jedino osjetim lagani pritisak i pokoje štrecanje, ali lagano plus mliječni rastezljivi iscjedak.. Postoji milijun kombinacija tako da držim dige da je i kod tebe prisutna super ovulacija! 🤗🤞
Bella, nemoj biti tužna, u ponedjeljak ćemo se veseliti plusiću! 😘
Evo i moje današnje LH trakice, 14. dc. u ciklusu nepokušavanja uz lagane grčiće tokom dana..
https://ibb.co/Vw5XpbQ
Sortiraj odgovore
Najstariji